Cyrano vs atina

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ghoul
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 05, 2008 1:17 pm
Контакти:

Мнение от ghoul »

Браво добра битка си направил макар че ме е яд защо не го ударих снощи :dizzy:
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Поредната добра битка :bravo:
По-важният въпрос е,къде ти е "разсейващият" кръстосвач в случая? :c022:

Апропо,стилът ти много ме радва,а именно на всеки коментар-тази дебилна емотикона :a013:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Много яка битка, Браво ;)

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

0 метал
197608 кристали
1519402 газ
от: [1:132:6]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

:bravo:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Браво страхотна битка! Само такива да правиш (без да обираш боклука) :bravo:

Мерси за малката, но все пак доходна част от рециклажа:

Код: Избери всички

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

0 метал
1600000 кристали
0 газ
от: [1:132:6]

На този координат вече има:
0 метал
197608 кристали
1519402 газ.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Cyrano , батка искаш ли да дойдеш :) Незнам какво имаш след възстановяването , но предполагам , че ще сме равностойни , пиши ми на ЛС да ти дам кординати ( повече точки си от мен )
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ May 30 2008, 18:35) Ами аз пак си пуснах ваканцията. Днес ми се доигра, спрях си мода, влезнах, купих си малко корабчета, цял ден надзиравах atina, никой не я/го тресна, накрая аха да умра от скука, изключая 20-тината шпионажа от страна на съюза на абсурда*, и реших преди да се отдам пак на синия цвят, да и/му счупя лодките.
Като спра ваканцията, може. :a055:

*СМЕРШ по принцип означава Смерть шпионам, но в този съюз освен за шпионски сонди, за друго май нямат свидетелства за правоуправление. :c022:

1). Битката е добра - браво :girl_witch:
2). Бре-е-е-ех да му се невиди-и-и-и, вече все повече и повече ни споменавате бе (в устата почти на всеки сме), брех :) Ама чак такъв рейтинг, леле, дори и в най-смелите си мечти не съм си представял :) Има още какво да се желае, но-о-о пропагандата си върви де :)
3). Умишлено не постваме голяма част от битките във форумната трибуна - още не сте дорасли да гледате класа :c022:

Очаквам контриране с удоволствие :a055:
Последна промяна от gajet_killer на пет май 30, 2008 5:51 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
shushi
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
Контакти:

Мнение от shushi »

Сиринци написа:QUOTE(Сиринци @ May 30 2008, 18:35) Ами аз пак си пуснах ваканцията. Днес ми се доигра, спрях си мода, влезнах, купих си малко корабчета, цял ден надзиравах atina, никой не я/го тресна, накрая аха да умра от скука, изключая 20-тината шпионажа от страна на съюза на абсурда*, и реших преди да се отдам пак на синия цвят, да и/му счупя лодките.
Като спра ваканцията, може. :a055:

*СМЕРШ по принцип означава Смерть шпионам, но в този съюз освен за шпионски сонди, за друго май нямат свидетелства за правоуправление. :c022:
кефишшшшшшш :) :) :lol: :lol:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]

R.I.P. M. J.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”