Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Machoni написа:QUOTE(Machoni @ May 28 2008, 12:48) Е, моята идея беше, че това е един от минусите на тертета...и затова ако имат най - силният кораб, то тогава ще се ползват повече. Всички могат да вадят унита...повтарям. Виж звездния беше добро въведение. Получи се и се ползва. А тертета, избира се от някой , който няма време за игра, окопава се и чака някой психар да го тресне. Рано или късно това става. Всички други се радват на такива пичове , влезли в топа с тертет. Кво щеше да стане , обаче ако там имаше "баш" мегатон. Аз веднага бих ги взел да ги пробвам.
хмм, аз бих предложил базовата му мощ да е като на унито и да си остане с Йон, по евтин е но пък редукцията му спрямо броните ще си остане и ще стане перфектна комбинация мегатон + кръстове с йонни на 12-13-то ниво според мен тогава ще е конкурентно на унито стига да си държиш йонните на ниво
Абе хора имам и аз предложение макар чре неиграя в момента но следя форума и съвсем скоро отново ще играя
и така предложението ми е да обърнете малко внимание на скаутчетата та тези кораби ако не се лажа нямат промяна от както е създадена играта :S и почти не се употребяват срежу кораби по силни от кръст Аре вдигнете им малко силата и структората
Последна промяна от ALDAN на ср май 28, 2008 8:17 pm, променено общо 1 път.
Точно пък скаутите доста промяна имат- 5х атака срещу ЗНС и са много полезни и никак не са неизползваеми- поразгледай малко из трибуните- намират се битки за доказателство
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Диос и Краси да не ме разбират погрешно аз не искам да спора вече,казвам ви пак тези правила не са за спийда и за тва не пишех до сега,я един мисе обидил я друг за тва се отказвам да спора,но помислете пак дали 3 месечна вселена не би требвало да си остане с транспортите за сл;едващия рунд,аз пак ви казвам буквално сичко живо се налива с сегашните правила и нема да го спрете тва,преди по нямаше наливания.
Диос единственно спиид ме интересува нито една друга всел;ена,кажи ми ама честно сметаш ли че тащ 3 месечна вселена е за да се правпт само мини и тем подобни,пълна излагациа,смяташ ли че трябва да се зомбясва в тая вселена като в другите цели 6 месеца за да постигнем така наречения флот с рецки и да е перфектен,тук хората искам малко време и за себе си не рецки и тем подобни,тзи които го избиват на рецки и кражби да си играят но са много малко.Сметаш ли диос че пяредишните рундове бяха по силни от тоа и колко пъти,забелязал ли диос какви са битките в момента на спийда,от порядъка на по 300 кръста,сметаш ли че и аз греша с меннието си и сметаш ли че,ше има развитие тва за напред,ше си стоиат на по 300 кръсата за боини точки иникои нема да обира рециклажи
Помисли и в релно диос,повечето хора искат да правят това което знаят не това което им се налага,не можеш да кажеш на един кравар или овчар да стане депотат итои да успева
не може един човек копито иска да играе на флот и да му помагатъ от собствениа съиуз и тва да го нема,закакво сме тогава в теа саиузи само за битки ли,и да стоиат сичките на по 300 кръста,сметам че грешиш диос за тва нема да спора вече
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Първо .. Не ви ли е срам ? За 4 дни, дето ме нямаше, само 3 теми сте оспамили .... И тука ми било офф ...
Второ ... Специално за тази вселена се сетих за едно предложение на един приятел. То беше отдавна де, ама си спомням, че тогава доста го обсъждахме с играещите от тук по кафетата. А то е следното - 2 часа след битката, никой да не може да ти лети по рециклажа. Много е просто .. мисля Избираш си някой, издебваш го и според зависи от скоростите, за 2 часа би трябвало да имаш шанс да си вдигнеш рециклажа и сам. Тогава никой не се съгласи, но си мисля, че за тези правила, това би било много удачно
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Доскоро познавах един играч, който играеше от доста време.Бе играл с всички раси, той бе средностатистически играч, класиранията му бяха в ТОП 100.Та той викаше така "Няма значение расата,човека зад акаунта е важен".Тъй че расата е определяща донякъде, но не е всичко.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
niki_god написа:Цитат(niki_god @ May 29 2008, 10:20) Доскоро познавах един играч, който играеше от доста време.Бе играл с всички раси, той бе средностатистически играч, класиранията му бяха в ТОП 100.Та той викаше така "Няма значение расата,човека зад акаунта е важен".Тъй че расата е определяща донякъде, но не е всичко.
"Средностатистически" не устройва всички. Тоя пич е донякъде прав, но за неговия си стил на игра. И сега ще ти обясня защо... когато имаше разни дискусии покрай първа за расите... и четях сумата мнения и на изявени "прота" из вселените... бил важен човека, не расата, тей тей... викам си - ей го, винаги умни неща чета от такива хора... и оп... влизам в играта... всички бяхте или миоп, или нокс (с изключение на няколко единици). Нали... иронията. Туй ми напомни за един лаф "Размерът няма значение, стига да е голям!".
За такива неща си има статистики... отворете топ 100 - погледнете коя раса почти липсва... и който има желание - да помисли за нововъведения. Тей си приказвате само колкот за офтопика... естествено, че е важна расата, най-вече ако ще играеш за топ-а. Защото до голяма степен (ако имаш сериозна конкуренция) ще ти определи стила на развитие. Т.е. самата раса се избира според стила на игра на човека.
И специално за 3-та сега... със сериозна игра, ще прокопсаш с всяка раса (особено и с влиянието на бойните точки в класирането), но ако искаш да ти е малко по-лесно от на другите... - миопче .
Ами то тука честно да ви кажа ... СЕРИОЗНА дискусия не може да стане. Накрая ще останат само форумни летци на автопилот и ще избият админите. Както и аз се отказах, така и други ще се откажат. За съжаление форума вече е прекалено малък и ше вземем се блъснем из някоя ... затворена тема.
CooL написа:Цитат(CooL @ May 29 2008, 12:51) Ами то тука честно да ви кажа ... СЕРИОЗНА дискусия не може да стане. Накрая ще останат само форумни летци на автопилот и ще избият админите. Както и аз се отказах, така и други ще се откажат. За съжаление форума вече е прекалено малък и ше вземем се блъснем из някоя ... затворена тема.
Бъце ти сериозно не си добре, за да не те банирват ад мините и модерите постоянно не влизай в тоя форум. Като е затъпял по твое мнение и като има личности които допринесат за това че форума замира . И за да не де стига до там я вена да си прережеш а кръв носа да ти текни, направи добро на теб и на всички махни се . Има толкова много други форуми, влизай там
Последна промяна от Mo`Money на чет май 29, 2008 11:33 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.