GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ May 26 2008, 23:02) Браво, браво. Как си го издебнал направо не знам...
Че кой го е карал оня да строи защита...Всички на рециклаж,защитниците най-много ,ако беше да сложи и някой бомберче отзад щеше да е по весело ама карай и така е добре...Браво.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Малко истоя за тази битка !!! Историята е такава след няколко малки битки в 5-та галактика казвам на лидера на саюза 4е се местя в 2-ра и от там един фр по4на да дебне един и му казах 4е ако има 5 мин свободно време да ми намери един шот аз 2 дена търсех и неможах да си намеря нишо за удряне и след няколко спу излезе тоя ! първо си помислих мн гауси и не нап калкулация след тва като нап едина калкулация и литнах без да гледам колко е рецца казах 4е грабя еди колко си и ост за някои от сауза но така и те не го докопаха ВАЖНОТО Е 4Е Го ударух докато бе Он и през цялото време на атака което е 2 часа бе он Изкма да кажа на защитника браво