[Hellwings] Vizel vs. [СМЕРШ] StarFighter

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

DaManX написа:Цитат(DaManX @ May 26 2008, 16:13) Как да си качи битките във форума, като е баннат от форума до 29ти, заради деца като тебе, който нямат друга работа и се заяждат със играчи и съюзи със традиций !!!
Бухахахахха, нямам коментар
vorTeX написа:Цитат(vorTeX @ May 26 2008, 16:26) :lol: ще ме уморети хора :lol: .По бойни точки сте Н -1 ,защото си стоите на 30-40к и трепете хора който са се регистрирали за да видят каква е играта ,влизат от дъжд на вятър , не знаят що е сеив и е мн по лесто на си рецкаш такива отколкото някои ТОПАДЖИЯ . :bravo:
1. Защото сме играли и срещу "топаджий"
2. Защото предпочитаме да не влагаме 90% от акаунта си в шпионаж.
3. Защото нямаме време да сложим игра като приоритет в живота.
4. Защото химикалката ни се е изписала от писане на лекций, проекти, при някой чекове, и не ни е останало мастило за да поддържаме огромната тедрадка с (ита)
5. Защото няма как да млатим само нубове когато толкова народ сме решили да играем на ниски точки, все някой от опонентите ми ще да е по-голямо про от мен ако имам ташаците да не наричам слабаци хората на по-малки точки както ти правиш ;)
6. Защото по-голяма педе...тия от това да млатиш хора на малки точки е да млатиш хора които въобще не играят и са обозначени с (и).
7. Защото още по-голяма педе...тия от това да млатиш (ита) е да муаш' чужди рециклажи.
8. Защото знаем, че когато топаджията е офлайн, то той или е в мод, или е в протекция, или има по голям спай, аклумолаторче и електроди свързани с телефона и задника му, очакващи всеки пристигнал смс с извратено удоволствие.
9. Защото обичаме да дразним топаджийте които на 50 повече точки имат 5 пъти по малко флота, а мините им не искат да летят по нас.
10. Защо подяволите не спрете да ми гледате у паницата всички и не започнете да играете играта си състояща се в грабене на ита и рециклажи която по никакъв начин не е повече "про" от моята.
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 5:46 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Само да попитам протата:
Как се издържате с булфлиит?
И какво не и харесахте на битката, че толкова бързо започнахте да спамите с постове нямащи нищо общо с темата?
Едно голямо браво от мен за нападателя, рядко се виждат такива битки :a013:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

А интерестно ми е Файтъра бил ли е онлайн по време на битката ?
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Хахахах , искам да гледа бой :Р :arg: :p019: Джаки забога , като говориш свърши нещо , вземи удари някой смершец и докажи , че не говориш само ! ПЪК ЗА СМЕРШ , мога да кажа само ГОРЕТЕ В АДАААА **** :Р :smeeh:
Последна промяна от Pixoo на пон май 26, 2008 7:37 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Джак, тези 10 точки дето ги написа,мога да влязат спокойно във фолклора на булфлийт.
Много добра идея ще е да бъдат изкарани на хартиен носител в подходящ формат и да бъдат раздадени на създателите на играта и големите топаджии,а ако може и 1 специален екземпляр за каос

А самата битка ,напълно потвърждава написаното...хората си правят кефа..разбиват флоти, на никой не му пука че изгубил 500-1000 кръстаци...такава битка в топа ще видите през крив макарон..в този смисъл съм и съгласен с тезата на месая относно "балансирането" на играта.Голям смях,все едно слушам нашите политици,които все се оправдават ,но никога не признават ,че са сгрешили..че и тука картинката е същата.Сега чакаме " новия кабинет" и следващите "реформи" - та да видим.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ May 26 2008, 18:36) Хахахах , искам да гледа бой :Р :arg: :p019: Джаки забога , като говориш свърши нещо , вземи удари някой смершец и докажи , че не говориш само ! ПЪК ЗА СМЕРШ , мога да кажа само ГОРЕТЕ В АДАААА **** :Р :smeeh:

Бухахах, е та двама ударих вече..

Тъй като другите са ми извън обхвата, днес се опитах да не правя битки и почти са ми влезли в обхвата, ще ги изненадам в скоро време с една върволица кръстаци, па ако ще да си затрия цялата флота, рециклажа естествено пак ще бъде за феновете ;)
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 8:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ May 26 2008, 21:58) Бухахах, е та двама ударих вече..

лал дъбе какво им одари трансовете ли???
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

kireto написа:Цитат(kireto @ May 26 2008, 19:01) лал дъбе какво им одари трансовете ли???

Едната битка се случи в началото и не е постната поради уважението ми към защитника, другата е във форума, вследствие на която враговете намаляха с един след като защитника беше изгонен от съюза.

ПС: Кире престани да ми досаждаш на лични да направим уговорена битка, все пак си на 30, аз на 15к, а изчакай поне да съм на 4/5к по малко от теб. А и е време да пуснеш 3то ниво спай, ще ти е трудно да ми извадиш спай с 2ро.
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 8:06 pm, променено общо 1 път.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Аре спрете да спамите и коментирайте само битката, а? Браво на нападателя и на защитника че им стиска да се сбият, въпреки че никой не печели!
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ May 26 2008, 22:06) Аре спрете да спамите и коментирайте само битката, а? Браво на нападателя и на защитника че им стиска да се сбият, въпреки че никой не печели!

Пич , като не ти изнася нали знаеш каде ... Просто не чети темата и това е , номоже да спреш един или друг да пише на воля , освен ако не си от "Боговете" "D :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”