Бухахахахха, нямам коментарDaManX написа:Цитат(DaManX @ May 26 2008, 16:13) Как да си качи битките във форума, като е баннат от форума до 29ти, заради деца като тебе, който нямат друга работа и се заяждат със играчи и съюзи със традиций !!!
1. Защото сме играли и срещу "топаджий"vorTeX написа:Цитат(vorTeX @ May 26 2008, 16:26)ще ме уморети хора
.По бойни точки сте Н -1 ,защото си стоите на 30-40к и трепете хора който са се регистрирали за да видят каква е играта ,влизат от дъжд на вятър , не знаят що е сеив и е мн по лесто на си рецкаш такива отколкото някои ТОПАДЖИЯ .
![]()
2. Защото предпочитаме да не влагаме 90% от акаунта си в шпионаж.
3. Защото нямаме време да сложим игра като приоритет в живота.
4. Защото химикалката ни се е изписала от писане на лекций, проекти, при някой чекове, и не ни е останало мастило за да поддържаме огромната тедрадка с (ита)
5. Защото няма как да млатим само нубове когато толкова народ сме решили да играем на ниски точки, все някой от опонентите ми ще да е по-голямо про от мен ако имам ташаците да не наричам слабаци хората на по-малки точки както ти правиш
6. Защото по-голяма педе...тия от това да млатиш хора на малки точки е да млатиш хора които въобще не играят и са обозначени с (и).
7. Защото още по-голяма педе...тия от това да млатиш (ита) е да муаш' чужди рециклажи.
8. Защото знаем, че когато топаджията е офлайн, то той или е в мод, или е в протекция, или има по голям спай, аклумолаторче и електроди свързани с телефона и задника му, очакващи всеки пристигнал смс с извратено удоволствие.
9. Защото обичаме да дразним топаджийте които на 50 повече точки имат 5 пъти по малко флота, а мините им не искат да летят по нас.
10. Защо подяволите не спрете да ми гледате у паницата всички и не започнете да играете играта си състояща се в грабене на ита и рециклажи която по никакъв начин не е повече "про" от моята.