Обсъждане и въпроси по повод промените за Рунд 5 / Вселена 3
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Тоя форум взе да става като някакво дежа вю, едни и същи историй при началото на всеки рунд, едни и същи хорица си реват, едни същи мнения, въпреки, че резултата накрая винаги е един същи.
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 3:56 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Върки всеки избира сам стратегията си ...
Разликите м/у 1-ва и Спийд са много ... влез в нужните теми и прочети ....
Балансиран акаунт ? Нещо от сорта ? Аз в уни1 съм на близо 120 к боини точки и с изкл на 2 наема не съм ползвал чужди кофи за смет , а на 75-80% съм си обрал боклуците .... Това не ми пречи хора на моите точки да не ми летят , въпреки ,че събирам добро поле
А по темата ....Всичко е много относително . Но Рояла е мн прав, че ще има наемници , които ще произвеждат танкери .... а това стига
Идеята за нивата на специалните кораби е много добра и няма да е лошо да се сложи . Всичко е въпрос на желание и мнение
Айде от мен стига толкова
Разликите м/у 1-ва и Спийд са много ... влез в нужните теми и прочети ....
Балансиран акаунт ? Нещо от сорта ? Аз в уни1 съм на близо 120 к боини точки и с изкл на 2 наема не съм ползвал чужди кофи за смет , а на 75-80% съм си обрал боклуците .... Това не ми пречи хора на моите точки да не ми летят , въпреки ,че събирам добро поле
А по темата ....Всичко е много относително . Но Рояла е мн прав, че ще има наемници , които ще произвеждат танкери .... а това стига
Идеята за нивата на специалните кораби е много добра и няма да е лошо да се сложи . Всичко е въпрос на желание и мнение
Илияне не ме едосваи,така си се разлигавил в скоро време че ми мязаш на женичка седи ми на 10 к точки от както е почнал рунда и трепе новобранците и не само ти сички фанаха тая тъпа схема ама буквално сички,какво намираш за клеф да се хвалиш с тиа боини точки бре,и се научи да си държиш езика повечко и по малко с обидите то не може буквално на всеки да викаш че е тъп и после се ти да си прав почваш да язаш на някого ако ме разбираш.
Тва ми е последниа пост в таа тема но искам да кажа на сички,че в момента си едно нищо в тая игра и си ълна детинска лига,на мене не ми прави чест да бия децата на 13 години и да се фала с боини точки,нима аз не мога да направа същото
Ше бутна тиа тертети дето има и тиа мини и планети и ше направа за точките си по грамотен флот от твоиа и мога много лесно да докажа на хората в чесна битка че ше те бутна обаче вече съм напраскал и скорости и тем подобни които са 2 пъти по силни от твоите и съм колко тебе на точки а се регнах преди 4 дена.
Сички почнахте да избивате на комплекси да биете децата и да се лигавите и да се съревновавате с хора на по 200 к точки примерно а сте на по 10 к точки и на по 20 к точки.
150 милиона рец илиане само от тебе е отишал в топаджиите да не говорим за другите пълна ама пълна смрадщина е тва за мене.
Ревлио си самия ти седи ми с 400 кръстосвча и ги троши секи ден катои бие децата пълна излагациа и с тва си градиш името на никакъв в играта и преди дините ти бутнаха и пак се окензда и се отказа и сега си същата лига аз не искам да те виждам в тая светлина искам да те виждам сериозен като преди и опасен искам да те виждам с дини флот и много големи лопати,извинявам се Илиане ама сега не мрънкам просто казвам истината която сигурен съм те боли теб и вечно синия ви съиуз
Оважавам си грешките в писменноста и за напред ше ги има,оважавам и Краси и нищо лично към него нямам пяросто коментирам ,оважавам и повечето админи и плеари в играта както и тебе те уважавам,та за напред не ме обиждаи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Просто съм на мнения че не влияе добре всичко това,защото аз както съм си слабак нищо нема да постигна с рециклатори ,трябва некои да ми рецка аз не мога на рециклатори,така е слаб съм и искам да си има предишните правила за Спийда единственно единственно за него искам да са си същите бързи мини с производство същите 3 месеца да се продават дини и да си имаме транспортите,за новата раса винаги съм бил против но тоива е вече минало,нека я има нека поне на нея се научиме,но мога да твърдя че преди два рунда когато играх в твоиа съиуз илиане с М-тела и после се сбрах пак с питбулс воините с достата хора постъпките на мр-макса и на весо и моите и на татанос бяха за хвалба сега е пълна излагациа,буквално наливациа.
Няма да пиша вече в темата
Тва ми е последниа пост в таа тема но искам да кажа на сички,че в момента си едно нищо в тая игра и си ълна детинска лига,на мене не ми прави чест да бия децата на 13 години и да се фала с боини точки,нима аз не мога да направа същото
Ше бутна тиа тертети дето има и тиа мини и планети и ше направа за точките си по грамотен флот от твоиа и мога много лесно да докажа на хората в чесна битка че ше те бутна обаче вече съм напраскал и скорости и тем подобни които са 2 пъти по силни от твоите и съм колко тебе на точки а се регнах преди 4 дена.
Сички почнахте да избивате на комплекси да биете децата и да се лигавите и да се съревновавате с хора на по 200 к точки примерно а сте на по 10 к точки и на по 20 к точки.
150 милиона рец илиане само от тебе е отишал в топаджиите да не говорим за другите пълна ама пълна смрадщина е тва за мене.
Ревлио си самия ти седи ми с 400 кръстосвча и ги троши секи ден катои бие децата пълна излагациа и с тва си градиш името на никакъв в играта и преди дините ти бутнаха и пак се окензда и се отказа и сега си същата лига аз не искам да те виждам в тая светлина искам да те виждам сериозен като преди и опасен искам да те виждам с дини флот и много големи лопати,извинявам се Илиане ама сега не мрънкам просто казвам истината която сигурен съм те боли теб и вечно синия ви съиуз
Оважавам си грешките в писменноста и за напред ше ги има,оважавам и Краси и нищо лично към него нямам пяросто коментирам ,оважавам и повечето админи и плеари в играта както и тебе те уважавам,та за напред не ме обиждаи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Просто съм на мнения че не влияе добре всичко това,защото аз както съм си слабак нищо нема да постигна с рециклатори ,трябва некои да ми рецка аз не мога на рециклатори,така е слаб съм и искам да си има предишните правила за Спийда единственно единственно за него искам да са си същите бързи мини с производство същите 3 месеца да се продават дини и да си имаме транспортите,за новата раса винаги съм бил против но тоива е вече минало,нека я има нека поне на нея се научиме,но мога да твърдя че преди два рунда когато играх в твоиа съиуз илиане с М-тела и после се сбрах пак с питбулс воините с достата хора постъпките на мр-макса и на весо и моите и на татанос бяха за хвалба сега е пълна излагациа,буквално наливациа.
Няма да пиша вече в темата
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Въркулаче, ще ти е много по-лесно ако започнеш да си гледаш в паничката. Не можа ли да го проумееш това, че ама на никой не му дреме какво искаш ти. Всеки си играе както си иска. И да ги няма бойните точки, аз пак ще правя същото, просто защото за мен удоволствието в играта не се изразява във въздържане до края на рунда за да натрупам огромната флота която да разбия в детмача, на мен ми е кеф да претрепа възможно най-много народ, а рециклажа хич не е моя грижа, ако имаше опция бих си избрал битките ми да не пускат рециклаж. Играй си там и не коментирай, неспособен си да се съобразяваш с желанията на останалите и затова мненията ти не са миродавни.
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
И ако това не е паранормално явление - е па не знамvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Разбирам че има способността да виждаш нещата и от друга страна но това е единственнотото нещо което не разбирам
Бате, мисля, че си обърнал полярностите при значението на думите "про" и "новобранец" - Я кажи кое какво е ! От тука какъв е извода ... Че брат ти е най-голямото про, мноо ясно - що за въпросvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Брат ми е на 12 к точки ресурсни с 94к боини точки това доказва колко хора е занулил и ме навява на мисълта че е отказал по 30 прота другите 40 иоли 50 са половинчати прота
Опа, извинявай ... Явно аз съм в грешкаvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) протата дори да се налеят няма толкова значение защото са новобранци и не разбират играта
Тогава какъв ти е проблема щом "буквално всички" цъкат в ниското ... Те какво - всеки знае кои са "новобранците" така ли ? Боже, ти сериозно си в грешка батеvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Илияне не ме едосваи,така си се разлигавил в скоро време че ми мязаш на женичка седи ми на 10 к точки от както е почнал рунда и трепе новобранците и не само ти сички фанаха тая тъпа схема ама буквално сички,
Мога да ти кажа,че ще ти намера 11 годишно дете, на което сигурно и Шпионаж нема да ми иска ще литне и ще те омете (не че ти знам флоти и подробности ама не подценявай по-малките) и ще си избърше боклука след теб, та ще има да се чууудиш какво е станало - и те са играчи и има доста добри ...varkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) ,на мене не ми прави чест да бия децата на 13 години и да се фала с боини точки,нима аз не мога да направа същото
Стига си обиждал децата ти казвам ... Не знаеш сериозно на какво са способниvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Сички почнахте да избивате на комплекси да биете децата и да се лигавите и да се съревновавате с хора на по 200 к точки примерно а сте на по 10 к точки и на по 20 к точки.
Ти какво ... Тия ги изкара, че едва ли не те само мините са си направили сами - а пък останалото хората са им го дали на тепсия ... Айде сиктир - ти сериозно лиvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) 150 милиона рец илиане само от тебе е отишал в топаджиите да не говорим за другите пълна ама пълна смрадщина е тва за мене.
Пак обиждаш децата ... И пак глупости - до сега нищо смислено и граматически правилно не прочетох (само едно изречение искам, нищо повече)varkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Ревлио си самия ти седи ми с 400 кръстосвча и ги троши секи ден катои бие децата пълна излагациа и с тва си градиш името на никакъв в играта и преди дините ти бутнаха и пак се окензда и се отказа и сега си същата лига аз не искам да те виждам в тая светлина искам да те виждам сериозен като преди и опасен искам да те виждам с дини флот и много големи лопати,извинявам се Илиане ама сега не мрънкам просто казвам истината която сигурен съм те боли теб и вечно синия ви съиуз
Какви глупости дрънкаш пак ... Като си уважаваш грешките вземи ги респектирай малко и ги поправи да не се срамуват ! ! !varkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Оважавам си грешките в писменноста и за напред ше ги има,оважавам и Краси и нищо лично към него нямам пяросто коментирам ,оважавам и повечето админи и плеари в играта както и тебе те уважавам,та за напред не ме обиждаи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От твоята уста - в Божите ушиvarkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 19:06) Няма да пиша вече в темата
EvilForce беше прав ...
Последна промяна от free_styler212 на пон май 26, 2008 5:50 pm, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Както каза скъла -> миоп+танкери+1000-2000 спийдъра с нива....ОХХХХХХХХХ
Ще има момент, в който докато се изпишкаш и съседа ти миоп е минал 2 пъти със спийдърите 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Смешко последниа път като играхме се регнах 20 дена по късно и за 1 месец и 10 дена направих 3000 кръста на 9 ниво 120 по 120 а ти вече повече от месец се занимавас лапетата защото няма кои другиго да одариш и нямало как да се забавляваш
и 1 месец преди детмача си бех изтрил акаунта говори само за себе си
Ако аз съм нищо и то и ти си!
Играеш по 10 че и повече часа на ден за боините ти точки а в онзи 1 месец които аз бях играл имах 6 дни в мод и 3 протекции ти имаше 5 протекции изразходени напълнен с мини и след като прото ти бутнас 1 диня планетата и си загуби 5 те дини понеже си великиа играч се отказа да си нещо и сега реши да си нищо,поне не я играи тая игра
И ако си спомняш онзи рунд не исках да започна а ти ме накара аз не исках защото беха минали 20дена но заради вас се мъчех и само флот правех и си помисли какво казваше тогава за мене и какво казваш сега.
Аз ли съм правия или си ти,всеки може да застане на твоито место и да трепе децата не си мисли че тва си ти единствения.
Знам че си велик за себе си ама и други хора са бвелики за себе си.
Наи много сега да се едосам и да си изтриа акаунта които за 4 дни го докарах с тертети и мини на макс вече,поради причината че се мъча да възприема правилата не да се доказвам пред някого,но ми е нещо непосилно.За први път в булфа си аз пуснах тертети снощи и като се погледне от друга страна повече от мина 22 ниво не съм имал никога в булфа и то не на повече от 2 планети за спиида 21 на 3 планети съм имал но на него си струва.
Наи хубавата вселена е Спийда но с тези правила не виждам сериозност в хората.
Огледаи се за планетите на тези с наи много точки и се опгледаи топаджиите без боини как се колонизират близо до тях за да им намират рецовете.
Не случаино са по 25 системио в полетата за рец щото иначе ше пълна излагациа сега е половинчата,по добре да ни прибират рецовете големите батковци и да земат 10 процента отколкото да зимат сички рецове които по закон не са техни за мен тоива е пълна наливациа и се вижда много добре
Ядосан съм че не могат да ми рециклират и ти наи добре знаеш защо!!!!!!!!!
и 1 месец преди детмача си бех изтрил акаунта говори само за себе си
Ако аз съм нищо и то и ти си!
Играеш по 10 че и повече часа на ден за боините ти точки а в онзи 1 месец които аз бях играл имах 6 дни в мод и 3 протекции ти имаше 5 протекции изразходени напълнен с мини и след като прото ти бутнас 1 диня планетата и си загуби 5 те дини понеже си великиа играч се отказа да си нещо и сега реши да си нищо,поне не я играи тая игра
И ако си спомняш онзи рунд не исках да започна а ти ме накара аз не исках защото беха минали 20дена но заради вас се мъчех и само флот правех и си помисли какво казваше тогава за мене и какво казваш сега.
Аз ли съм правия или си ти,всеки може да застане на твоито место и да трепе децата не си мисли че тва си ти единствения.
Знам че си велик за себе си ама и други хора са бвелики за себе си.
Наи много сега да се едосам и да си изтриа акаунта които за 4 дни го докарах с тертети и мини на макс вече,поради причината че се мъча да възприема правилата не да се доказвам пред някого,но ми е нещо непосилно.За први път в булфа си аз пуснах тертети снощи и като се погледне от друга страна повече от мина 22 ниво не съм имал никога в булфа и то не на повече от 2 планети за спиида 21 на 3 планети съм имал но на него си струва.
Наи хубавата вселена е Спийда но с тези правила не виждам сериозност в хората.
Огледаи се за планетите на тези с наи много точки и се опгледаи топаджиите без боини как се колонизират близо до тях за да им намират рецовете.
Не случаино са по 25 системио в полетата за рец щото иначе ше пълна излагациа сега е половинчата,по добре да ни прибират рецовете големите батковци и да земат 10 процента отколкото да зимат сички рецове които по закон не са техни за мен тоива е пълна наливациа и се вижда много добре
Ядосан съм че не могат да ми рециклират и ти наи добре знаеш защо!!!!!!!!!
като захапем -не пускаме
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ May 26 2008, 17:54) Тоя форум взе да става като някакво дежа вю, едни и същи историй при началото на всеки рунд, едни и същи хорица си реват, едни същи мнения, въпреки, че резултата накрая винаги е един същи.
Джак точно това исках да кажа, че няма смисъл . Само се излагаме със заяжданията уж едно коментираме а накрая са зануляваме във тоя офф . Че то друго не можем да направим, освен да се чешем пръстите по клавиатурата
Последна промяна от Mo`Money на пон май 26, 2008 6:05 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Тъй като не помниш повече от 2 минути, а минаха 3, да ти припомня, каза, че няма да пишеш в темата. Да съм казвал,че винаги съм играл на малки точки, играл съм на всякакви точки, сега ще играя на малки точки, а ти не си човека който ще ми казва как ще играя, какво ще правя с рециклажа, нито пък си човека който определя как ще се развива играта и какви ще са промените, така, че спри наистина да пишеш.
.........................................................
Мо мъни, "Роял е виновен"
.........................................................
Мо мъни, "Роял е виновен"
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 6:05 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Защото сега ти е трудно да си оправиш акаунта, тъй като жУвотното "рециклатор" ти е непознатоvarkulak написа:Цитат(varkulak @ May 26 2008, 19:57) Ядосан съм че не могат да ми рециклират и ти наи добре знаеш защо!!!!!!!!!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]