не жали Немезис не жали

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

messiah написа:Цитат(messiah @ May 25 2008, 23:48) Брех, добре че има такива остроумници какво ли щяхме да правиме инак....Освен това много ме дразнят разни, които викат на 3та Lamerland. И аз не играя там, и на мен не ми харесва вселената, но не си позволявам да я обиждам. Още повече - като я наричаш ламерленд, почни там да те видиме кво ще направиш...Аман...

До автора на темата - виж какво е "детмач".....
Извинете,господин Капацитет,да не Ви засегнах крехкото самочувствийце ?

@Велики Авторе,и ти не знаеш за какво си я постнал 2 пъти ;)
Последна промяна от Skullcollector` на нед май 25, 2008 9:55 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 25 2008, 23:53) Извинете,господин Капацитет,да не Ви засегнах крехкото самочувствийце ?
стигамоля ви се постнах я само заради немезис тази битка ............... иначе да се бях разбил с цялата флот аи това е само трибуна
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

messiah написа:Цитат(messiah @ May 25 2008, 23:48) Брех, добре че има такива остроумници какво ли щяхме да правиме инак....Освен това много ме дразнят разни, които викат на 3та Lamerland. И аз не играя там, и на мен не ми харесва вселената, но не си позволявам да я обиждам. Още повече - като я наричаш ламерленд, почни там да те видиме кво ще направиш...Аман...

До автора на темата - виж какво е "детмач".....
Трета си е баш ЛамерЛанд.Играл съм там и толкова спокойна вселена няма просто.Да не говорим, че откъм топ интриги само в 3та не могат да се намерят явно :) А ти играл ли си там?

@Тодор нам-си-кой-си - гледай дали мините ти копат по 10х и не ме занимавай с ПМС-то си :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

[quote name='Fallen_angel' date='May 26 2008, 00:14' post='486978']
Трета си е баш ЛамерЛанд
играл си но сега не ираеш............ и ти казах ходи паси животинките, и те грижи искат
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Да, липсваш им, няма кой да ги "обгрижва"

П.П.И да, не играя, защото считам за безмислено да играя някъде, където :

1.На 5 дена я ме шпионира някой, я не
2.Можеш да крадеш и-тата на топаджиите през 50 системи
3.Без усилие се стига до 150-200к
4.Половината ти жертви са хванати със смяна на флот.

А ако си толкоз хитър - те ти 3 по-сериозни вселени, ела да видим колко ще изтраеш там.И дали няма да ти пръснат ауспуха на корабите от бой.

П.П.2 Тук има ли начин да те блокирам както и на ЛС ? :dizzy:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

няма нужда велики занулутелю играл съм и там където казваш , но нямам нищо против след ч рунд да те пробвам в една лична война никав проблем не ми е да те видим колко струваш ............. и след като не играеш в трета нямаш право на менние айде стига си спамил..... казах ходи да пасех говедата поне сте си стадо
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 26 2008, 00:14) Трета си е баш ЛамерЛанд.Играл съм там и толкова спокойна вселена няма просто.Да не говорим, че откъм топ интриги само в 3та не могат да се намерят явно :) А ти играл ли си там?

@Тодор нам-си-кой-си - гледай дали мините ти копат по 10х и не ме занимавай с ПМС-то си :)
Вселената се определя от играчите, които играят в нея. Като ти е спокойно почни да ги биеш и си раздвижи нещата.
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 25 2008, 23:53) Извинете,господин Капацитет,да не Ви засегнах крехкото самочувствийце ?
Не загрях честно нещо, сигурно е било поредният жалък опит за остроумие....

Тодоре, съвет - млъкни.
Последна промяна от messiah на нед май 25, 2008 10:33 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Месая, целта е и мен да се опитва да ме бие някой.Аз какво, на показна стрелба на зайци ли съм отишъл или да играя срещу някой, който има същите шансове да набие мен, както и аз него?

@Тодор - айде бре велики занулителю, те ти 2ра, те ти спийд.Ако искаш и в 1ва - ресват я след месец, тъкмо ще ми свърши сесията, та ще можеш да ме пробваш :)
Последна промяна от Fallen_angel на нед май 25, 2008 10:34 pm, променено общо 1 път.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

messiah написа:Цитат(messiah @ May 26 2008, 00:28) ...Не загрях честно нещо, сигурно е било поредният жалък опит за остроумие....
Важното е да не се отчайваш...
може пък мозъчната ти клетка да си намери другарче и да разбереш ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 26 2008, 00:33) Месая, целта е и мен да се опитва да ме бие някой.Аз какво, на показна стрелба на зайци ли съм отишъл или да играя срещу някой, който има същите шансове да набие мен, както и аз него?

@Тодор - айде бре велики занулителю, те ти 2ра, те ти спийд.Ако искаш и в 1ва - ресват я след месец, тъкмо ще ми свърши сесията, та ще можеш да ме пробваш :)
твоята свърши но моята започва .............. аре стига си ме дразнил проявяваш се като голям глупак с безпочвените си коментари
Отговори

Върни се в “Off Topic”