Карти и билети за проверка?

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Нападател - 14к
Защитник - 21к

История около битката няма, защитника влизаше при последните 3/4 атаки, но тая не влезе и се случи:

оригинал

бекъп

Ще помоля всички копачи които слагаха мнения в предната ми тема да не коментират тук, в мойте теми предпочитам да има интрига отколкото идилия и вас, така, че излезте навън, денят е хубав, птичките пеят, мините ви работят.

Рециклажа е за теб който мислиш бързо ;)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Браво добра битка
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Добре си го отупал тоя :) А относно долния цитат...
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ May 25 2008, 17:29) бекъп
Ще помоля всички копачи които слагаха мнения в предната ми тема да не коментират тук, в мойте теми предпочитам да има интрига отколкото идилия и вас, така, че излезте навън, денят е хубав, птичките пеят, мините ви работят.
...надявам се да нямаш предвид мен, 'щото аз споменах за времето в една друга твоя тема, ама само където аз мини нямам :) Карам го само на кражби от траснове, дори и рецове нямам (мале, мн съм зле :lol: )... Иначе времето е наистина много хубаво, а аз съм се закотвил пред компа и Word-a с един реферат, де*а :dizzy:
Последна промяна от gajet_killer на нед май 25, 2008 3:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Точно вас имах впредвид, ама карай. Иначе и аз съм се закотвил пред компа от 2 месеца и уча теми по история, лекций и всякакви бумаги и за това единственото ми развлечение(изключвайки феста в Ловеч и 2 купона) е интригите със съюза ви, така, че не се възмущавайте много ..
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ May 25 2008, 17:46) Точно вас имах впредвид, ама карай. Иначе и аз съм се закотвил пред компа от 2 месеца и уча теми по история, лекций и всякакви бумаги и за това единственото ми развлечение(изключвайки феста в Ловеч и 2 купона) е интригите със съюза ви, така, че не се възмущавайте много ..
Джак, мен, нямаш проблеми :) Не се обиждам от нищо, то спортната злоба си я има навсякъде, нормално си е. Само да няма грубости и да не се прескача летвата :a055:
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

аз съм шофера неам билет :a013: :lol:
Последна промяна от bobon4e на нед май 25, 2008 4:44 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Потребителски аватар
donkoi
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 06, 2007 1:02 pm
Контакти:

Мнение от donkoi »

MMMMMMMM дааа , мога да кажа едно голямо враво ! :bravo: ЗДРАСТИ JACK Скъсайте ги ! :crazy_pilot:
Последна промяна от donkoi на вт май 27, 2008 2:13 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=412794][/url]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ May 25 2008, 17:46) Точно вас имах впредвид, ама карай. Иначе и аз съм се закотвил пред компа от 2 месеца и уча теми по история, лекций и всякакви бумаги и за това единственото ми развлечение(изключвайки феста в Ловеч и 2 купона) е интригите със съюза ви, така, че не се възмущавайте много ..
Хора, моля ви, научете се как се пише. Изразът е "имам предвид", а не "имам в предвид" (даже слято е написано по-горе). "Лекция" и множественото "лекции". Честно казано и аз имах проблем със същия тип думички. Как го запомних ли? Ами елементарно - от името на Методий - при него се произнасят последователно "и" и "й", а в думи като "лекции" просто се казват две "и"-та. С това урокът ни за днес приключи, свободни сте :)

По битката: Добре се е получила. Пожелавам успех и повече успешни сражения :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ May 27 2008, 16:05) Хора, моля ви, научете се как се пише. Изразът е "имам предвид", а не "имам в предвид" (даже слято е написано по-горе). "Лекция" и множественото "лекции". Честно казано и аз имах проблем със същия тип думички. Как го запомних ли? Ами елементарно - от името на Методий - при него се произнасят последователно "и" и "й", а в думи като "лекции" просто се казват две "и"-та. С това урокът ни за днес приключи, свободни сте :)
По битката: Добре се е получила. Пожелавам успех и повече успешни сражения :)
Дай си сметката да ти пратя 0.80лв. да си купиш куршумче и да се гръмнеш. Няма да седна да проверявам всяка дума за грешка, защото човек без работа и акъл ще ме проверява. Учил съм една година Нова българистика в ВУЗ и ако искам няма да допускам грешки. Баси какви уроди има в тоя форум.

EvilForce: Айде почивай и ти малко, пък белким се научиш ,че другите не са "Уроди",ами хора.
P.S:Ако някой иска да обсъди наказанието си ,да се обръща към мене, а не да занимава админите по телефона.Има си правила четете ги.
Последна промяна от JackDaniels на вт май 27, 2008 7:41 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”