Честито на всеки, който празнува този светъл празник. На онея, дето са го отрекли - също.
Отделно от това искам да поздравя всички първолаци със започването на образованитео им, както и всички абитуриени, ба, стига латински, всички зрелостници със завършването и да им пожелая взети матури и приемни изпити /който ще продължава/.
Но най-вече искам да благодаря за четерите незабравими години и да им пожелая успех в живота. Може да са били инфантилни олигофрени, ама са си моите инфантилни олигофрени. Ще ми лисват скоро...И основната идея, поради която пиша тук на тях е, че никой измежду тях не се вре по моите форуми, защото това никога не бих им го казал.
_______
И моля Fallen_angel да пропусне този път да ми коментира поста.
Върви, народе възродени!
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бе то ако вървеше по план, още в 11:00 трябваше да предадем знамената на следващия випуск, ама на, стана доста по-късно ... То и ако беше по-план щях да мина със RufPorshe911 Turbo, а ще мина с Мерцедесче AMG65 ... Дано поне довечера потръгне малко 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Не споменавай колиииииииииииииииииииииииииии !VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 24 2008, 11:56) Бе то ако вървеше по план, още в 11:00 трябваше да предадем знамената на следващия випуск, ама на, стана доста по-късно ... То и ако беше по-план щях да мина със RufPorshe911 Turbo, а ще мина с Мерцедесче AMG65 ... Дано поне довечера потръгне малко![]()
Трябваше да съм с Линкълн,ама ръц...
в последния момент всичко отиде по дяволите
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бе пука, че ми дреме. Аз до преди 3 дни мислех да минавам с камиона си
Поне щеше да е шоу, ама дамата ми се направи на оборотна и ...
[color=red]
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти: