тази битка я посвещавам на NEMEZIS трета трябваше да бъдат съборени 5 знс-та не жали немезис/жаки за съборените знс-та но за жалост забравих да пусна 12 рунда и да пратя цалата флота за теб Жаки
Последна промяна от ACTIVEX на нед май 25, 2008 8:26 pm, променено общо 1 път.
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Korahmor ме попита дали искам да се бия с него на дет-мача и разбира се нямаше как да му откажа, той заслужава най доброто в този рунд, понеже положи безкрайни усилия съюзът и играчите му да са в челните места на класацията, въпреки опасноста да ми затрие флота рискувах да го посрещна Желая му късмет в и извън играта, за мен беше чест да завърши рунда с мен, ето края
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
еми какво да кажа един страхотен рунд с достоен край за корахмор ....мног се изпоти тоя рунд човека битки много води и се вижда че е с доста добър флот....