StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 24 2008, 08:14) грух грух грухмос не те разбрах там в кочинката си пълниш устата и неясно звучиш, лети както искаш ама извади доклади как си направил бойните си точки та да видиме и да се посмееме хаха, айде какво ти пречи бе - ама май има тема малки битки ама и за там не са, може да направиш тема за супер малки битки и да наредиш там твоите 200к доклада
Ех, няма да те обиждам, не е прилично да се подигравам на болни хора. Обясних ти, че не си пазя докладите, може би във масовите на съюза мога да намеря някоя битка от последните 2/3 дни ако съм пускал масови, ако искаш малка битка ето ти, току що ударих човек който беше с 7к повече точки от мен, има по голяма флота, но е направил грешката да я раздели, естествено сега очаквам втория му сейвън с основната флота. Така, че случва ми се да имам и малки битки, но това не е защото защитника е със Смершка флота, а просто стечение на обстоятелствата:
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=5431016
ПС: Помогна ми чужденец който ми даде доклада от сейвън по него с въпросната флота и просто нагодих атаката със почти всичката си флота очаквайки и другия сейвън да се върне по сметнатото време, спайвах постоянно да не ме засече, но засега е само единия, ще поживеем пък ще видим ще хванем ли и другия