ПРАСМОС vs СМЕРШ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ May 24 2008, 10:06) Виж какво, не изкарвай момчето виновно, много жалко е да го правиш, че не правело сейвън, сейвън прави както се вижда от съответните спайове които му правя през час, както правя и на всички останали в СМЕРШ до моята горна граница, можеш и сам да ги попиташ, дори и тези през галактика, дори и тези през 2 галактики:

В този час флотата му не е на планетата

2008-05-24 03:15:44

Шпионаж на 2:363:15
метал: 44714 кристали: 26577
газ: 24652 Енергия: 2021

Информация за корабите и защитните установки:
Шанс за провал 3% :

Изтриване

В системата си има (и), следователно е много вероятно да си прави сейвъна върху него, проучванията му мисля, че бяха 79, вземайки впредвид процентите му, сейвън на 10% скорост по (и) в система му е 6(+-10мин) часа отиване и връщане. Ето в колко часа аз му виждам флотата:

2008-05-24 06:46:38

Шпионаж на 2:363:15
метал: 111881 кристали: 121317
газ: 69759 Енергия: 2021

Информация за корабите и защитните установки:

Транспортьор 23 (1 ниво)
Кръстосвач 119 (4 ниво)
Шпионска сонда 3 (0 ниво)
Танкер 9 (0 ниво)

коментар не е нужен, въпрос на време е да изпадат като круши и останалите ти съотборничета.

А колкото до битките които си сложил в поста си, що се излагаш? Знаеш, че имам бойни точки колкото вас, а съм на 3 пъти по малко точки. Имам много повече битки от вас, много по красиви, имам 13 битки от по над 10 рунда от началото на рунда, но не ги слагам както и вие не ги слагате, просто не е нужно, нали играем за удоволствие и тримата, или поне така съм си мислил явно. А да изгониш съотборника си след като е паднал го оставям без коментар, един съюз или е съюз или не е, вие явно не сте !
................................Ало,,,,,професор вучковввв ли е
-----------------------Даааааааааааааааа
..................................Професоре,вие сте гениален,вие сте велик
-------------------------Много ви благодаря
............................за нищо професоре,следващия път и сам можете
-----------------------следващия зрител
.............................ама професоре
------------------------следващиа зрител
................................професоре
-----------------------следващиагхгхгх ппфпхп зри...тбхббхбхбел
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
charovna

Мнение от charovna »

STELEON написа:Цитат(STELEON @ May 24 2008, 10:18) Не виждам смисъл да търсим някакво оправдание в случая. Стар е показал няколко наистина великолепни битки напоследък, но не смятам, че подмятанията на Кондуктора са си обичайното заяждане. Фактът си е факт - който си зарязва флота го удрят и нищо не омаловажава победата на нападателя ! Поздравления за нападателя, а за защитника - е, видяхте нашата реакция !
Кофти, много кофти за защитника. Не ме засягат вашите междусъюзни ежби и битки, но така ли се постъпва със пострадал защитник? Абе къв е тоя съюз? Доколкото съм запозната с историята на Бф, един, единствен съюз /СССР/ са гонили ударените си съюзници. Ееегати съюза :dizzy:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 24 2008, 07:17) смешник, сложи си битките да видят хората от какво са ти бойните точки - колкото мен имаш но колкото баракуда недей се бърка
Баракудата е на 3 пъти повече точки от мен, той може да направи една битка и да вземе 12к бойни точки, аз повече от 6 досега не съм вземал, като най-често ловя по 3-4к, понякога при 12 рундова битка хващам 1к бойни точки, но троша 300 противникови кръстосвача, не седя нарочно на тея точки, а факта, че нито аз, нито мой съотборник не е усвоил нито 1к рец, ми пречи да се кача по нагоре, просто битките са прекалено много, ита никога не съм грабил и изхранването ми с 200те ми транса от кражби точно покрива загубите ми. Баракудата не може да е направил повече битки от мен, за да е така трябва бойните му и ресурсните му трябва да са в пропорция 6:1 както са моите, а те не са, те са 2:1, проста математика, но не за прости хора, смешник ;)

Варкулак като пишеш в мойте теми плащай на някой първолак да ти поправя грешките ..
Последна промяна от JackDaniels на съб май 24, 2008 8:31 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Като си толкова наперен, яла се бий с топ-а, не да ми цепиш някфи по на 4-5к точки който са в началото на играта и още те първа започват да правят корабчета...
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Доста добри играчи седят на ниски точки, ударил съм и хора които ти уважаваш и които няма да споменавам от уважение ;)

ПС Не мисли, че 10к разлика между мойте жертви и тея на Файтъра и Баракудата отразяват световната класа от аматьорската лига ;)
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ May 24 2008, 09:25) Баракудата е на 3 пъти повече точки от мен, той може да направи една битка и да вземе 12к бойни точки, аз повече от 6 досега не съм вземал, като най-често ловя по 3-4к, понякога при 12 рундова битка хващам 1к бойни точки, но троша 300 противникови кръстосвача, не седя нарочно на тея точки, а факта, че нито аз, нито мой съотборник не е усвоил нито 1к рец, ми пречи да се кача по нагоре, просто битките са прекалено много, ита никога не съм грабил и изхранването ми с 200те ми транса от кражби точно покрива загубите ми. Баракудата не може да е направил повече битки от мен, за да е така трябва бойните му и ресурсните му трябва да са в пропорция 6:1 както са моите, а те не са, те са 2:1, проста математика, но не за прости хора, смешник ;)

Варкулак като пишеш в мойте теми плащай на някой първолак да ти поправя грешките ..
ама не ми се обеснявай бе , сложи битките да ги видиме, баракуда това баракуда онова абе секи си избира кога и как да играе

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ May 24 2008, 09:25) ПС Не мисли, че 10к разлика между мойте жертви и тея на Файтъра и Баракудата отразяват световната класа от аматьорската лига
кой ти говори за майсторство бе(ние сме аматьори- ти го каза и аз съм сагласен с това ), казах ти сложи си битките да ги видиме от каде са ти бойните точки на НЕАМАТЬОРА
Последна промяна от StarFighter на съб май 24, 2008 8:37 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Хах, от една гледна точка на малко точки е забавно, тъй като има много повече жертви, а все пак играта е за забавление...но от друга гледна точна, тъпо да биеш ламарините...
stayer
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 17, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от stayer »

AddictioN написа:QUOTE(AddictioN @ May 24 2008, 10:26) Като си толкова наперен, яла се бий с топ-а, не да ми цепиш някфи по на 4-5к точки който са в началото на играта и още те първа започват да правят корабчета...
и ти кат отиде в смърш стана безсмъртен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 24 2008, 07:33) ама не ми се обеснявай бе , сложи битките да ги видиме, баракуда това баракуда онова абе секи си избира кога и как да играе

Ами след като всеки си избира, теб какво те касае как играя аз. А и ти да не мислиш, че съм такова зомби, че да си пазя битките на компютъра си, не, аз играя просто за удоволствие, това клане го постнах единствено за да ви дразня, но получих повече, станах свидетел, как уж задружния съюз сМЪРШ си гони съотборниците след като ги зануля, какво повече да искам, накрая на рунда в съюза ви ще останете ти, чичо Стелеон, баракудата и Яни от уважение, защото сте най-добрите и незанулими или защото няма да имам възможността аз да ви зануля, след като отвратен и скучаещ пак ще съм се изтрил :)
Последна промяна от JackDaniels на съб май 24, 2008 8:39 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ May 24 2008, 09:38) Ами след като всеки си избира, теб какво те касае как играя аз. А и ти да не мислиш, че съм такова зомби, че да си пазя битките на компютъра си, не, аз играя просто за удоволствие, това клане го постнах единствено за да ви дразня, но получих повече, станах свидетел, как уж задружния съюз сМЪРШ си гони съотборниците след като ги зануля, какво повече да искам, накрая на рунда в съюза ви ще останете ти, чичо Стелеон, баракудата и Яни от уважение, защото сте най-добрите и незанулими или защото няма да имам възможността аз да ви зануля, след като отвратен и скучаещ пак ще съм се изтрил :)
спирам да те чета казах ти , след като всеки си избира.... бла бла стига се ду д бойните точки даи битките да видиме хаха щото ги криеш толкова или в ******* сте царе ва модовете хаха
Последна промяна от StarFighter на съб май 24, 2008 9:12 am, променено общо 1 път.
Причина: Åäèò:ÈâúëÔîðñ
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”