Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ May 24 2008, 02:13) Вече наистина започвам да се дразня, колкото и да се опитваме да вкараме интрига в тая скучна игрица, щото сме на ръба от отказването, се ще се намери някой умножено по няколко който ще възприеме спортното ни заяждане за нещо сериозно и ще се обиди. Глей от скука целия ми съюз е замодил, дори и Сашко, който отиде да пие някъде 3 дена, аз сега к'во да правя, да се трия ли, скуууука, спайват ме само хора извън обхвата ми, от интерес каква флота съм набутал в 13к, сърдят ми се във форума, вече и тук не мога да се заяждам, затвориха ни хубавата темичка, 9 страници глупости, ама са си наши глупости и са единственото "интересантно" нещо у тоя пуст форум. Дали не е време пак за някаква пауза от 5/6 месеца а може би и повече, доста повече ...
Извинявай, но не си прав друже. Добре де, джавкате се, добре де, искате да ви е интересно. Ама смяташ ли наистина че по тоя начин ще накараш останалите от съюза ти да се размодират и да заиграят? То на всички ни писва от време на време и имаме нужда от повивка. И на мен, както и на всички ни беше интересно в началото да ви четем заяжданиците, ама вече стана много. Дай да поизчакаме следващата битка и там- старата песен, на нов глас. Виж, ако можете да измислите нещо от сорта на прозата на сиреньето ще е хубаво и интересно. Ей на- Станката се пробва и му се получи
charovna написа:QUOTE(charovna @ May 24 2008, 02:36) Извинявай, но не си прав друже. Добре де, джавкате се, добре де, искате да ви е интересно. Ама смяташ ли наистина че по тоя начин ще накараш останалите от съюза ти да се размодират и да заиграят? То на всички ни писва от време на време и имаме нужда от повивка. И на мен, както и на всички ни беше интересно в началото да ви четем заяжданиците, ама вече стана много. Дай да поизчакаме следващата битка и там- старата песен, на нов глас. Виж, ако можете да измислите нещо от сорта на прозата на сиреньето ще е хубаво и интересно. Ей на- Станката се пробва и му се получи
Не знам що ама в последно време,ЧАРОВНА привличаш вниманието ми върхо себеси.
Кога ще получа и аз една снимчица,да пием по кафенце неиде или пък може да си поиграем с играчките си.Бръм бръм бръъъъмм аз си имам кръстосвачета можеме да си поиграикаме заедно
Наистина,моите имат турбо двигатели и са по 10 пъти ъпгреиднати,ламаринките им са покрити с щитове,ионни технологии и тем подобни атрибутчета.
Мисля да ги впусна срещо косметата в прасмоса и да избоча сички кочини що чинат из съиуза им
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif