Какво ще кажете за българската песен на евровизия

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз хванах само 3 грешни тона а не съм специалист другото всичко си беше ок хареса ми песента е готина какво е станало незнам защото бях на абитурентска (абе нз как се пише това в момента)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Ако забелязахте, наща фуста беше най-хубава. Кво да кажа - българското си е българско. Пък и като песен наща беше си най-хубава. Ама като не ни искат никъде техен си проблем. :) Нищо догодина вече ще станем ПЪРВИ :a055:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Да наистина пя фалшиво ама защо трябваше една журналистка да пее на евровизия. Дали ако беше даден текста на примерно на Невена Цонева щяхме да продължим. Според мен не защото нея я спонсорира БТВ а оная е журналистка във БНТ СКАПАНА РАБОТА иначе нашите направиха страшно шоу щом и домакините го признаха. Ама има едно но, защо отнеха на Българите, правото да идат директно на финал. Като минала година завършихме 3-и сложиха тая немската група която се подвизава нашенката . И където при един въпрос зададен от журналист към нея, за кой ще гласуваш на евровизията тя каза. Ако може за Германия, ами пу.о ти Германка ли си или Българка :dizzy:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 23 2008, 12:55) Да наистина пя фалшиво
Абе както я слушах снощи в дискотеката, така я слушам и ся, па' нз. И това все пак тряя да е хаус (не веднъж съм ходил на Балтазар), ... не знам, с такъв ли стил би трябвало да сме на Евровизия? Не че разбирам от Евровизия де :) . Но и тя, както всичко друго, е бизнес. Както според мен и Албена и Максим толкова пъти заслужаваха челното място, а ги класираха все на смешни за тях позиции... накрая как така не им досвидя да ги оставят първи, чудо направо. Ама ние кои сме, че да се бутаме там. =]
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Снощи като си я слушал в дискотеката е пяла с плейбек . На евровизия пеят на живо и беше трагична, ама ако беше слушал другите песни който се класираха на финала щеше да паднеш от стола, най дълго коментирането в европейските вестници, че как този 75г Хърватски бонак с песен стари градски песни от 60-те го класираха на сметка от нас на финала ужас :dizzy:

http://vbox7.com/play:52b57377

и тази песен се класира за финала :dizzy:
Последна промяна от Mo`Money на пет май 23, 2008 12:40 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 23 2008, 14:35) Снощи като си я слушал в дискотеката е пяла с плейбек .
Песента бpе. Не певицата... както слушах снощи песента, по същия начин пя и тая. :) Чак пък трагично... чеки, чеки, не скачай толкоз високо с думичките :) . На мен си ми хареса. И както казах - това е хаус. Стилът не изисква да си перфектния певец. И точно за това се чудя ко прайм с нея на подиума там... поне не я възприемам така аз де, а и от нея ми втръсна още преди месец, когато я пускаха всяка вечер по 100 пъти... :>
Последна промяна от LoaD на пет май 23, 2008 12:48 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Песента е хубава, но това не променя факта, че ти трябва да спреш все безмислени и безмислени теми. Не тук е мястото да коментираме-отиваш в city.bg/forum или forums.data.bg и си пишеш.
So we crawl.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Ти пък кои си,че ше кзваш на хората какво да пускат,да не си един вид вип особа или нещо от тоз род.Я си раздигаи чукалата и като не ти изнася на палатка,баси и нахалното изказване присъщо единственно на едно хлапе!!!!!!!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

CooL написа:Цитат(CooL @ May 23 2008, 18:08) Песента е хубава, но това не променя факта, че ти трябва да спреш все безмислени и безмислени теми. Не тук е мястото да коментираме-отиваш в city.bg/forum или forums.data.bg и си пишеш.

Че отдавна ти има нещо има . Ама не е тука мястото да ти четем простотиите и да ти даваме съвети при кой доктор да идеш. Нали затова е офф, като не ти харесва не чети и не влизай баси и комплексарското лапи . И не ми давай наклон на х.я какво да правя и как да го правя панимаиш .

Върки не се тормози . То простотията не ходи по гората а по Соол :dizzy:
Последна промяна от Mo`Money на пет май 23, 2008 4:47 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

аз не знаех,че това е наша песен мислих си,че нашите са и направили кавър ............. жалко наистина е добра песента,а и предтсвянето е добро
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Отговори

Върни се в “Off Topic”