Какви щети причиняват компютрите на човек

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Без да се зачитам много много ми е интересно, как тримерно тяло би имало двумерна (елипсовидна) форма? :) Орбитата на земята е елипса, да. Орбитите на другите тела също. Ама самите тела? :)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

то на лоад му е простено.. кандидатства с какво беше.. история май... та.. зубри си темите по история.. за какво му е да знае други неща...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Той и с историята е толкова напред :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Всичко е разработка на военните, които ни замазват очите, земята си е плоска :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Комплексна ... е вселената. Другото още не е уточнено и донаписано. Само си правите догадки :)
Последна промяна от Stankata на чет май 22, 2008 11:02 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 22 2008, 19:05) ... ... аххавхавххахахаха. Локи, за к'во ти беше да намесваш въобще земята и разни там Колумбовци, и клади, глей ся к'ва стана темата :D :lol: :lol: :)
Мда, ти си ясният пример на днешния ученик.
Зубри си там писаниците на няколко "изпушили капацитета" в учебниците, но само едно разбери: Човешкият мозък е така устроен, че при натрупване на информация с годините ненужната се заличава. ;)
Иначе, дай боже да доживея и да видя в теб капка логическа мисъл, която всъщност най вече се усвоява в училище.
Последна промяна от misterya на пет май 23, 2008 4:40 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

И един шоколад увиваше станиол в мармот... :c014:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ May 23 2008, 08:52) И един шоколад увиваше станиол в мармот... :c014:
ааа почти да те съдя за авторско право ;)

леле хора като ви чета из форума и мисля, че съм отговорил грешно, че не вредят(ако не се прекалява) ...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Е па да кажа, че не съм съгласен с ЛоаД означава да кажа, че никога не съм цъкал bulfleet ! Тука, щото нали всички явно са по-дъртички (опа извинете - въздрастни) та ... "Гледай го "лапе"-то какви ги приказва ! :p140: " Еми прав си е човека ! :a013:

[quote=""LoaD""]геоиди (кво е тва въобще :S..>)[/quote]
Бате тия тука си измислят нещо ... Или прочитат нещо, което някой е измислил, за да не остане по-назад ! Земята била елипсовидна, па геоид (WTF :dizzy: ) ! Верно, че ми го обясниха (някой да не ми подчертае изречението, не съм кривоглед) ама ... WTF все пак :lol:

[quote=""GutlessKing""]корвин е прав, земята е Геоид, и го пише в учебниците по география за ..ъ.. 8ми клас ако не се лъжа[/quote]
А аз се чудех,защо идва при мен една зайка оня ден с 3ма приятели (аз съм 11-ти клас) и ми разправя "Ние ше хо'им да пушим, ае с нас ? ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Та аз и казах само ... Вие осми клас ли сте ? -Дамм ... И аз "яснооооо ... ае некой друг път :74: "
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
e36
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 24, 2005 12:49 pm
Контакти:

Мнение от e36 »

Вреди основно на очите и на социалния живот. И аз си вадя хляба пред компютър и определено се усеща разликата, като си починеш една седмица от РС-то.
А за изтрещелките пред мониторите .. винаги ще ги има - то си е до човек. Брат ми оня ден бъзна един познат. Вика, че системните администратори са пристрастени към кофеина, никотина и рентгеновите лъчи :-)

Айде лека ви вечер, че утре пак рано ставане :p140: :p080:

Офтопик: :yako: Абре, много готини емотиконки имате тука :a013:

Айде, me->perform( :babysleep: );
Последна промяна от e36 на нед май 25, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
function girl() {
var nodes = Bulgaria.findFemalesByTownName('Plovdiv');
var availability = nodes.findFemalesByName('Maria');
var chosen = availability.findFemaleByBirthDate(**, **, ****);
return chosen;
}
function inLove(object) {
object.addProperty('care', 'love', 'solidarity', 'tenderness', 'sensitivity', 'affectionate', 'respect', 'trust', 'honesty', 'loyalty', 'responsibility', 'understanding', 'security', 'faith');
}
var me = e36;
me.onload = inLove(girl());
Отговори

Върни се в “Off Topic”