non(The Rockers) vs psiho20000($ÅMÅЭJł™®)

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ May 22 2008, 17:15) абе димов :lol: :lol: ....абе man ...ти май трева одиш са прегледаш бре....нончо го виел литнал и разфасовал колко дни е off нена значение :bravo: ....като тоя или оня имал доклад от преди що не е литнал ...страхливците си пазат газта пича е пробвал :lol:
какво общо има страха с гаста само не мога да си обясня ..........
Pipo написа:Цитат(Pipo @ May 22 2008, 17:38) а така нахрани го..обесни му нещата че ми писна от хора които само пишат у форума а в вселената са на 1000 точки и са неактивни вече
добре де а ти какво правиш, храниш се от форумни изяви ли :lol: :bravo:
Последна промяна от ACTIVEX на ср май 28, 2008 12:40 am, променено общо 1 път.
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
Jaklin
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 15, 2008 12:31 pm
Контакти:

Мнение от Jaklin »

Не желая да играя във една Вселена с такива като тебе. Ако искам и Пенка ще се кръстая - теб какво те бърка?!?
Оспами битката на човека, ако има да ми казваш нещо - пиши на лс.
Всеки може да полее жена с шампанко, и да я намаже със сметана....БЪДИ БЪЛГАРИН - залей я с шкембе чорба и я намажи с люта чушка!!!
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Jaklin написа:Цитат(Jaklin @ May 22 2008, 17:46) Не желая да играя във една Вселена с такива като тебе. Ако искам и Пенка ще се кръстая - теб какво те бърка?!?
Оспами битката на човека, ако има да ми казваш нещо - пиши на лс.
бях го писал, точно това което каза .............. относно мойте изяви ..... но няма кой да чете скъпи ми ....или можеби скъпа ми :dizzy: прочето преди да започнеш да пишеш
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
non1988
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 28, 2007 4:36 pm
Контакти:

Мнение от non1988 »

:a013:
няма смисъл във форума да се обиждаме, щото ще затворят темата, а не вярвам това да е целта на някого :a022:
Последна промяна от non1988 на чет май 22, 2008 4:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

абсолютно прав си :) хубава битка въпреки обсточтелствата ..... като порастна искам да стана като теб :) в кръга на шегата надявам се, че не се засягаш
п.с няма да се обаждам вече стига да не ме засяга пряко извинявам се за намесата
Последна промяна от ACTIVEX на чет май 22, 2008 4:22 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Димов, Тодоре, виж ми ранга и не се опитвай да ми навлизаш в територията, че ше ти нашокам канчето! :crazy_pilot: :c022:

П.П.Убава касапница е станала :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
pReRoDeN
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 08, 2008 7:44 am
Контакти:

Мнение от pReRoDeN »

:dizzy: аиде самаел и те си заминажат един по един браво на нападателя както и на защитника :a013: :a013:

наи вече поздравления на росен че е обрал рециклажа :a013:
ACTPOHABT
Редник (Private)
Регистриран: съб май 05, 2007 7:56 am
Контакти:

Мнение от ACTPOHABT »

е то момчето не беше влизало 2 дни но битката е 6 браво приятелю
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”