Cyrano Vs GhostRIDER

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 22 2008, 12:19) Старчо, скоро ли те пуснаха от заведението?Постоянно викаш?Подадох молба(1 time only ;) ), видях че явно не си я одобрил и толкоз. И ти казах - баш през оная работа ми е, че не си ме приел. Това е игра, нещо което явно на моменти ти е трудно да асимилираш ;) Явно много, ама ужасно навътре приемате нещата - трудно е БФ да ти е начин на живот, ама както и да е :) Може би като приключи рунда ще видите, че има нещо като слънце :) И никъде не виждам да се сърдя, явно болестта ти просто казва своето :) И нека не си говорим за мишоци. Гледам ви хората и повече от половината са едни звездии... Особено е тоя [Дипломат varkulaka ( 225 точки) 4:277:1] направо... Но както и да е - плуваи, бълбукаи :) Сега ти казвам ариведерчи, защото докато ти се бориш за тиквения медал, аз отивам да пиина и да се позабавлявам на бал ;)

П. П. Нека ти повторя - тъи като за мен играта е забавление и начин да си убия свободното време много, ама много трудно ще се разсърдя на някои комплексиран непознат герои, за чието мнение не може да ми пука просто по-малко ;) Но ти продължаваи да си мислиш, че си важен - това сигурно е част от епикризата - мания за величие ;)
ходи верно се разходи на слънце , хаха , при мен пък е облачно и съм на работа - да ти обеснявам ли какво значи това,а колкото до тиквените медали аз си ги зимам всеки рунд и неми дреме ама не правя като теб по 20+часа онлайн

А и тук какво да взимам на вътре ,нито е битка... от... или ....към моя съюз просто дадох мнение ,а ти озлобен че не те взех в съюза почна да шлиокаш е няма не разбра ли мишоци не взимаме , не говора като точки или бойни т. а говоря мишки по душа и сърце като теб .

Сиринци написа:QUOTE(Сиринци @ May 22 2008, 12:28) Няхяхя
Ех, нека има повече такива теми. Голямо очарование имат разните там конфликти от играта, които се прехвърлят и във форума. :a055:
да така е , то в играта и една майна не може да теглиме
Последна промяна от StarFighter на чет май 22, 2008 11:51 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 22 2008, 13:19) Старчо, скоро ли те пуснаха от заведението?Постоянно викаш?Подадох молба(1 time only ;) ), видях че явно не си я одобрил и толкоз. И ти казах - баш през оная работа ми е, че не си ме приел. Това е игра, нещо което явно на моменти ти е трудно да асимилираш ;) Явно много, ама ужасно навътре приемате нещата - трудно е БФ да ти е начин на живот, ама както и да е :) Може би като приключи рунда ще видите, че има нещо като слънце :) И никъде не виждам да се сърдя, явно болестта ти просто казва своето :) И нека не си говорим за мишоци. Гледам ви хората и повече от половината са едни звездии... Особено е тоя [Дипломат varkulaka ( 225 точки) 4:277:1] направо... Но както и да е - плуваи, бълбукаи :) Сега ти казвам ариведерчи, защото докато ти се бориш за тиквения медал, аз отивам да пиина и да се позабавлявам на бал ;)

П. П. Нека ти повторя - тъи като за мен играта е забавление и начин да си убия свободното време много, ама много трудно ще се разсърдя на някои комплексиран непознат герои, за чието мнение не може да ми пука просто по-малко ;) Но ти продължаваи да си мислиш, че си важен - това сигурно е част от епикризата - мания за величие ;)

Ангеле аз ти казах единственно в твоя съиуз те харесват хората,прекалено големо лапе си за да успееш в друг съиуз,повечето народ те забеляза с двугодишното ти ежедневно спорене в форумите с секи и как сам казва колко бил умен и така нататък,направи си сметката защо примерно аз сега съм в СМЕРШ а тебе не те искат,понеже си интригант и се заяждаш като хлапе с всеки и комплексартсваш.Плиус това ти не си нито боец нито флотаджия нито нищо от този род ,просто си доста устат потребител,ръсещ комплекси на ляво и на дясно

Бих ти дал и друго ново сравнение-деца от рода на тез румпи,кирето и тем подобни фаянсови плочки
Последна промяна от varkulak на чет май 22, 2008 11:59 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

ще помоля малко да изчакате със следващото действие...

отивам за пуканки и бира :c022:

и никой да не ми сяда на мястото, докато ме няма.........
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ May 22 2008, 14:55) ще помоля малко да изчакате със следващото действие...

Спокойно... Аз съм тука ;)
Ще гледам да не започват без теб... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 22 2008, 15:06) Абе изпростяхме всички, щото нали уж сме баш майстори ;)
Е то с какъвто се събереш такъв ставаш, нали знаеш ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ May 22 2008, 14:55) ще помоля малко да изчакате със следващото действие...

Хаахах как ме подцети,нещо ми се е прияло пуканки та ше си направа хъхъ :a055:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тътътътътът ... тататата ... Айде със здраве :) Добра битка. Наистина е много здрава и ме кефи максимално. Тоя миризливия играе като мен, което ме подсеща, че след баловете, като изтрезнея, някой трябва ми напомни, че имам да спирам модове ...
Тука някой беше споменал, че Ламята се крие зад друг ник ... Епа, Ламьо, що ги лъжеш, че не играеш ? Играе, играе. Ника му е sme6ko, т.е. играем 2та, ама да не кажете на някой, ей ! Ама той нали е мулти играе и билот, играе сиг и табла, може и на чичко доктор да играе, ако има пациентки .... Та, както казах мулти...функционален :)
И да не забравя - всички сте каси, ама Падналия най-вече. Поне така излиза от това, което пишете за него. Ама той е диво копилинци и вие си мислите, че е каса, ама аз още докато бях портмоненце, ми казаха, че е добре или да говорят за теб или всички да мълчат. Т.е. - той ви е жегнал, значи може да играе и ви го е доказал, ама вие, защото имате едно огромно самочувствие на велики играчи, каквито повечето не сте, все го отричате. И нека ви кажа, защо само хората, които играят с него го защитават, да не останете излъгани - НИЕ МУ ВИЖДАМЕ ИГРАТА ТАКА, КАКТО НИКОЙ ОТ ВАС НЯМА ДА УСПЕЕ !
Вива ла БИРА-СКАРА, Вива ла Аста !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”