ходи верно се разходи на слънце , хаха , при мен пък е облачно и съм на работа - да ти обеснявам ли какво значи това,а колкото до тиквените медали аз си ги зимам всеки рунд и неми дреме ама не правя като теб по 20+часа онлайнFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 22 2008, 12:19) Старчо, скоро ли те пуснаха от заведението?Постоянно викаш?Подадох молба(1 time only), видях че явно не си я одобрил и толкоз. И ти казах - баш през оная работа ми е, че не си ме приел. Това е игра, нещо което явно на моменти ти е трудно да асимилираш
Явно много, ама ужасно навътре приемате нещата - трудно е БФ да ти е начин на живот, ама както и да е
Може би като приключи рунда ще видите, че има нещо като слънце
И никъде не виждам да се сърдя, явно болестта ти просто казва своето
И нека не си говорим за мишоци. Гледам ви хората и повече от половината са едни звездии... Особено е тоя [Дипломат varkulaka ( 225 точки) 4:277:1] направо... Но както и да е - плуваи, бълбукаи
Сега ти казвам ариведерчи, защото докато ти се бориш за тиквения медал, аз отивам да пиина и да се позабавлявам на бал
![]()
П. П. Нека ти повторя - тъи като за мен играта е забавление и начин да си убия свободното време много, ама много трудно ще се разсърдя на някои комплексиран непознат герои, за чието мнение не може да ми пука просто по-малкоНо ти продължаваи да си мислиш, че си важен - това сигурно е част от епикризата - мания за величие
![]()
А и тук какво да взимам на вътре ,нито е битка... от... или ....към моя съюз просто дадох мнение ,а ти озлобен че не те взех в съюза почна да шлиокаш е няма не разбра ли мишоци не взимаме , не говора като точки или бойни т. а говоря мишки по душа и сърце като теб .
да така е , то в играта и една майна не може да теглимеСиринци написа:QUOTE(Сиринци @ May 22 2008, 12:28) Няхяхя
Ех, нека има повече такива теми. Голямо очарование имат разните там конфликти от играта, които се прехвърлят и във форума.![]()