[MERLIN]Rainbow_eyes vs. [ Тамплиери2 ]volter

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

За да разнообразя малко форума и да счупя хегемонията на Fingon в публикуваните битки,реших и аз да сложа една своя. :crazy_pilot:
Нищо особено няма като предистория и т.н. Просто човекът ми е съсед и редовно си го проверявах,но до сега беше редовен и ми се изплъзваше.Освен това в "битката за сърцето му" се бяха включили и други играчи,така че просто изпреварих конкуренцията! :c022: По принцип уикенда не играя и съм в мод,но тази събота и неделя реших да се жертвам като за последна седмица на рунда.Не съм кибичил пред компа,просто през час-два влизах да проверя как са съседите,а и не само те.И така вчера около обяд забелязах,че съседчето не е влизал от предната вечер,веднага пуснах няколко сонди и видях че флотата му си седи там.Да,ама мойте каляски не бяха събрани на едно и загубих около час в престациониране.Все пак волтер не влезе и веднъж събрана,флотата ми литна.И така след известно време...:

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2060541a

Ще помоля за бекъп някой добър самарянин :)

misterya: Добрия самарянин :)

Едит: Благодаря на добрата самарянка Мистерия за бекъпа!!! :)
Последна промяна от Primal Fear на пон май 19, 2008 1:49 pm, променено общо 1 път.
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Потребителски аватар
svet007
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 09, 2008 7:39 pm
Контакти:

Мнение от svet007 »

Хубава е битката и с добра печалба... :a055: добър финал на рунда,не всички могат да се похвалят със стойностна битка в последните дни... :c022:
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

:) хехе когато трябва да описваш битките на др т съюза ти си доста по красноречив,дори граничещ с майстор разказвач, а сега ...... браво спе пак
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
volter
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 07, 2008 8:27 pm
Контакти:

Мнение от volter »

М така си и мислех че реинбола ще ме е гръмнал .защото наистина бая хора ме дебнеха.Ама имах равота и нямаше как да влизам на не си ме набиваха пари да си пусна генерал за 1 седмица.Нищо живи и здрави ще се засечем в някой друг рунд,и успех в детмача :)
[url=http://www.speedtest.net][/url]
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Тодор Димов написа:QUOTE(Тодор Димов @ May 19 2008, 21:11) :) хехе когато трябва да описваш битките на др т съюза ти си доста по красноречив,дори граничещ с майстор разказвач, а сега ...... браво спе пак

Еее,аз отдавам по-голямо внимание на битките на Фингон Занулителя,все пак той с еднакъв успех троши както сонди,така и ЗНС и като цяло проявите му са доста по-забележителни и интересни от моите.Аз съм си един редови играч,а той има ореол на богопомазан,надарен със специални способности играч!(па ако знаете какъв му е фатала...) :c022: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Primal Fear на вт май 20, 2008 6:48 am, променено общо 1 път.
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Rainbow_eyes написа:Цитат(Rainbow_eyes @ May 20 2008, 08:46) Еее,аз отдавам по-голямо внимание на битките на Фингон Занулителя,все пак той с еднакъв успех троши както сонди,така и ЗНС и като цяло проявите му са доста по-забележителни и интересни от моите.Аз съм си един редови играч,а той има ореол на богопомазан,надарен със специални способности играч!(па ако знаете какъв му е фатала...) :c022: :lol: :lol: :lol: :lo
чий фатал,нещо не разбрах :) а колкото до ф-чо чак толкова не го прехвалвай :)
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”