Ако позволите...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Човешкият мозък едно от най-съвършените постижения на природата, той е с една глава над всичко друго, като величие. Естествено е при такова положение на нас, семплите и ограничени човешки същества, да го разберем напълно. Неговата сложност, психологическата комплексика на този орган го правят наистина невъзможен за реално разгадаване.
Тогава обаче на хоризонта се появява изучаването, което полага основите на това разнищване. А една, съвсем значителна, част от този процес са игрите.
Игрите са нещо важно. Те имат множество приложения. От малки разумните създания научават за живота и природата, благодарение на тях. С времето същите същества, вече научили доста истини за живота, се развличат с тях или иначе казано - забавляват се.
Игрите обаче са също така и метод за опознаване и изучаване. Чрез тях може да се научи много за съответния екземпляр. В психологията те се ползват по един наглед елементарен начин. Първи е показаният горе асоциативен метод. Други са множеството различни логически тестове и задачи. Всички те ни помагат да разберем човешкият разум и естеството на човешкото самосъзнание.
"Времето променя, времето подменя."
charovna

Мнение от charovna »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ May 19 2008, 20:12) Тогава обаче на хоризонта се появява изучаването, което полага основите на това разнищване. А една, съвсем значителна, част от този процес са игрите.
Игрите са нещо важно. Те имат множество приложения. От малки разумните създания научават за живота и природата, благодарение на тях. С времето същите същества, вече научили доста истини за живота, се развличат с тях или иначе казано - забавляват се.
Игрите обаче са също така и метод за опознаване и изучаване. Чрез тях може да се научи много за съответния екземпляр. В психологията те се ползват по един наглед елементарен начин. Първи е показаният горе асоциативен метод. Други са множеството различни логически тестове и задачи. Всички те ни помагат да разберем човешкият разум и естеството на човешкото самосъзнание.
Извод:Играйте Булфлийт 20/7. Така ще се образовате- природа, социален живот, заобикалящите ви индивиди няма да имат тайни от вас! :a013:
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Безтемната тема е едно особено интересно занимание :)
Достойно е да се полее! Та - наздраве.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ May 19 2008, 20:12) Човешкият мозък едно от най-съвършените постижения на природата
:) - стомахът е най - съвършенното - той контролира мозъчетата ;)

аз съм ЗА бялото :a013:
Последна промяна от Ludetina на пон май 19, 2008 6:45 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз защо не нещо по ралично например сиво или по добре цветно!
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

За съжаление и аз съм за бялото - така ме е родила майката природа, и така ми го говорят звездите, но от личен опит ще си призная, че най-добре са онези, дето са за Сивото :)
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ако приемем алегорията за нощта, то няма как - черното е по вкуса ми. Варианта със сивото е крайно неприемлив през моята призма на възприятието.
Последна промяна от skorpionbg на вт май 20, 2008 6:31 am, променено общо 1 път.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

черното!слага се при траур или изобщо когато някой приключи земния си път.черна е и ноща когато спиме но луната е бялото петно във нея.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Then and now бих се съгласил с теб, ако ми покажеш 10 индивида, който използват поне 30% от наличния си ... акъл :) Мозъка сам по себе си е нищо. Както и човека без мозъка си е също така едно голямо нищо. Но не толкова игрите, колкото общуването в тях, спомага на човек да се доразвива постоянно.
За цвят - аз сиво йок, ама черна дупка - голяма :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”