Ако питаш мен, не си я и започнала дажеKiara написа:Цитат(Kiara @ May 18 2008, 15:01) Абе, истината беше друга за тая тема, ама трябваше да изляза от нас бързо и не я довърших![]()
Ако позволите...
- Insomniac
- Генерал (General)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
- Контакти:
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Аз в сериозните раздели избягвам да пиша, че там брадвата е по-здрава от врата ми, но постовете ми от време на време мърдат нагоре. Но с това темпо скоро ще са средно под един на месецcharovna написа:QUOTE(charovna @ May 18 2008, 23:03) Тука сте малко в грешка с размера. Доколкото съм запозната, постовете в офа и трибуните не се броят, пък в сериозните раздели за спам бият през пръстите. Егати омагьосания кръг![]()
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
charovna
Малеее, горкия. Я се взимай в ръце! Как може под 1 на месец?! Това на нищо не прилича....Loveless написа:Цитат(Loveless @ May 18 2008, 23:20) Аз в сериозните раздели избягвам да пиша, че там брадвата е по-здрава от врата ми, но постовете ми от време на време мърдат нагоре. Но с това темпо скоро ще са средно под един на месец![]()
ЦитатInsomniac: Ако питаш мен, не си я и започнала даже[/quote]
Абсолютно съм съгласна. Баси, изписахме 2 страници без да имаме тема.
Последна промяна от charovna на нед май 18, 2008 9:29 pm, променено общо 1 път.
-
charovna
- Insomniac
- Генерал (General)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
- Контакти:
Мисли позитивно, поне няма нужда да заключваме, щото се отклонявала от тематаcharovna написа:Цитат(charovna @ May 18 2008, 23:26) Абсолютно съм съгласна. Баси, изписахме 2 страници без да имаме тема.Та за какво идеше реч??
Като стана дума за игри и закачки с мозъци, някой да иска да пресъздаваме "Ханибал"?
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
- GuttlessKing
- Редник (Private)
- Регистриран: пет сеп 28, 2007 7:09 pm
- Контакти:
Loveless написа:QUOTE(Loveless @ May 18 2008, 23:33) П.С: Ако се намери донор, трябват ми и три шести зъба (2 горни) и ляв бъбрек![]()
Ехх ехх, въй въй, ловлесс, брат, имах си аз на теб да не ти липсва нещо