Ако позволите...
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Дуинокс познавам ги и 2мата и мога да ти кажа, че в това отношение тя все още неможе да го мине 
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед май 18, 2008 7:58 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- KristinManukian
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
- Контакти:
-
charovna
-
charovna
мчи какcharovna написа:QUOTE(charovna @ May 18 2008, 21:16) Ей на, световен заговор![]()
Хващат се за всяка приказка. Лоши деца брей. Където и да постне човек- контра! Мноу сте дребнави бря![]()
П.П. Kiara прати някоя снимка на пухчето
Последна промяна от VaCaTa на нед май 18, 2008 7:23 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Няма начин, брояча трябва да врътка. Ма това е нормално, като толкова хора разпространяват чрез банери невярната информация, че броя постове е право пропорционален на размера на... йонния лъч на кръстосвачаcharovna написа:QUOTE(charovna @ May 18 2008, 21:16) Ей на, световен заговор![]()
Хващат се за всяка приказка. Лоши деца брей. Където и да постне човек- контра! Мноу сте дребнави бря![]()
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
charovna
Тука сте малко в грешка с размера. Доколкото съм запозната, постовете в офа и трибуните не се броят, пък в сериозните раздели за спам бият през пръстите. Егати омагьосания кръгLoveless написа:Цитат(Loveless @ May 18 2008, 22:57) Няма начин, брояча трябва да врътка. Ма това е нормално, като толкова хора разпространяват чрез банери невярната информация, че броя постове е право пропорционален на размера на... йонния лъч на кръстосвача![]()
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Ако мислиш, че някой чете правилата... Нали после пак трябва да има тема от сорта на "Абе пиша вече цяла седмица кат луд и съм на 0 поста".charovna написа:Цитат(charovna @ May 18 2008, 23:03) Тука сте малко в грешка с размера. Доколкото съм запозната, постовете в офа и трибуните не се броят, пък в сериозните раздели за спам бият през пръстите. Егати омагьосания кръг![]()
[url=http://nemexia.bg][/url]