Стана толкова бързо, че никой не може да каже какво е станало.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

[quote name='CORWIN' date='May 17 2008, 07:50' post='485556']

Подчертавам, че ако на същия координат, се пръкне колония на друг акаунт, то битка пак няма да се осъществи.....

Така сега аз да питам: ако играч Х си прави сеив по мене и аз си истрия планетата и Рояла колонизира на моите кординати и иска да посрещне играча Х няма да има битка :p140:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
charovna

Мнение от charovna »

vesoo написа:Цитат(vesoo @ May 17 2008, 08:36) Така сега аз да питам: ако играч Х си прави сеив по мене и аз си истрия планетата и Рояла колонизира на моите кординати и иска да посрещне играча Х няма да има битка :p140:
Не, няма да има.
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 17 2008, 08:53) Не, няма да има.
мерси
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Според мен това е много добре замислено тъй като сега вече като може да се атакува и само с шпионски сонди някой умник може да прати само 1 сонда да се самоубие в противника за да му разбере %тите което си е доста умен ход ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ May 17 2008, 23:14) Според мен това е много добре замислено тъй като сега вече като може да се атакува и само с шпионски сонди някой умник може да прати само 1 сонда да се самоубие в противника за да му разбере %тите което си е доста умен ход ;)
off/

E_DEVIL, да не те злепоставям, ама това, на което му викаш "доста умен ход" във връзка с последните рундови промени, всъщност го има откакто я помня играта... ако нападателят бъде унищожен в първия рунд - доклад не получава...

Относно хитринката да му видиш процентите... не е речено, че трябва да си пращаш сондата към планетата му с най-много флота... и дам, по този начин един доста стар тарикатлък, който принципно много харесвам, пак влезе в употреба. ;)

А дали ще има координатите в тоя тип доклади ("стана толкова бързо, че..." и т.н.) си зависи изцяло от това дали администрацията го намира за нужно или не - не е необходимо някой да се обяснява за това. Не е тайна, та да се крие - все пак докато трае полетът прекрасно си виждаш координатите, към които лети. Единствено улеснение за играчите може да бъде, ако ги има и координатите на незнайното събитие, но пък и може точно това да му е замисъла - мотивация да си малко по-съсредоточен :) . Абе или е така, или не, не пречи с нищо на играта, просто отвреме навреме все някой новобранец ще пита из форума какъв аджеба е тоя доклад в съобщенията му. ;)
Последна промяна от LoaD на съб май 17, 2008 9:57 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ May 17 2008, 23:14) Според мен това е много добре замислено тъй като сега вече като може да се атакува и само с шпионски сонди някой умник може да прати само 1 сонда да се самоубие в противника за да му разбере %тите което си е доста умен ход ;)
аз лично не знам да има доклад в който да си свален 1-вия рунд и да ти показва процентите,аз ползвам пиратски полети по лесно е с 1 полевак
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
charovna

Мнение от charovna »

И понеже обърнахте темичката на лафче, пък и да не ви го секвам, се премествате в офф -а ;)
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Ихааа, култово.
"Времето променя, времето подменя."
Отговори

Върни се в “Off Topic”