И кво стана ?

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

mollymush
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 01, 2007 8:41 am
Контакти:

Мнение от mollymush »

InSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ May 12 2008, 23:53) хахх немам думи просто.1-во към нападателя: Една безумна постъпка наистина безумна 2 звезди просто се изпариха в вселената. Наистина не очаквах такова нещо особено от играч като аякс. 2-ро към защитника: Не се възгордявай че си съборил 2 звезди не си голям герой просто си имал късмет че безумната постъпка на аякса е била именно към теб. Голяма история голямо нещо го искара тва че някой ти помогнал да си събереш газ да си стацнеш пилците на планетата.Както и да е се пак поздравления.
П.П. Отстрани битката прилича повече на наливане отколкото на сбиване :c022: :lol:

кво да ти кажа брат ПО ТИХО :c022:

а и да попитам нападателя защо ме блокира бе от срам ли :b030: нищо и от тука щу позлорадствам щом може :c018:

на защитника евала отива му ника :a055:
Последна промяна от mollymush на вт май 13, 2008 5:41 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

InSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ May 12 2008, 23:53) хахх немам думи просто.1-во към нападателя: Една безумна постъпка наистина безумна 2 звезди просто се изпариха в вселената. Наистина не очаквах такова нещо особено от играч като аякс. 2-ро към защитника: Не се възгордявай че си съборил 2 звезди не си голям герой просто си имал късмет че безумната постъпка на аякса е била именно към теб. Голяма история голямо нещо го искара тва че някой ти помогнал да си събереш газ да си стацнеш пилците на планетата.Както и да е се пак поздравления.
П.П. Отстрани битката прилича повече на наливане отколкото на сбиване :c022: :lol:
ShAdY постъпката не ми беше безмна , безумното беше друго че битка въобще не трябваше да има но се случи заради причини които немогат да ме оправдаят :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

cuf написа:Цитат(cuf @ May 15 2008, 15:43) ShAdY постъпката не ми беше безмна , безумното беше друго че битка въобще не трябваше да има но се случи заради причини които немогат да ме оправдаят :c022:

Добре де нещо не схванах 6 часа ме летя и накрая не си могъл да върнеш?И защо е трябвало да върнеш?
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

unbelievable
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Тодор Димов написа:Цитат(Тодор Димов @ May 17 2008, 00:34) unbelievable
... believe it.

offtopic/

@thug, щото е цъфто :) Лети като шашаф, искал е да се разкараш с флота най-вероятно, пък ако не го направиш да си остави атаката.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от thug »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 17 2008, 03:00) ... believe it.

offtopic/

@thug, щото е цъфто :) Лети като шашаф, искал е да се разкараш с флота най-вероятно, пък ако не го направиш да си остави атаката.
Е флота ми кацна на планетата 3 секунди преди удара бе брат :c022:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

айде сега самохвалко :) до преди 2 дена дискутираха дали за 4 сек можеш да рефрешнеш сега ти за 3 сек си се рефрешнал :bravo: :a013:
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Тодор Димов написа:QUOTE(Тодор Димов @ May 17 2008, 10:48) айде сега самохвалко :) до преди 2 дена дискутираха дали за 4 сек можеш да рефрешнеш сега ти за 3 сек си се рефрешнал :bravo: :a013:
пак си недоразбрал .... не се коментираше, дали може да се рефрешне човек за 4 сек, а дали може да се върне сейвъна и вдигне за толкова време.

Колкото до битката, кефи :) винаги се кефя на паднали дини :) Историята много яка :) Да беше докарал и другите пилци, да е още по - печалбарска :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от thug »

Тодор Димов написа:Цитат(Тодор Димов @ May 17 2008, 10:48) айде сега самохвалко :) до преди 2 дена дискутираха дали за 4 сек можеш да рефрешнеш сега ти за 3 сек си се рефрешнал :bravo: :a013:
Защо да съм самохвалко?Дори 7 годишно дете с елементарни познания за булфлиит може да си стацне флота секунди преди удара :) Дори мога да ти кажа че по време на удара дори не бях в играта за да рефрешна,незнам кой какво е дискутирал.Въпроса ми беше защо при положение,че нападателя ме летя почти 6 часа,в крайна сметка е искал да върне атаката,при положение че не е видял стацнат флот на планетата :) Но както и да няма нужда да задълбаваме излишно :a055: Успех на всички и лек ден :)
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

Ако е успял да върне, щеше да си назад с газта, с заем и в доста затруднена ситуация.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”