История почти няма.Защитникът беше малко над 11к и не беше влизал цял ден.Бърз шпионаж и се видяха "малко" кръстосвачи.Бързо преглеждане на галактиките за други планети на защитника.Хммм няма други.И taker реши да колонизира до него.Дори да влезеше преди стационирането,все пак имаше само една планета.И така няколко часа стационираници и 3-4 часа уговаряне на часовата разлика(взе ми здравето).И все пак преди да си легна пуснах рецките и го оставих да чака.4:30 алармата,за да рефрешна полета за всеки случай.Всичко беше по план и си легнах,че умирах за сън.30 мин. по-късно получавам СМС "къде ти са ши*аните рецки бе?"Ако не умирах за сън,щях да стана и да го нахраня,ама се отърва този път
И все пак като махнем строшените нерви и безсънната нощ,всичко си мина перфектно.
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=855898a
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
2008-12-05 04:52:22
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1627136 метал
892864 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
734272 кристали
813568 газ.
Отговори Изтрий-моите кофи
после и той:
0 метал
734272 кристали
813568 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Моля за бекъп.
РЕСПЕКТ за защитника!Hа 11к-344 кръстосвача и то тертет.
Всичкият ресурс ще се използва за мирни цели

[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]