Как се краде търговец ... :)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 13 2008, 14:58) Роял защо да е гавра ти някога крал ли си толкова рес на един път .Нека да дадем заслуженото и на момчето че я издебнал и е взел реса. Знам че кери, ви е приятелка и я защитавате, ама все пак може и сама и също така е факт че не слагат такива битки във форума ма какво да се прави радост голяма :)
Гавра е, чиста подигравка със защитника, наистина може и да не си искал да е така, но поне според мен е. И, да крал съм.
Има все пак някакви неписани норми за трибуна. Като искате да и го върнете, покажете и на нея, като и ударите половината флот. Ако имате някаква лично война, отворете си една темичка ис и слагайте докладите с трансове на атака там. Може да има хора дето да им бъде интересно, а даже съм сигурен, че ще има :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

моето лично мнение е как този който държи толкова рес няма висок спай и да не е разбрал че си го нападнал и това не е мнение а по скоро изненада
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Тодор Димов написа:Цитат(Тодор Димов @ May 13 2008, 18:03) моето лично мнение е как този който държи толкова рес няма висок спай и да не е разбрал че си го нападнал и това не е мнение а по скоро изненада
Не го държи - свалил се е след 48мия час (в 4 сутринта) от борсата. :)
А иначе Кери си каза, че време и желание няма - за това и явно няма шпионаж.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

До някъде това обяснява нещата,но въпреки това мнението ми за спая остава
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

ами мога само да те поздравя за стореното,солидна финансова инекция :) наздраве :a055:
Последна промяна от ACTIVEX на вт май 13, 2008 4:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Тодор Димов написа:QUOTE(Тодор Димов @ May 13 2008, 18:34) ами мога само да те поздравя за стореното,солидна финансова инекция :) наздраве :a055:
незнам как Кери е оставила да е крадат със рецове това се пак си е много ресурс !
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

:a055:
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 13 2008, 18:05) Не го държи - свалил се е след 48мия час (в 4 сутринта) от борсата. :)
А иначе Кери си каза, че време и желание няма - за това и явно няма шпионаж.

Роялка реца от борсата пада баце след 65-тия час на планетата тва с 48-мия час са фантастични филми :)

Колкото до грабежа мене лично много ме кефи тва си е ресурса за 1 знс от 1 атака евала :) :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”