Retro_fen.vs.iuda

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Мерси Мн :a055:
Потребителски аватар
Jafar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 15, 2008 1:42 pm
Контакти:

Мнение от Jafar »

стига миниорствали бе хората искат хубави битки !!!!
Потребителски аватар
Mastara2004
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 01, 2005 1:51 pm
Контакти:

Мнение от Mastara2004 »

Браво Ретро :k018: , продължавай в същия дух...няма бесмъртни в тая игра...сега е ред на Каос :)
[color=#000000]GotsmacK[/color]
damage_god
Редник (Private)
Регистриран: вт май 13, 2008 12:28 pm
Контакти:

Мнение от damage_god »

И кво , ретро сега ще стоиш в мод до края на рунда ли ? или ще излизаш от време на време като ме видиш офлайн ... Ае стегни се вече .. уж мн велик играч беше - кат си такъв голям мастър играй ле .. да видим колко си добър и без протекции ...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

К'вото щете си приказвайте, ама по-хубави менюта от меню Сгради и меню Ваканция - нема :) . То първото си е ясно, разбира се, ама второто, само му забележете името - "Ваканция". Егати, ми то ти иде да го цъкнеш. Като го гле'ам, си представям джинче с тоник и лимонче, отстрани чаша сладолед с чадърчето отгоре...

Та да си и'аме и уважението. Бийте се, колете се, ама нищо лошо за менютата, моля. Злобари такиз. Зли хора. :)
Последна промяна от LoaD на нед май 18, 2008 6:35 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

razzagal, ретро каза още в началото на темата че спира да играе поради лични причини. От доста време искаше да направи точно тази битка и да спре със играта. Направи я и спря. Акаунта му ще бъде даден на друг ако той не успее да си подреди личните ангажименти така че да може да играе отново. Колкото до ваканционния мод, щом правилата на играта го позволяват няма какво да роптаеш срещу него. Не ми казвай че никога не си го ползвал.

Затварям темата, защото мисля че се изчерпа. Ако някой иска да вметне още нещо важно може да ми пише на ЛС за да я отворя отново.
Последна промяна от krasivia на пон май 19, 2008 7:23 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”