КАЗУС към администрацията
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Търпение му е майката! И аз невярвам касмета да си е все с него, но търпение и може би ще разберем к'во стааа тука 
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
А всъщност е елементарно да се засече сейв. Малко мислене и смятане трябват. И понеже гледам тук има пак сбор на "експерти", дето ръсят глупост след глупост и идея си нямат от играта, ще взема да ви дам малко жокери.
Какво ни трябва за засичане на сейв? Отговора е елементарен - Времената. И да започнем с открития урок.
Време на излитане: в 95% от случаите е пред очите ви. Само че като експерти сте над тия неща и ви е под достойнството да зацепите, че това е времето на "Последно онлайн" в Галактика.
Следва времето на удара: тук вече идва сложната част, свързана с доста циклене. Според часа на излитане си набелязваме няколко предполагаеми "Midway times" или преведено на прост език за "експертите" - удара по (и)то, към което е сейва. Да кажем, жертвата е излетяла около 1:00 и очакваме според наблюденията на навиците му да влезе около 7 сабале. Съответно, правим атака, която да е с близък час на това време, отваряме доклада и започваме на ръка да променяме горе номера на линка, докато не попаднем на доклада от сейва на набелязаната жертва. Така се сдобиваме и с второто необходимо време. С тези времена получаваме и времетраенето на полета. А след това - атака и молитва пред олтара на бога на калинките да сме познали времето. Ако всичко е сметнато прецизно, то кефа е неописуем. Ако не - опитайте следващия тираж. Нещата в играта са изумително прости ако ти работи мозъка.
То и самата игра е проста, само дето не е за прости хора.
Лека ви вечер и приятно реване по форума.
Какво ни трябва за засичане на сейв? Отговора е елементарен - Времената. И да започнем с открития урок.
Време на излитане: в 95% от случаите е пред очите ви. Само че като експерти сте над тия неща и ви е под достойнството да зацепите, че това е времето на "Последно онлайн" в Галактика.
Следва времето на удара: тук вече идва сложната част, свързана с доста циклене. Според часа на излитане си набелязваме няколко предполагаеми "Midway times" или преведено на прост език за "експертите" - удара по (и)то, към което е сейва. Да кажем, жертвата е излетяла около 1:00 и очакваме според наблюденията на навиците му да влезе около 7 сабале. Съответно, правим атака, която да е с близък час на това време, отваряме доклада и започваме на ръка да променяме горе номера на линка, докато не попаднем на доклада от сейва на набелязаната жертва. Така се сдобиваме и с второто необходимо време. С тези времена получаваме и времетраенето на полета. А след това - атака и молитва пред олтара на бога на калинките да сме познали времето. Ако всичко е сметнато прецизно, то кефа е неописуем. Ако не - опитайте следващия тираж. Нещата в играта са изумително прости ако ти работи мозъка.
То и самата игра е проста, само дето не е за прости хора.
Лека ви вечер и приятно реване по форума.
Последна промяна от MartinNosovich на ср май 14, 2008 8:59 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Точно така!!STELEON написа:QUOTE(STELEON @ May 14 2008, 22:56) Наистина, няма нужда от лични нападки и кой бил най-велик. Битката е вкарана във форума с точно заглавие - Казус към администрацията. Да изчакаме мнението и.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
хайде да спазваме добрия тон, знаеш ли как изобщо не ме плашиш,а къде трябва да ида не можаш да разбера.Ако си толкова мн искаш да се заяждаме нямам нищо против стига да не се възползваш от дадените ти права ............... и в случея не обвинявам никой за нищо,а правя предположение малко на шега стана,но явно не ти изнася е няма да ти се извинявам за което ......EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ May 14 2008, 22:47) Ади ве?И какво те доведе на тая мисъл гениална?И внимавай, че ако не приложиш доказателства към следващия си пост, мога да преценя, че клеветиш и да ти пратя един килограм тропически плодове с 5 букви.
П.С За тодор Димов става въпрос.
EvilForce: Като правиш предположение се очаква да имаш някакви доказателства за думите си.В противен случай е клевета и навсичкото отгоре е наказауемо даже и по закон.Прави си сам изводите, ти какво си направил в поста си.
Последна промяна от ACTIVEX на ср май 14, 2008 9:05 pm, променено общо 1 път.
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Незнам за вас ама аз утре точно в 20 часа 18минути и 56сек ще си пусна фиш за тотото и ще ударя и 3те джакпота вервайте ми! И няма да е късмет все пак аз следя редовно тиражите и знам какви числа се падат вече цели 2 проследих и са ми ясни нещата. То при мен няма късмет - на късмет само балъците разчитат 
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Каосе кво се правиш на експерт ми е смешно даже...ела ме фани мене или рояла така без админ панел ще черпа лично в китайския на юда...тука дигаме 8 планети, аз сейва си го права 10 минути минимум,да не говорим, че скоростите на сикса са само на догадги, че да можеш да сметнеш всичко това до 3 сек разлика?в този случай за мен е късмет, ама недей ти да ме убеждаваш в някви раоти дето сам знаеш, че не са така и да ползваш некви термини дето си мислиш ехаа са ламерите ще кажат тоя е бог-не си,казах ти го един е бога в тая игра няма място за 2ма,роял го доказа 
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ May 14 2008, 23:01) Каосе кво се правиш на експерт ми е смешно даже...ела ме фани мене или рояла така без админ панел ще черпа лично в китайския на юда...тука дигаме 8 планети, аз сейва си го права 10 минути минимум,да не говорим, че скоростите на сикса са само на догадги, че да можеш да сметнеш всичко това до 3 сек разлика?в този случай за мен е късмет, ама недей ти да ме убеждаваш в някви раоти дето сам знаеш, че не са така и да ползваш некви термини дето си мислиш ехаа са ламерите ще кажат тоя е бог-не си,казах ти го един е бога в тая игра няма място за 2ма,роял го доказа![]()
кх кх, не че нещо ама точно така е най-големия шанс да цъфнеш някой.
За какво са ти скорости ?
излязал е в 01:30
виждаш му доклада от сейва че е ударил в 16:20
демек едната му дължина е 02:50, кво друго ти трябва
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
А какво е това линка горе на доклада, че не ми стана ясно...ламичка си падам малко, та това дето Каос говори а него.
"Съответно, правим атака, която да е с близък час на това време, отваряме доклада и започваме на ръка да променяме горе номера на линка, докато не попаднем на доклада от сейва на набелязаната жертва. Така се сдобиваме и с второто необходимо време. С тези времена получаваме и времетраенето на полета"
Едит: и прочитайки на Роял поста....това според правилата ли е ?
"Съответно, правим атака, която да е с близък час на това време, отваряме доклада и започваме на ръка да променяме горе номера на линка, докато не попаднем на доклада от сейва на набелязаната жертва. Така се сдобиваме и с второто необходимо време. С тези времена получаваме и времетраенето на полета"
Едит: и прочитайки на Роял поста....това според правилата ли е ?
Последна промяна от Machoni на ср май 14, 2008 9:08 pm, променено общо 1 път.