Retro_fen.vs.iuda

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Аз само неразбрах Ангелчо и Пешко ква работа имат в тази тема та 40 от 50 поста са техни :) Като много знаете направете си собствена битка и там си отваряйте големите усти.Знаеме вече че във форума сте най-най...
Поздравления за участниците в битката и много здраве на ваща вселена от наща :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Здрасти Чочка :) и аз се чудя за какво толкова се рафат
damage_god
Редник (Private)
Регистриран: вт май 13, 2008 12:28 pm
Контакти:

Мнение от damage_god »

ретро , аз пък знаеш ли защо си мисля че си в мод - свършили са ти протекциите :D
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

хехе ами мисли каквото искаш не мога да ти обеснявам на теб зещо не мога да играя повече
както казах успех на всички и пр игра :a055:

пак и дамаже теб колко пати ти плесвах че им загубих бройката вече :lol:

Да не покажь шпионажя 107 боини сас 65 газ на планетата :lol:
добре че пратих 2 сонди иначе е мн терикатско тка :P

Да не покажа шпионажа 107 боини сас 65 газ на планетата
добре че пратих 2 сонди иначе е мн терикатско тка :P

misterya: Сливане на коментратие! Моля използвайте бутон Редакция, ако искате да допълните или да редактирате!
Последна промяна от Retro_fen на ср май 14, 2008 3:08 pm, променено общо 1 път.
damage_god
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от damage_god »

ужас - само едно и също мелиш .. за бойните поздравления , но мислиш ли колко пъти съм щял да те плесна аз ако имах възможност ?
така кат си в протекция е много лесно ама иначе ...
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

как ще ме плеснеш сас спи 10 ли :lol:

По добре си играй играта че се срамиш само
като мълчиш си по интелигентен
Последна промяна от Retro_fen на ср май 14, 2008 4:46 pm, променено общо 1 път.
damage_god
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от damage_god »

хах ама ти май забрави че неможеш да си направиш сейвън на планетата .. аз викам стига толкоз спам че ще ни баннат :D
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Малииии... Настръхнах направо като гледам как брутално съм занулен във форума... Ужас. Повече няма да летя тук. Кьорав кораб не сте ми оставили.

Пешку бре, 30 часа атака ще ти даде ли достатъчно време да си престационираш обратно флота, че да ме занулиш? Ако не ти стига, мога и по-бавно да пусна?

А дет питаше някой що не играя.

Нямам време, а няма и дразнители. Читавите противници не играят. Само анимационни герои останаха. Няма тръпка...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 14 2008, 23:06) Малииии... Настръхнах направо като гледам как брутално съм занулен във форума... Ужас. Повече няма да летя тук. Кьорав кораб не сте ми оставили.

Пешку бре, 30 часа атака ще ти даде ли достатъчно време да си престационираш обратно флота, че да ме занулиш? Ако не ти стига, мога и по-бавно да пусна?

А дет питаше някой що не играя.

Нямам време, а няма и дразнители. Читавите противници не играят. Само анимационни герои останаха. Няма тръпка...

Мартин е животът не е само бф осети го нали. Преди хората като ти разправеха че нямат време за игра, ти им натякваше че това им било едно и също оправдание. Дойде и на твоята глава , по добре е да си пийвате ракията на заведението при юда , от колкото мислите ти да са насочени само към булфа и кога ще светне поредното и. Досега никога не съм таил омраза към теб, няма и да тая заряди една игра . Смятам след този рунд малко да си почина че покрай играта са натрупа много работа . Заяждането във играта го правех със цел защо ли? Помисли ,няма е тръпката както едно време ,вселената постеи ти си към 400к точки както ти самия каза единия ти е от съюза другия ти е приятел ,ако няма тая вражда няма да е интересна играта, друг е въпроса че го приемаш доста лично в тази игра, че беше намесил семейството ми и бизнеса. Па и от твоите игри се пренесоха какви ли не легенди ,някой хубави някой лоши имаш си фенове от устата на Ангела не спира да разказва за твоите легенди в играта и твоето име, за него си бог, вземи дай малко от понаученото и на тя,х все пак няма да брадясваме със тоя булфлеет :a055:
Последна промяна от Mo`Money на ср май 14, 2008 9:45 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Ооооиее как съм изпуснала най-интересното нещо за целия рунд ;(
АПЛОДИСМЕНТИ ЗА РЕТРО ФЕН, НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ИГРАТА НА ЮДА ПО-ИНТЕРЕСНА :P
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”