Хахха Принцесата изби диничка и пазители

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

този бекъп стана исторически :)
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Поздравления за принцесата . Да си призная подходих високомерно и е подцених . Браво принцесо , но нищо не е свършило . С това което имам и часта от рециклажа ... с нужният късмет скоро пак ще литнем :)

free_styler212 написа:QUOTE(free_styler212 @ May 13 2008, 20:14) Именно ... Тоя ако не беше с тия проценти - мазало щеше да стане :dizzy:

Ти пък къв беше , че ще ми викаш ТОЯ ? Беги се скрии
Fallen_angelPosted Today, 19:43 Нападател: [4:348:13] (Атака: +70%, Защита: +70%)

lol....

Те до преди 1 седмица бяха много по-малки . Не може хем мини , хем кръстове , хем звезди да правим .... Но всичко ,ще си доиде на мястото . От 1 седмица играя повече. По-точно от както принцесата и Диндо започнаха да нагляват с кокушкарстванията си . Ресурс винаги се намира , време трябва просто, а в момента имаме такова .

thuglifePosted Today, 20:08 Браво на момчето няма какво друго да кажа,а за смехотворните писания на фена оставам безмълвен :a055:
Вселената е достатъчно скучна . Винаги е хубаво малко напрежение и интрига . Е исках да копам не успях . Споко много скоро , отново ще съм в играта .
Благодаря на Ално за атаката :)

Още веднъж поздравления към принцесата :)
:a055:
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

OFFTOPIC:

Така и не разбрахте, че не съм принцеса а Принцесата(Поли) е приятелктата ми ;)
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Избра най-точния момент да се похвалиш и да се изтъкнеш,умело вмъквайки се в 15-те си минути слава :)

К'о бъзикате феннабарса?Всеки прави грешки,а и се държи достойно,нали?От изложените съобщения не виждам нищо "зрелищно",нормално е да има малко по-остър тон.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

Само така Емо, мачкай наред :) следващия път и метала да си фанеш :)
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

E_DEVIL написа:QUOTE(E_DEVIL @ May 13 2008, 20:40) OFFTOPIC:

Така и не разбрахте, че не съм принцеса а Принцесата(Поли) е приятелктата ми ;)
Я дай снимка да и се покефим малко :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Айде радвай :a016: :P
Последна промяна от E_DEVIL на вт май 13, 2008 7:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 13 2008, 19:55) Ми тяхна грешка, че беше на 2 секунди. Нормално да се вмести, аз се чудя как оставиха атаките. Предишния път бяха върнати атаките(към диндо), само заради това, че рециклажа беше вместен на 3 сек след атаките. Но и принцесата изкара късмет, че не падна планетата от атаката на Ално... рискът на професията.

ахаха бате кво само ходиш и замазваш лайната дето прават съюзниците ти :lol: само некфи изтъркани оправдания пускаш в сяка тема нета се преебал,тоя извадил късмен оня извадил късмет... както и да е :) поздравления на защитника добре е сгънал високомерничето.Аве с 2 думи същата работа като аякса.Бързо възтановяване на защитника а на нападателя да има по точна преценка :c022: :c022:
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

InSaNe__ShAdY написа:QUOTE(InSaNe__ShAdY @ May 14 2008, 02:06) ахаха бате кво само ходиш и замазваш лайната дето прават съюзниците ти :lol: само некфи изтъркани оправдания пускаш в сяка тема нета се преебал,тоя извадил късмен оня извадил късмет... както и да е :) поздравления на защитника добре е сгънал високомерничето.Аве с 2 думи същата работа като аякса.Бързо възтановяване на защитника а на нападателя да има по точна преценка :c022: :c022:

Тихичко пиленце ... Рояла е прав . Заради некъдърното ми изпълнение сме на тоя хал. Друг е въпроса ,че нета не ми е от най-бързите и за това останаха 2 сек, но и друг е въпроса ,че трябваше да върнем .
Както казва един мой любим треньор " Ще си извлечем поуките , гледаме напред и вярваме в себе си "

Те така... очакваме нови събития из вселената до края на рунда ... Пък и някои май ходи на даскало , като гледам
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Браво на принцесът :) То и топки се искат да се вместиш в 2те секунди - малко да ти лагне нета и нищо не става, или пък казаш в нищото...
АНСР - жалко - фен съм ви, но така няма да прокопсате много...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”