Рязане на ресурс поради бъг със складовете

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Значи гледам че като ми се върне флота ще имам над допустимото количество кристал. Цъкам си склада който ще стане готов 3 мин преди да ми се върнат корабите. И малко преди да се върнат давам на Парламент и гледам:
Капацитет на складовете 1750000 1750000 750000

И вече доволен .. прибира се флота и ресурса става 1,240к кристал приблизително и цъкам на сгради и изведнъж гледам 1,125к кристал.

Толкоз от мен :)

Иначе други бъгчета почти не се виждат от мойте очи, поздравления за което! :)
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Винаги след като си построиш сграда трябва да минеш през меню Сгради за рефреш, за да се обнови строежа на самата сграда.
След това минаваш през меню Парламент. :)
Не е бъг, просто винаги когато пуснеш нещо - проучване, сграда, ъпгрейд на корабите от фабриката, та дори и корабите от корабостроителницата трябва да им се направи рефреш. ;)
Последна промяна от misterya на съб апр 19, 2008 7:21 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
damage_god
Редник (Private)
Регистриран: вт май 13, 2008 12:28 pm
Контакти:

Мнение от damage_god »

Svilko написа:QUOTE(Svilko @ Apr 19 2008, 09:14) Значи гледам че като ми се върне флота ще имам над допустимото количество кристал. Цъкам си склада който ще стане готов 3 мин преди да ми се върнат корабите. И малко преди да се върнат давам на Парламент и гледам:
Капацитет на складовете 1750000 1750000 750000

И вече доволен .. прибира се флота и ресурса става 1,240к кристал приблизително и цъкам на сгради и изведнъж гледам 1,125к кристал.

Толкоз от мен :)

Иначе други бъгчета почти не се виждат от мойте очи, поздравления за което! :)
този бъг става дори и да си рефрешнал ... за 3-ти път ме прецаква по подобен начин .. айде 1-вия път като правих складове забравих да рефрешна и се набутах с 400к метал ми след тва си научих урока - 5 мин след тва се набутах с още 300к метал (в 1-ва това)
сега ме прецака тъпия му бъг и в спийд - епа направете нещо , 1м метал загубих - снощи пуснах склад за метал незнам колко пъти съм рефрешнал но са мн ... сега пак рефрешнах , даже дадох и на парламент да се уверя че няма пак да стане някъв инцидент - пишеше 2700 000 капацитет на склада с метал - тегля си спокойно ресурса от борсата и айдее складове на фул ..
това пак ли си е така ... набутах се 1 път , чупих си главата от яд -премълчах ама 2-ри път ..
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

съгласен съм с колегата ина мен ми се е случвало това нещо единия път се опарих заради рефреша и от тогава си го правя най редовно,но въпреки това се е случвало .... просто играта явно не е опреснила инфото нямам др обяснение на нещата
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
damage_god
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от damage_god »

"... просто играта явно не е опреснила инфото нямам др обяснение на нещата "

Съжалявам за спама , само исках да спомена че складовете бяха пуснати снощо и днес на обяд още не са били готови - едва ли времето е причината
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

razzagal написа:QUOTE(razzagal @ May 13 2008, 15:43) "... просто играта явно не е опреснила инфото нямам др обяснение на нещата "

Съжалявам за спама , само исках да спомена че складовете бяха пуснати снощо и днес на обяд още не са били готови - едва ли времето е причината
Така 1 път на един приятел си пусна следващо ниво склад за газ примерно ... И в същото време му се прибираше една атака с доста газ и към 300k щяха да хартисат,та пусна човека мод ... И аз му гледах на общ статус (през Генералството в съюза и играта ),че минаха поне 3-4 часа с количество газ примерно 1 000 000/750 000 (толкова май беше на ноксите 5-то ниво) ... ииии сградата така и не се обнови ! В крайна сметка не разбрах какво стана с ресурса де ... Забравих да го питам :)
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

След като не се нулират добивите като си в мод, но пък се замразява рефреша им, т.е. ресурс не се трупа, замразява се и рефреша на ресурсите, т.е. може да държиш ресурс над допустимото количество, ако се прибира от някъде. С влизането в акаунта, рефрешите се обновяват - на 2 мин. Ако рефреша е бил в 12:50:00 той е влязал в 12:50:30 има минута и 30 секунди да рефрешне сградата, за да не се прецака ресурса.
Сградите не се обновяват докато си офлайн, тяхното събаряне и тяхното качване. Няма значение дали те е нямало 2 или 20 часа :)

P.S.: Държа да отбележа, че горното не съм го тествал скоро, но предполагам принципа на рефрешите не е променен.
Последна промяна от RoYaL на вт май 13, 2008 6:15 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
damage_god
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от damage_god »

Отново искам да отбележа че рефрешнах сградите няколко пъти ... но както и да е - все пак това е бъг нали ?
чел съм правилата и макар не мн старателно и не съм забелязвал някъде да има подобни неща .. Как един .. новобранец като мен да знае че трябва да си рефрешне сградите че да почне някоя да действа ? (макар че понякога и това не спасява - шанс :D :D :D )
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

razzagal написа:Цитат(razzagal @ May 14 2008, 14:33) Отново искам да отбележа че рефрешнах сградите няколко пъти ... но както и да е - все пак това е бъг нали ?
чел съм правилата и макар не мн старателно и не съм забелязвал някъде да има подобни неща .. Как един .. новобранец като мен да знае че трябва да си рефрешне сградите че да почне някоя да действа ? (макар че понякога и това не спасява - шанс :D :D :D )
като се опариш 2-3 пъти и научаваш тънкостите
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

След като изчетеш правилата, изчиташ и форума, там доста хора са споделили проблемите си - ще намериш неща, които ще са ти от полза. Както тази тема, ако някой тръгне да чете форума, и мине през нея, дори и да не е знаел това за рефреша - би трябвало да го е разбрал.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”