Закъсняла ваканция!

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
Calgary_Flames
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
Контакти:

Мнение от Calgary_Flames »

Историята е следната:
Днес, в 20:56, изпратих смс за активиране на ваканция от разстояние. Известно време след това вече имам достъп до нет и влизам в акаунта си. Що да видя... няма активирана ваканция! Гледам дали точките не са намалели, но слава Богу всичко е ОК. Тогава пиша на съпортта за проблема и след малко в 22:23 докато съм онлайн се активира ваканция!
Получава се така че съм дал 2 лева за смс без да има каквато и да е полза от това! Има ли смисъл от тази опция, при положение, че закъснява с час и половина!
Акаунта ми е Rincewind_LoM в трета.
Някакъв начин да си компенсирам смс-а?
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]

[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones

Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]

[/b]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

хаха преди 2 месеца докладвах за същия бъг само че ми се активира ваканция 12 (дванадесет) часа по късно и все още си чакам нанокредитите за обещететие ;)
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Отговорих ти на въпроса през "обратна връзка". Нека оставим тези неща да се уточнят там а не да има тема във форума за всяко нещо. Очаквам да пишеш на съпорта.

Затварям темата. Ако Calgary_Flames има да добави още нещо може да ми пише на ЛС за да я отключа отново.
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

100 нанокредита са възстановени.
За съжаление понякога операторите забавят обработката на смс- ите по една или друга причина, системите им се натоварват и нещата стават с часове по късно. Както предполагам всички разбирате няма как да повлияем на това ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”