Retro_fen.vs.iuda
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Jaklin написа:Цитат(Jaklin @ May 13 2008, 11:46) Ми виж пак Пешко, че не стига че от булфлийт не разбираш а май и не доскив. Пиша във форума само ако има да кажа нещо.Това е разликата между нас![]()
Божее че кой говори за теб
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
fennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ May 13 2008, 10:34) Както бяха казали...
Не е важно колко флота имаш , а как е използваш ...
Ама някои хора, като си нямат топки и те това е![]()
Глупости . И какво " имаш топки " и посрещаш съответно те отнасят безславно - еми " имай си топки " . Петър не го знам какви ги върши , ама аз на негово място в неговото положение ще бия по колониите на каос и ще се изнасям надалеч видя ли бойните му насочение към моите координати ...
ПС: Това с топките много модерно станало,всеки трети се топки са му в устата , образно казано
Последна промяна от PsyComa на вт май 13, 2008 6:37 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
ПсайКома, а ако си на мястото на петАр - ще плямпаш ли постоянно как едва ли не го мажеш в няколко рунда?И как ти е каса?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 13 2008, 20:53) ПсайКома, а ако си на мястото на петАр - ще плямпаш ли постоянно как едва ли не го мажеш в няколко рунда?И как ти е каса?
Ангеле пак четеш между редовете . Аз писах, че когато нападнах каос и той си вдигаше реса , трансовете и рецките незнам какво си прочел. Аз написах, че атакувам колониите му и той заради това постоянно е във мод. Сигурно е имал работа, знам ли , но преди да се заяда със него той сеиван не правеше , не влиза във играта със дни, когато има работа. Помисли малко ,недей писа само от вълнение за твоите богове.
пп. А за касата то каос си призна че постоядно му взимаме от реса
Последна промяна от Mo`Money на вт май 13, 2008 7:51 pm, променено общо 1 път.
-
tralalaiko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
- Контакти:
Петърчо петурчоооо а ако знаеше кои играе зад ник ВАСИЛЕВсКИ съм сигорен че нямаше да говориш така. .. . . . .
сега за Каоса , , , , човека ходи на работа идва си от работа постигнал е вече всичко в булфа и какво да прави за какво да си пилее времето като няма дразнители ми кажи
,,,,,,,,,,
какво разбирам под дразнител ,,,ми да си оставя флотата да ида и си взема душ с мацката ми да си легнеме или да гледаме някои филм или да ида с пприятели навън и да се прибера и да ми няма боиния флот това разбирам под дразнител някои с които да се дебнеме и да може да се направи 12 рундова битка в която да няма победител а такива че ми чупили рецките или трансовете или ми взели 5 милки ресурс ми халал да са ти караи си ги довечера в леглото.
Човека от скоро започнал работа , , бф автоматично отива на заден план и не да кажеш ама и други работят не е там хватката и като няма дразнители(а ти не си дразнител вярваи ми)няма кво се прави в бф и на кои да се дават уроци
за тва един съвет седи си на дупето и си крацкаи там играта
а наздраве ти сега не съм искал с нищо да те засягам просто си давам мнението на човек които работи и знае на какво е равно уравнението което е само с Известни а именно
Работа+Булфлее=Заспиване на работата-Лош сън-изгубено време-болестно състояние-зачервени очи-всичко ти криво-сануване на кораби-заебаване на по важни неща и още и още и още . . . . . .. .. . .
а като исключиме едното известно Булфлеет всичко се нарежда както си трябва
а с малко разцъкване на бф за затваряне на големи усти като твоита вече има повод и за наливан
е на биричка 
сега за Каоса , , , , човека ходи на работа идва си от работа постигнал е вече всичко в булфа и какво да прави за какво да си пилее времето като няма дразнители ми кажи
,,,,,,,,,,
какво разбирам под дразнител ,,,ми да си оставя флотата да ида и си взема душ с мацката ми да си легнеме или да гледаме някои филм или да ида с пприятели навън и да се прибера и да ми няма боиния флот това разбирам под дразнител някои с които да се дебнеме и да може да се направи 12 рундова битка в която да няма победител а такива че ми чупили рецките или трансовете или ми взели 5 милки ресурс ми халал да са ти караи си ги довечера в леглото.
Човека от скоро започнал работа , , бф автоматично отива на заден план и не да кажеш ама и други работят не е там хватката и като няма дразнители(а ти не си дразнител вярваи ми)няма кво се прави в бф и на кои да се дават уроци
за тва един съвет седи си на дупето и си крацкаи там играта
Работа+Булфлее=Заспиване на работата-Лош сън-изгубено време-болестно състояние-зачервени очи-всичко ти криво-сануване на кораби-заебаване на по важни неща и още и още и още . . . . . .. .. . .
а като исключиме едното известно Булфлеет всичко се нарежда както си трябва
а с малко разцъкване на бф за затваряне на големи усти като твоита вече има повод и за наливан
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
нещо не сванах ,какво лошо съм казал за василевски 
Хора, само да кажа едно нещо - На вън греее слънце!!!
седя си на работа, като пич
нит са ми червени очите, нито заспивам, нито съня ми е лош
отвреме на време попритрепвам някой, просто ако бачкаш и не искаш да си ебаваш личния живот забравяш за класациии и си се кефиш на всичко извън булфа
Не си правКалашников47 написа:QUOTE(Калашников47 @ May 13 2008, 22:55) Работа+Булфлее=Заспиване на работата-Лош сън-изгубено време-болестно състояние-зачервени очи-всичко ти криво-сануване на кораби-заебаване на по важни неща и още и още и още . . . . . .. .. . .
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
tralalaiko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
- Контакти:
хех виж значи има разлика в тва да бачкаш и да си имаш в бачкането бф и след тва да си ти е всичко Ок ама да бачкаш където няма бф после да кисиш на компа за бф тва е равно на онова дето казах
Петърчо . . . . казваш каоса нее правел севе . . . . . . . ми и на мене някои дето не ми е в ранга---по флота---и аз ще си вдигам мегитата и рецитата и ресурса не някои клошар да ме краде
Петърчо . . . . казваш каоса нее правел севе . . . . . . . ми и на мене някои дето не ми е в ранга---по флота---и аз ще си вдигам мегитата и рецитата и ресурса не някои клошар да ме краде
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ваца, Тралко е прав. Нямаш ли булф на работата си ... не става номера. А и говоря от личен опит. Особено лятото аз не играя. Отдавам се изцяло на работата и така ... А да работиш 8 часа си е доста шибано, ако не си спал 3-4-5 дни както хората, докато при мен няма ограничение в работното време и .... Затова и щом каос е преценил, че ще модва, значи си има основателна причина. Пешко, не си прав и за Василевски. Едно пиленце ми подшушна, че само един път е бил поударен ... Не знам откъде ти хрумна, че сте го биели постоянно ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]