Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
От много време не бях се сещал за вас и за играта реших да драсна няколко реда и аз. И ми е чудно как сте и какво правите, още ли летите из необятните пространства на играта
Бих искал да пожелая успех на всички СССР-ци по душа в всичките 4 вселени на играта.
Успех , Тодор - СССР
#NET
The Best Player On Delta Force: Task Force Dagger in to The World....... *Todor*Todor
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
А стига е .... Ама а стига е .... Ае .. А СТИГА Е ! Тая каса от де се пръкна ? Я бързо вземи изтрезней и започни да говориш както требе
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ти си се сетил за играта, ама в скайпа 1 ред не пишеш... И теб те грабна живота... Иначе благодаря за пожеланията, ама скоро няма да заиграя отново А сега се сещам, че в училище, когато пишем за Вселената, трябва да е с главна буква, защото е единствена... как пък ще е единствена, тука са тъкмо четири
Пиенето е едно на страна. Хубаво или лошо то прави от човека , маймуна `:)
Дет се вика от маймуна -/- човек , не съм виждал да става.. но от човек маймуна да ч
Пак пожелавам успех на всички СССРци.... дано скоро пак да ме придърпа тръпката към играта... и дано тогава все още сте тук за да направим някой друг рунд заедно !!
Успех и Само Левски.
#NET
The Best Player On Delta Force: Task Force Dagger in to The World....... *Todor*Todor
Каса ... само Добруджа
Ай регвай се и ми побелявай, че като те знам как копаш, мой ме отведеш до топ5 ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]