Здравейте.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
TodorZone
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 25, 2005 10:33 pm
Контакти:

Мнение от TodorZone »

Здравейте на всички.

От много време не бях се сещал за вас и за играта реших да драсна няколко реда и аз. И ми е чудно как сте и какво правите, още ли летите из необятните пространства на играта :)

Бих искал да пожелая успех на всички СССР-ци по душа в всичките 4 вселени на играта.

Успех , Тодор - СССР :a055:
#NET

The Best Player On Delta Force: Task Force Dagger in to The World....... *Todor*Todor
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Регвай се, че няма каси :) Скоростно! :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

А стига е .... Ама а стига е .... Ае .. А СТИГА Е ! Тая каса от де се пръкна ? Я бързо вземи изтрезней и започни да говориш както требе :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Ти си се сетил за играта, ама в скайпа 1 ред не пишеш... И теб те грабна живота... Иначе благодаря за пожеланията, ама скоро няма да заиграя отново :) А сега се сещам, че в училище, когато пишем за Вселената, трябва да е с главна буква, защото е единствена... как пък ще е единствена, тука са тъкмо четири :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
TodorZone
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 25, 2005 10:33 pm
Контакти:

Мнение от TodorZone »

Пиенето е едно на страна. :) Хубаво или лошо то прави от човека , маймуна `:)
Дет се вика от маймуна -/- човек , не съм виждал да става.. но от човек маймуна да ч :)

Пак пожелавам успех на всички СССРци.... дано скоро пак да ме придърпа тръпката към играта... и дано тогава все още сте тук за да направим някой друг рунд заедно !! :)

Успех и Само Левски.
#NET

The Best Player On Delta Force: Task Force Dagger in to The World....... *Todor*Todor
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Каса ... само Добруджа :)
Ай регвай се и ми побелявай, че като те знам как копаш, мой ме отведеш до топ5 .... ;)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Поздрави и от нас :) Надявам се почивката ти се отразява добре и ще се завърнеш по вселените скоро ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”