И кво стана ?

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Значи седя си аз днеска в офиса и се чудя как да убия скуката цъкам си рефреш във флеета и усилено се боря с дрямката,когато изведнъж нещо на екрана светва в червено...Вече полузаинтригован поглеждам с какво ме нападат и О ЧУДО - 2 дини се търкалят към бедната ми планета и заплашват да я затрият след около 5 часа и нещо.Все още приятно изненадан решавам да отида да си взема едно кафенце пък тогава да мисля какво да правя :) Вече изпил кафето и все още сънен решавам да напиша едно съобщение на пилота отсреща,изразяващо се в един един единствен знак "?" , а отсреща пилота ми отговаря: "тест драйв брато нема страшно" :lol: Вече успокоен,че няма страшно седнах да помисля с какво да помогна за безопасното провеждане на това мероприятие;
Мислих мислих и ме заболя главата затова реших да звънна на ударната група те да го мислят.Така вече поосвободен от мисловни процеси с приповдигнато настроение започнах да се оглеждам за моите момчета и ги намирам на 2 часа и половина път от вкъщи да се тътрят едва едва след тежка вечер в селската кръчма.И тук се появи проблема-ударната група объркали пътя и се прибират във втора докато мероприятието се случва в четвърта :lol: Леко паниран събирам последните си останки от газ и ги пращам във втора да чакат групата,но количеството все още още е недостатъчно,затова бърз безлихвен заем от добри хора и вече всичко е почти готово.Групата се прибира и отново проблем-горивото пак не стига за да отидат всички на купона.И тогава се наложи да избирам измежду всички смели воини 200 трябваше да останат :( Леко гузен избрах 200 а те горките се молеха да не ги оставям и те искаха да доидат да видят как се прави тест драйв,но нямаше как.Със сълзи на очите пратих избраните да тръгват-сърцето ми се късаше...
И така остана само да чакам и да се надявам всичко да мине добре.След още едно кафе и 5-6 цигари очакваното се случи: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=858117d
За събирането на боклуците от мероприятието специални благодарности на съюза на анонимните застрахователи и фирма Vasilka :a055:
БЕКЪП:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

Битката е супер, но останах по очарован от разказа за смелите герои и селската кръчма :) само в тоя дух, тея ЗнС-та трябва да бъдат счупени преди да им влезна в коефициента на 'тест драйвърите', което не е далеч, така че мачкай! Само внимавай кой! ^^ :) :a013: :a055:
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

playHARDgoPRO* написа:Цитат(playHARDgoPRO* @ May 12 2008, 21:39) Битката е супер, но останах по очарован от разказа за смелите герои и селската кръчма :) само в тоя дух, тея ЗнС-та трябва да бъдат счупени преди да им влезна в коефициента на 'тест драйвърите', което не е далеч, така че мачкай! Само внимавай кой! ^^ :) :a013: :a055:
Нови тест драйвъри му глася, кога смяташ, че ще ги тестваш? :) )))

А на тъг мога да кажа браво, жалко за звездите на Аякса, лекомислено отидоха на вятъра. За жалост нета е кофти фактор и не успя да ги върне.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Евалата на смелчагата троши си зъбите само така!! :dizzy:
Не е нужно много да се сетиш че не е нужно много да се спрат 2 ЗНС-та ама някои изглежда нямат нужното за да се сетят :P
Браво thug you are still the thug that they love to hate :a013:
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

И кво стана ?

Стана "Тудум Тудум та праз " :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ May 12 2008, 20:40) За събирането на боклуците от мероприятието специални благодарности на съюза на анонимните застрахователи и фирма Vasilka :a055:
БЕКЪП:

Това ми хареса :c022:
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

хахх немам думи просто.1-во към нападателя: Една безумна постъпка наистина безумна 2 звезди просто се изпариха в вселената. Наистина не очаквах такова нещо особено от играч като аякс. 2-ро към защитника: Не се възгордявай че си съборил 2 звезди не си голям герой просто си имал късмет че безумната постъпка на аякса е била именно към теб. Голяма история голямо нещо го искара тва че някой ти помогнал да си събереш газ да си стацнеш пилците на планетата.Както и да е се пак поздравления.

П.П. Отстрани битката прилича повече на наливане отколкото на сбиване :c022: :lol:
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

браво thug страхотна битка продължавай все така ! :a013:
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

shady бате пилци,пилци ама се бият като за кокошки :a013: лошото е че като забегнат по кръчмите едвам ги събирам вече :a055:
Рояле,продай ми и на мене диня да си я търкалям насам натам
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 12 2008, 21:47) Нови тест драйвъри му глася, кога смяташ, че ще ги тестваш? :) )))
Да се надяваме, че само ще ги купувам, шот не съм фен на дините когато са насочени към мойте планети ^^ Така че до колкото зависи от мен - никога :) )) :a055:
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”