При новите правила...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

t_o_n написа:QUOTE(t_o_n @ May 12 2008, 14:35) Грешите! Миналия рунд в спийд поиграех за около месец. Малко пред ДМ бях на към 60к точки, можех да разбия почти всеки (от 30-45к точки). Имах добро ниво на спай и никога не съм търсил помощ за рецки. Да не говорим, че доста и бързо летях :)

а на 60к точки можеше ли да ги разбиеш всички и да ги събереш сам ??? а на 70к а на 80к ???
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Принципно всичко е възможно ....
просто сега трябва да се промени малко тактиката и начина на правене на стратегия за развитите и битки.....
летял съм и по 2,3 пъти по-силна флота от мен (бях първия от неколцина)....
всеки допуска грешки, и въпроса е да се възползваш от тях....
ако бяхте пуснали три атаки от по 6 рунда.... колко щяха да са съвместните ви загуби и кой щеше да ви прибере от рециклажа.... нали щяхте да го събирате трима....
варианти много ;)
не съм аз точно този дето трябва да ви давам ъкъл за отборна игра....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

А какъв е варианта някой, когото дебнеш с дни и седмици да е достатъчно дълго офф, че да му пуснеш няколко атаки по 6 рунда?Въпроса е риторичен.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ May 12 2008, 17:10) Принципно всичко е възможно ....
просто сега трябва да се промени малко тактиката и начина на правене на стратегия за развитите и битки.....
летял съм и по 2,3 пъти по-силна флота от мен (бях първия от неколцина)....
всеки допуска грешки, и въпроса е да се възползваш от тях....
ако бяхте пуснали три атаки от по 6 рунда.... колко щяха да са съвместните ви загуби и кой щеше да ви прибере от рециклажа.... нали щяхте да го събирате трима....
варианти много ;)
не съм аз точно този дето трябва да ви давам ъкъл за отборна игра....

Значи прав си за няколкото атт ,знаеш че сме си говорили и съм се съгласил с теб , варянти има не казвам че няма ,но се усложниха много .

Рунда ще си го доиграеме така не казвам че трябва да се сменят по средата на рунда правилата , ние си ревеме по принцип ;)
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

@Corwin Това ми звучи като разрешено наливане или дообиране на рециклаж - 1 атакува със всичко и събира колкото може, за останалото казава на някой, той пуска 1 слаба атака и рецки колкото за остатъка от 1вата битка.
Последна промяна от Pexos на пон май 12, 2008 5:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ May 12 2008, 18:11) @Corwin Това ми звучи като разрешено наливане или дообиране на рециклаж - 1 атакува със всичко и събира колкото може, за останалото казава на някой, той пуска 1 слаба атака и рецки колкото за остатъка от 1вата битка.
Pexos, нямам това предвид.... говорим за отборна игра, тактика при която когато двама или трима скочат на един маар и с помалко флот, всеки отделно....
и преди го е имало, и сега може да стане....
Другото, за което ти говориш се вижда, повярвай ми.... Следствията би трябвало да са ти ясни...

а мисля че и Миланов и аз не сме хванати от гората, все толкова ще го разберем ;)

п.п.
само за информация.... всяка битка с по-голям рециклаж (тоест различно от кражба на ресурс, там е по-рядко) минава през сито и се следи..... Дори за тази, която обсъждаме в момента СтарФайтъра, се засегна едва ли не, когато му поисках малко допълнителна информация......
И така ще бъде !!!

Приятна игра
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Файтъре, не си много прав. На 35к ... се прави наистина балансиран акаунт. Давам малък пример. В момента съм на 23-24к /макар и в мод от седмица, че много пиене, много нещо .../ и преспокойно мога да съборя 200 до 25- кръста, а имам и мини и скорости. До 26к, ще мога и да ги събера тия 200-250 кръста без проблем. Защо да не мога да събера 300-400 кръста на 40к ?
Стелеон, ти пък за какво ме ядосваш ? Някй щял да каже, че битката не струвала ... Ако се намери, ще му тегля една аз :) Битката е много добра. Радва окото и не само ... Продължавайте така, момци, че иначе скука :)
И сега за новите правила ... цък . Това е 2ра вселена и е по старите правила, ама нямаше как да си прибера реца ... И какво ? Пак направихме комбина. Ще ви кажа нещо, което ми го каза един много добър играч - "не играете ли поне 3ма в комбина, свършени сте ..." И да ви го разкодирам - удряте на по 6-7-8 рунда, така че да дръпнете реца. Нормално е вече при 20-30-40 милиона рец, който се постига от 80к нагоре, да няма как да го приберете сами. Изграждате си една комбинка и на по 6 рунда ... Но тук вече излиза нещо друго на преден план - развитието на акунта трябва да бъде съобразен с другите от групичката, защото ... не винаги ще се биете с еднакви по сила, както и с равноотдалечени ...
Последна промяна от VaN__ на пон май 12, 2008 6:21 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

' date= написа:QUOTE(' date= @ post=) Pexos, нямам това предвид.... говорим за отборна игра, тактика при която когато двама или трима скочат на един маар и с помалко флот, всеки отделно....
и преди го е имало, и сега може да стане....
Другото, за което ти говориш се вижда, повярвай ми.... Следствията би трябвало да са ти ясни...

а мисля че и Миланов и аз не сме хванати от гората, все толкова ще го разберем ;)

п.п.
само за информация.... всяка битка с по-голям рециклаж (тоест различно от кражба на ресурс, там е по-рядко) минава през сито и се следи..... Дори за тази, която обсъждаме в момента СтарФайтъра, се засегна едва ли не, когато му поисках малко допълнителна информация......
И така ще бъде !!!

Приятна игра

хаха CORWIN аз немога да се засегна от теб бре ;) до сега тоя и миналия рунди си железен админ(нали всички това искахме преди) , бъркаш ме със стелеон тои те пита :)

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ May 12 2008, 19:20) Файтъре, не си много прав. На 35к ... се прави наистина балансиран акаунт. Давам малък пример. В момента съм на 23-24к /макар и в мод от седмица, че много пиене, много нещо .../ и преспокойно мога да съборя 200 до 25- кръста, а имам и мини и скорости. До 26к, ще мога и да ги събера тия 200-250 кръста без проблем. Защо да не мога да събера 300-400 кръста на 40к ?
Стелеон, ти пък за какво ме ядосваш ? Някй щял да каже, че битката не струвала ... Ако се намери, ще му тегля една аз :) Битката е много добра. Радва окото и не само ... Продължавайте така, момци, че иначе скука :)
И сега за новите правила ... цък . Това е 2ра вселена и е по старите правила, ама нямаше как да си прибера реца ... И какво ? Пак направихме комбина. Ще ви кажа нещо, което ми го каза един много добър играч - "не играете ли поне 3ма в комбина, свършени сте ..." И да ви го разкодирам - удряте на по 6-7-8 рунда, така че да дръпнете реца. Нормално е вече при 20-30-40 милиона рец, който се постига от 80к нагоре, да няма как да го приберете сами. Изграждате си една комбинка и на по 6 рунда ... Но тук вече излиза нещо друго на преден план - развитието на акунта трябва да бъде съобразен с другите от групичката, защото ... не винаги ще се биете с еднакви по сила, както и с равноотдалечени ...

ман ,играч си и неискам да споря но: сравни 2 ацц на 30к точки едното балансирано с мини ,рецки, скорости и спй и......друго само с мини (еднави с първото ) и наблъскано с кръстове - как точно ще го изнесеш или събереш?
Последна промяна от StarFighter на пон май 12, 2008 7:14 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”