[Самоков™]Markas vs stenly
След добрата вечер и успешната битка,за добро утро имаше и апетитна флота:
[Самоков™]Markas vs [HELL GATE]Uchiha_Sasuke
Поздравления от мен за добрите битки,евала
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
deskataf написа:Цитат(deskataf @ May 12 2008, 17:42) Страхотни битки....![]()
пфффффффф няма ли някой заспал на компа бе да му се невиди....някой с пре**но RJ ,нещо някой суич да гръмне....или енергото да му спрат тока па да забравят да го пуснат ахахаххахаха нема такава суша...немаааааа!
Ще си вися колкото поискам... ти няма да ми даваш наклон на оная работа ама изобщо....а начина ми на живот си го определям аз ...капиш?monty написа:Цитат(monty @ May 12 2008, 23:02) А нема ли мъже за тебе та висиш по нощите пред компа .......разумен въпрос - това е една игра - тя е за забавление, не я превръщайте в начин на живот![]()
Това да не Ви е оффтопик бре?Ако имате нещо да си казвате на ЛС.Какво спамите на човека в темата,направил е хубави битки и заслужава да го поздравите,а не да си говорите кой имал пишка между краката и кой не...Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ May 12 2008, 23:43) Деска, пробвай да нападаш играчи онлайн, недей чака спиране на тока. Забрави за момент, че ти липсва молекула между краката и поне веднъж в живота си бъди мъж.![]()
Опазил ме господ от молекули м/у караката ахахаххаха...да бъда жена май по-ми харесва...btw ти от каде знаеш аз как нападам? Онлайн....Офлайн като няма флота кво да го праим....да му предложим брак освен?Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ May 12 2008, 23:43) Деска, пробвай да нападаш играчи онлайн, недей чака спиране на тока. Забрави за момент, че ти липсва молекула между краката и поне веднъж в живота си бъди мъж.![]()