Пешко, дочух някакви слухове...каос е изпаднал в страхова невроза и от отчаяние е решил да си пусне сейва по тебе...я дай доклад като станеш

Искам да видя как си го сплескал като празна консерва
Едит : Даже разбрах и следното - за да ти спести газ за престациониране го е пуснал по флота ти, който незнайно защо от няколко дни се кипри на възможно най-отдалечената ти от него планета
Питах каос и виж - слуховете са верни :
Цитат11:00:34 Една от вашите флоти, изпратена от 2:157:3, пристига в 3:41:3. Мисията на флотата е: Атака.[/quote]
Eдит 2 :
Не се сдържах да пусна и следното от разговора ми с каос...дано не се разсърди
Цитат[02:16:17] kaos says: Оставил съм му достатъчно време да се насере, да се избърше, да ореве форума и да измисли поредната си невероятна и весела история как същата вечер е пуснал престациониране да кажем към планетката си във 2ра (тя ми идва малко поотдалечена и там е в относителна безопасност) или някоя друга що-годе далечна от мен - в официалната му версия да се чете - "Защото трябвало да занулява поредния враг" (rofl)
[02:17:35] kaos says: А сега мисля да пусна мод и да лягам, че утре съм на тръстиката отново. След два дни ще вляза да видя какво е станало

Честно казано - ще се учудя ако видя нещо различно от удар по празна планета. Даже по-скоро бих заложил на версията му с "Излишната планета". Сега това му е новия репертоар.[/quote]
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]