доста странна битка
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
goliat
- Редник (Private)
- Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
- Контакти:
как се хваща сейвън за 3 секунди от първата атака много ми е чудно.дали няма намеса от някъде незнам.ще оставя другите да размишляват.
ето я и битката.
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=1699639
ще помоля за бекъп
ето я и битката.
ще помоля за бекъп
Последна промяна от goliat на съб май 10, 2008 9:57 am, променено общо 1 път.
-
charovna
Подозирам, че тук се е намесила отново световната конспирация. Другата хипотеза е дали нападателя не се е консултирал с ясновидците от BTVgoliat написа:Цитат(goliat @ May 10 2008, 11:55) как се хваща сейвън за 3 секунди от първата атака много ми е чудно.дали няма намеса от някъде незнам.ще оставя другите да размишляват.
ето я и битката.
ще помоля за бекъп
ПП: Браво на нападателя. Добро издебване
Последна промяна от charovna на съб май 10, 2008 10:48 am, променено общо 1 път.
-
goliat
- Редник (Private)
- Контакти:
то гузния негонен бяга.някой да е визирал администрацията.и не виждам какво издеебване е имало.от първата атака да хване сейва,това ли е издебванетоcharovna написа:QUOTE(charovna @ May 10 2008, 12:48) Подозирам, че тук се е намесила отново световната конспирация. Другата хипотеза е дали нападателя не се е консултирал с ясновидците от BTV![]()
ПП: Браво на нападателя. Добро издебване![]()
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
А роял не засече по случайност психара нещо помня го беше следил даже 1 от тогавашния ми съюз се удари в психара в 1 06 часа и роял го гледа 2/3 дена и зацепи, че психара каца в 1 часа 1 и 15 най-рано влиза-е оказа се прав
тук хубава битка е станала..а ти бил ли си он лайн когато те е ударил иначе може да е пратил флота и да не е рефрешнъл 
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
-
charovna
Ми не мисля да бягам щото не виждам за какво. А за издебването- или е имал голям късмет или доста добре те е наблюдавал, разучил ти е навиците, времето през което вдигаш сейв, дали го посрещаш и т. н. А кой е казал, че световната конспирация е само админо- модераторска. Твърде е възможно тя да е навлязла доста дълбоко в играта, самите играчи, съюзите и знам ли и аз още къде. Абе въобще мафия ти казвам....goliat написа:Цитат(goliat @ May 10 2008, 13:14) то гузния негонен бяга.някой да е визирал администрацията.и не виждам какво издеебване е имало.от първата атака да хване сейва,това ли е издебването
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
мммм тука с тия новите проемни сичко се рефрешва веднага след като кацне ... поне тей мисля де и сам забелязалStorm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ May 10 2008, 13:15) А роял не засече по случайност психара нещо помня го беше следил даже 1 от тогавашния ми съюз се удари в психара в 1 06 часа и роял го гледа 2/3 дена и зацепи, че психара каца в 1 часа 1 и 15 най-рано влиза-е оказа се правтук хубава битка е станала..а ти бил ли си он лайн когато те е ударил иначе може да е пратил флота и да не е рефрешнъл
![]()
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
-
goliat
- Редник (Private)
- Контакти:
[quote name='charovna' date='May 10 2008, 13:19' post='484579']
Ми не мисля да бягам щото не виждам за какво. А за издебването- или е имал голям късмет или доста добре те е наблюдавал, разучил ти е навиците, времето през което вдигаш сейв, дали го посрещаш и т. н. А кой е казал, че световната конспирация е само админо- модераторска. Твърде е възможно тя да е навлязла доста дълбоко в играта, самите играчи, съюзите и знам ли и аз още къде. Абе въобще мафия ти казвам....
[/quote
стига ирония
Ми не мисля да бягам щото не виждам за какво. А за издебването- или е имал голям късмет или доста добре те е наблюдавал, разучил ти е навиците, времето през което вдигаш сейв, дали го посрещаш и т. н. А кой е казал, че световната конспирация е само админо- модераторска. Твърде е възможно тя да е навлязла доста дълбоко в играта, самите играчи, съюзите и знам ли и аз още къде. Абе въобще мафия ти казвам....
[/quote
стига ирония
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
доколкото разгледах ситуацията около битката, броя на шпионажите е учудваще голям.... не че това е гаранция за успех.
и това определено не е било първото литване за засичане на сейв....
а иначе, си е било доста голям късмет, но тази невярна "любовница" шанса - веднъж е с теб, а след малко при друг... какво да се прави
и това определено не е било първото литване за засичане на сейв....
а иначе, си е било доста голям късмет, но тази невярна "любовница" шанса - веднъж е с теб, а след малко при друг... какво да се прави
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]