пак тоя рунд си цакам за кеф в 1-ва
Retro_fen.vs.iuda
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Kashmir написа:Цитат(Kashmir @ May 9 2008, 13:13) Всеизвестна тайна е, че големите нямат много флота. Правят я през дет мача. Браво на retro, че се е впуснал в такава акция.
Много си прав ние на големите точки сме касички и само чакаме кои ще дойде да ни набие
Относно ретро фена, аз рядко си позволявам да обиждам други играчи, но за теб ретро феята ще направя изключение.
Ти си просто едно дебилно комплексарче, което явно има нужда постоянно да си мери пишката с мен. Казвам ти го директно и за първи и последен път.
Никога няма да падна на твоето ниво, никога не съм флудвал със смси (като теб) никога не съм обиждал така както ти и нефелния ти приятел (ТАЙНИЯ) го правите постоянно, никога не съм се подигравал на хората които съм удрял (даже и на теб), въпреки че повярвай ми изкушението беше голямо. Имам си граница на търпение и ти определено си на път да я прекрачиш.
Относно битката браво, бързо се учиш вече не летиш без шпионаж както предния рунд. Защо тогава не си сложи битката в трибуната? Нали и тогава пищеше навсякъде че съм ти каса и че си ме касирал
Иска ми се да ви разкажа една друга история защото определено имате нужда.
От 1 месец играя ханове. Пълен ламер съм и въпреки всичко съм доста напред в класирането. Та във въпросните Ханове коефициента за атака е 7 и нагоре и надолу (ако ти можеш да нападаш и теб те нападат) аз бях на 20 място когато ме занули втория в класирането които беше на поне два пъти повече точки от мен. И тук става интересно
След като ме занулиха вместо да падна в точките се оказа че поради опита (бойни точки тук) които съм взел от битката не само че не паднах ами и вдигнах още едно ниво нагоре и касите наоколо ми излязоха от обхват. Стиснах зъбки
Всичко по горе го написах с една едничка цел. Искам да ви покажа колко жалък изглежда в моите очи всеки един клошар които дори няма да литне да се сбие като хората (затова трябват топки). Това ще ми е последния рунд в Булфлийт (надявам се). И ще спра да играя защото вече съм тотално отчаян от хората които се подвизават в тая игра. Тука се напълни с тотално побъркани комплексари с изкривена представа за играта. Слагат се някакви малоумни коефициенти за да си ги отглеждаме нефелниците, че преди и 150к не смееха да минат (не че сега ги минават).
Много се кефя на конските мухи
Тормозят яко (но все пак са само мухи)
А относно това какво имам аз и какво нямам мога само да се усмихна и да кажа следното.
В тая игра аз вече мога да имам ВСИЧКО!!! Толкова ми е ясна и банална, че даже се чудя защо продължавам да я играя.
И ОТНОСНО ВАЗЕЛИНА
Ти трябва да кажеш как е
Последна промяна от iuda на пет май 09, 2008 3:41 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Абе иуда нали и ние "касите" трябва да се порадваме на тази игра като набием някой ако ни нямаше нас "касите" нямаше да има смисъл от тази игра и все пак като ти е станала банална тази игра не се сешташ да си дигнеш Звездните защотото като си първи трябва да има и хора който са против тебе а не да ти са в съюза и да си знаеш че рунда е твой !iuda написа:Цитат(iuda @ May 9 2008, 15:17)![]()
Много си прав ние на големите точки сме касички и само чакаме кои ще дойде да ни набие![]()
Относно ретро фена, аз рядко си позволявам да обиждам други играчи, но за теб ретро феята ще направя изключение.
Ти си просто едно дебилно комплексарче, което явно има нужда постоянно да си мери пишката с мен. Казвам ти го директно и за първи и последен път.
Никога няма да падна на твоето ниво, никога не съм флудвал със смси (като теб) никога не съм обиждал така както ти и нефелния ти приятел (ТАЙНИЯ) го правите постоянно, никога не съм се подигравал на хората които съм удрял (даже и на теб), въпреки че повярвай ми изкушението беше голямо. Имам си граница на търпение и ти определено си на път да я прекрачиш.
Относно битката браво, бързо се учиш вече не летиш без шпионаж както предния рунд. Защо тогава не си сложи битката в трибуната? Нали и тогава пищеше навсякъде че съм ти каса и че си ме касирал. За 5 мин се делитна и се кри месеци в миша дупка.![]()
Иска ми се да ви разкажа една друга история защото определено имате нужда.
От 1 месец играя ханове. Пълен ламер съм и въпреки всичко съм доста напред в класирането. Та във въпросните Ханове коефициента за атака е 7 и нагоре и надолу (ако ти можеш да нападаш и теб те нападат) аз бях на 20 място когато ме занули втория в класирането които беше на поне два пъти повече точки от мен. И тук става интересноВ ХАНОВЕТЕ НЕ СЕ ПАДА В ТОЧКИТЕ НЯМА НИКАКЪВ ВАРИАНТ ДА СЕ ВЪРНЕШ НАДОЛУ!!! Върви се само нагоре и това е.
След като ме занулиха вместо да падна в точките се оказа че поради опита (бойни точки тук) които съм взел от битката не само че не паднах ами и вдигнах още едно ниво нагоре и касите наоколо ми излязоха от обхват. Стиснах зъбкиПуснах една протекция и за 10 дена вече съм шести и мачкам наред.
Всичко по горе го написах с една едничка цел. Искам да ви покажа колко жалък изглежда в моите очи всеки един клошар които дори няма да литне да се сбие като хората (затова трябват топки). Това ще ми е последния рунд в Булфлийт (надявам се). И ще спра да играя защото вече съм тотално отчаян от хората които се подвизават в тая игра. Тука се напълни с тотално побъркани комплексари с изкривена представа за играта. Слагат се някакви малоумни коефициенти за да си ги отглеждаме нефелниците, че преди и 150к не смееха да минат (не че сега ги минават).
Много се кефя на конските мухи![]()
Тормозят яко (но все пак са само мухи)
А относно това какво имам аз и какво нямам мога само да се усмихна и да кажа следното.
В тая игра аз вече мога да имам ВСИЧКО!!! Толкова ми е ясна и банална, че даже се чудя защо продължавам да я играя.
И ОТНОСНО ВАЗЕЛИНА![]()
Ти трябва да кажеш как еАз все още не съм го тествал поради простия факт че не ми се е налагало. Докато при теб естеството на работата ти го изисква
![]()
Последна промяна от Dan7e_ на пет май 09, 2008 3:42 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ May 9 2008, 13:43) аз пьк нз ти кой си и не ме засяга До колкото миналия рунд в 2 няма какво да кажа може да попиташ саюз X
пак тоя рунд си цакам за кеф в 1-ваи без това почнах 2 месеца по-късно
Това не е вселена две
Но сега искам да видя кои ще ти вади шпионажите
Последна промяна от iuda на пет май 09, 2008 3:43 pm, променено общо 1 път.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Наистина, не се гледа всеки ден някой да лети по iuda и то успешно
. Какво ли да не очакваш в тоя рунд, ще видим до края на какво още ще станем свидетели
.
Fallen, няма нужда от втори varkulak из темите... може на теб да ти изглежда, че са ти много смислени и много на място постовете, ама въобще не е приятно да гледаш нечий никнейм през пост в тема, чийто въпрос изобщо не го засяга чак така... и виждам, че не ти е приятно на хорските приказки, ама то настина, деа, каква е тая любов към kaos & co... не знам съзнателно или несъзнателно го правиш така да изглежда, но определено го правиш. iuda може да се защити словом също толкова добре, колкото и играе, а е далеч по-интересно това да гледаме, а не разни нелицензирани адвокати.
Kashmir, всеизвестна тайна е, че последното нещо, от което разбираш - е какво е да имаш топ-акаунт по ресурсни точки. Напротив - топ-акаунтите имат МНОГО флота (нима не смяташ, че тия точки се правят само от мини!?), но не като теб или други играещи на по-ниските етажи - само кръстове, само бойни или нещо от сорта, а обикновено на няколко вида. Благодарение на опцията "пиратски полет" на всеки може да се случи нещо такова, в крайна сметка. Играта предоставя достатъчно варианти за развитие. Никой не е недостижим.
Fallen, няма нужда от втори varkulak из темите... може на теб да ти изглежда, че са ти много смислени и много на място постовете, ама въобще не е приятно да гледаш нечий никнейм през пост в тема, чийто въпрос изобщо не го засяга чак така... и виждам, че не ти е приятно на хорските приказки, ама то настина, деа, каква е тая любов към kaos & co... не знам съзнателно или несъзнателно го правиш така да изглежда, но определено го правиш. iuda може да се защити словом също толкова добре, колкото и играе, а е далеч по-интересно това да гледаме, а не разни нелицензирани адвокати.
Kashmir, всеизвестна тайна е, че последното нещо, от което разбираш - е какво е да имаш топ-акаунт по ресурсни точки. Напротив - топ-акаунтите имат МНОГО флота (нима не смяташ, че тия точки се правят само от мини!?), но не като теб или други играещи на по-ниските етажи - само кръстове, само бойни или нещо от сорта, а обикновено на няколко вида. Благодарение на опцията "пиратски полет" на всеки може да се случи нещо такова, в крайна сметка. Играта предоставя достатъчно варианти за развитие. Никой не е недостижим.
Последна промяна от LoaD на пет май 09, 2008 1:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Данте тия звездни са там защото аз никога не правя сейвън. Мисля, че така и ще продължа. А иначе аз никого не съм нарекъл каса. И теб дори не те зная кои си. Предния рунд държах 200 мил кристал 100 мил метал и 100 мил газ на гола планета и се молех някои да литне. Що се касае за рунда- влез в класациите до сега и ме намери някъде. Винаги съм играл за удоволствие, а не за класация. Проблема е, че имам флота за 300/400к точки и тия звездни са просто малка частичка от неяDan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ May 9 2008, 14:32) Абе иуда нали и ние "касите" трябва да се порадваме на тази игра като набием някой ако ни нямаше нас "касите" нямаше да има смисъл от тази игра и все пак като ти е станала банална тази игра не се сешташ да си дигнеш Звездните защотото като си първи трябва да има и хора който са против тебе а не да ти са в съюза и да си знаеш че рунда е твой !
Последна промяна от iuda на пет май 09, 2008 3:45 pm, променено общо 1 път.
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Ти винаги даваш първата позиция на свойте приятели както направи миналият рунд със Диос цял рунд момчето се криеше и пишеше с накрая на рунда го мина и последният ден когато слагаха класацията ти се истри !iuda написа:Цитат(iuda @ May 9 2008, 15:41) Данте тия звездни са там защото аз никога не правя сейвън. Мисля, че така и ще продължа. А иначе аз никого не съм нарекъл каса. И теб дори не те зная кои си. Предния рунд държах 200 мил кристал 100 мил метал и 100 мил газ на гола планета и се молех някои да литне. Що се касае за рунда- влез в класациите до сега и ме намери някъде. Винаги съм играл за удоволствие, а не за класация. Проблема е, че имам флота за 300/400к точки и тия звездни са просто малка частичка от неяМисля, че в рамките на няколко дни на същото място ще има малко повече звездни
Можете да заповядате пак. А останалите звездни и 100 мил ресурс са на 4 123 заповядайте и за тях
![]()
Последна промяна от Dan7e_ на пет май 09, 2008 3:45 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
И трябва да се чувства виновен ли?Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ May 9 2008, 15:45) Ти винаги даваш първата позиция на свойте приятели както направи миналият рунд със Диос цял рунд момчето се криеше и пишеше с накрая на рунда го мина и последният ден когато слагаха класацията ти се истри !
Нещо не ти се разбират постовете. Дали пък юда не е непукис в тая област, а
А иначе битката си струва предвид факта, кой защитава. Само не разбирам защо са всички тези провокации и ебавки, чудо голямо.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Лоад мисля, че е много нормално съотборник да защитава съотборник. Благодаря за комплимента (относно играта ми), но разбери че хората около мен са наясно със подробностите около сагата ретро фен. Никак не е приятно да влезеш в полезрението на някакъв малоумник, който сутрин като стане да ти пуска по 5/6 смса преди да посинее отново и вечер преди да си легне пак да ти пуска по 5/6 смс и пак да посинее. Никога не съм бил фен на смс флуда и на обидите в играта, но разбери че тук има отявлено малоумни хора които единствената им цел е да привлекат чуждото внимание за да им обърне някои внимание. Явно това им помага да се чувстват живи. От месец почти не играя и влизам по два три пъти на ден. И то защото играя Ханове и само поглеждам какво става тук.LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 9 2008, 14:39) Наистина, не се гледа всеки ден някой да лети по iuda и то успешно. Какво ли да не очакваш в тоя рунд, ще видим до края на какво още ще станем свидетели
.
Както вече казах браво удари ме поздравления
Последна промяна от iuda на пет май 09, 2008 3:47 pm, променено общо 1 път.
Добре iuda ще е интересно за напред но за сьжаление поради личне причини вече няма да мога да играя
та заради това сьм в мод но някой си мислят че Damage_God ме вкарал в мод той хич и не ме притеснява удрях го и него
до колкото изчезването ми-играех вав 2-ра
пьк и нямам мн време за игра сега въобще и нямям тази сутрин имах 1 час достьп на компа и успях да те плесна
а пък за обидите нз кой започна след като те краднах ти почна да ме обиждаш даже те докладвах но явно никой не ме чу или не искаше
от тогава ми доиде на мерника
пак повечето играчи ги е страх от теб и нямат смелоста да те летят все пак трябва да има и такива като мен
пак и се е трапка да летиш по най-големия
аиде успех на всички в играта и да направите яки битки (rock)
та заради това сьм в мод но някой си мислят че Damage_God ме вкарал в мод той хич и не ме притеснява удрях го и него
до колкото изчезването ми-играех вав 2-ра
пьк и нямам мн време за игра сега въобще и нямям тази сутрин имах 1 час достьп на компа и успях да те плесна
а пък за обидите нз кой започна след като те краднах ти почна да ме обиждаш даже те докладвах но явно никой не ме чу или не искаше
от тогава ми доиде на мерника
пак повечето играчи ги е страх от теб и нямат смелоста да те летят все пак трябва да има и такива като мен
пак и се е трапка да летиш по най-големия
аиде успех на всички в играта и да направите яки битки (rock)