[^Erathia^] Alemora vs [War Craft] Zigito

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Alemora
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср сеп 28, 2005 8:14 am
Контакти:

Мнение от Alemora »

Явно старото куче все още хапе, предистория няма, почти никаква преди 2-3 седмици го спайнах и видях 190 спидъра на 5-то докато се усетя за какво става на въпрос той беше влязъл в мод и седеше и седеше, а аз трупках ли трупках и ето деня Х 08.05.2008 г лицето "Zigito" излезе от синичкото си було и показа доста повече корабчета от предишният си път цели 370 и то на 7 ниво, но какво да ви кажа за разлика от повечето хора, аз съм си любител на кръстчетата те са ми слабост и не бих ги предал, след бърза сметка установих доста голямо количеството рециклаж и не ми стиган таралястниците за събиране, бързо обиколко около пазара малко танкери във хангара и всичко е прибрано :)

Битка : [^Erathia^] Alemora vs [War Craft] Zigito

Бекъп : [^Erathia^] Alemora vs [War Craft] Zigito

ЦитатРециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1360000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
84200 метал
1444200 кристали
722100 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

84200 метал
1444200 кристали
722100 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.[/quote]
Последна промяна от Alemora на чет май 08, 2008 7:29 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Арно меле :) Браво :) Бийте се и купувайте стоката - само най-качествените кръстове във вселената с вграден шибидах :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
iRoN MAn
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед ное 13, 2005 9:28 am
Контакти:

Мнение от iRoN MAn »

Евала :a042: :a042:
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Браво Митак ;) - време беше да се завърнеш :)

Успех и на двамата занапред :)
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Браво, браво. Хубаво е да те видим отново в действие :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Alemora и ти ли се предаде бре брато ... а хранех надежди за теб :) хихихи

все пак готинко меленце :) старата школа показва класа, да видим до кога ще се задържи тръпката ;)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

жалко изтрил се е зигито .и аз го занулих един път май му е дошло повече това зануляване браво старите кучета се завръщат .
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
bacil4o
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юни 30, 2005 12:58 pm
Местоположение: Селото от лявата страна на софия ... Овча Купел 1 бйе
Контакти:

Мнение от bacil4o »

Браво Мите, утре удряш и тоя дето ти го поръчах и равен няма да имаш ^^
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

браво за битката, само така ;]
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 8 2008, 21:31) Арно меле :) Браво :) Бийте се и купувайте стоката - само най-качествените кръстове във вселената с вграден шибидах :)
твойте много горят ^^ пък и розовите бързо свършват :)
Последна промяна от playHARDgoPRO* на пет май 09, 2008 5:07 pm, променено общо 1 път.
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Луд ли си? :) Имат вграден гориво-преработвател - екологично чисто и 2 пъти по-икономично :) Сега почвам да пускам и модификации с мини-бар, ама ще има само безалкохолни, че да не стават катастрофи на кръстосвачи из вселената :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”