Забранено за жени Only 18-или повече годишни

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Le6oqt1 написа:Цитат(Le6oqt1 @ May 8 2008, 09:57) Ааа... Фалене нали се сещаш, че училището не може да те направи много умен :) то квото си го има си го има :)
Ам тва е малко тъпо да кажеш кой какво работил мога да ти дам пример. Един прост работник както казваш ти зидаро мазач зема около 1000 кинта, а една счетоводителка колко зема според тебе? ти ми кажи се пак имаш се за много умен
И ми кажи после до колко важи тва образование в Бг. И не се дразня да не земеш да почнеш пак да растягаш локуми.
Само ще ти кажа, че "тъпите" там, където завърших са малко и повечето са спонсори.И въпреки, че завършиха го направиха със среден успех под 5. Аз мога да се похваля с 5,81, тъй като рисуването не ми е сила и там лекоооооо се издъних :) Който има желание - намира и начин ;) И за да не ти "разтягам локуми" мога да ти кажа, че с нищо и никаквото ни образование(откъм материална база и средства) смачкахме фасона на китайци, руснаци и американци преди няколко години на международната по математика ;) Само за сведение - китайския национален се готви за това състезание в казарми - 3 месеца военен режим ;) И всичко им е разчетено до секундата ;) А ние с 1 месец подготовка по няколко часа на ден им скрихме всякакви шапки :) Така че тия за зидаро-мазачи по 1000 лева дето взимали - голем праз.Един счетоводител(средностатистически) взима приблизително същата заплата.Но не се размазва от носене на цимент по цял ден, а работи с главата си :)

П.П.Доколкото знам постиженията ни са огромни и във физиката, химията, биологията.За информатиката(отново с нищо и никаква база в сравнение дори с другите европейски страни) правим конкуренцията шашава.Не е случаен факта, че българските програмисти и информатици като цяло са в топ3 на най-търсените в света (неофициални данни).И да добавя - гол талант не става.Тоя талант трябва да има някой, който да го "шлифова" и да поправя грешките, защото никой не е безгрешен.Останалото е много труд.Има една мисъл - "Първите 10 години работиш за името си, след това името ти работи за теб".С ученето е същото ;)

П.П.2 Нека тоя коментар, както и горните да останат колкото да ги види лешоят - "малко" се отклонихме от темата и от 18+ насоченоста
Последна промяна от Fallen_angel на чет май 08, 2008 5:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ May 8 2008, 19:01) Имаш в предвид в момента ли,че едновременно требва да си и двете,щото на това ми бие!!!Или имаш в предвид че 99 процента смятат,че да са оригинални като всички е собствен стил.Я помисли пак и ми кажи отново,че нещо ме бие по мозъка тва изказване,некак няма логика!!!
Не, читателю. Между простакът, който мисли, че има собствен стил, и олигофренът, който си мисли, че е оригинален.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ May 8 2008, 19:17) Не, читателю. Между простакът, който мисли, че има собствен стил, и олигофренът, който си мисли, че е оригинален.
Е хвана се умнико,на това му се вика комплексарщина,иначе за разлика от теб има и индивиди които са по зле.Но ми прави впечатлението как се хвана нба въпроса,предположих,че самичък ще се сложиш по средата,чисто се изрази,по добре да го обясним на народа с простата дума,Комплексарщина.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатЕ хвана се умнико,на това му се вика комплексарщина[/quote]
На какво съм се хванал, да ти пояснявам, за да вденеш нещо? Грешиш. Не е комплексарщина, а е прекален оптимизъм.

За съжаление, само това успях да разбера от поста ти и само на това ти отговарям. Щом не желаеш - не пиши грамотно, но поне мисли по-грамотно, за да се разбира. Защото сега ме караш да си търся преводач, а те не работят безплатно вече...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Тая тема нема да я бъде....
... и основното е, че всеки се прави на това което не е....

Низвергнат.... моите уважения към интелекта ти, но какъв е смисъла от него ако го ползваш за да се заяждаш с хора които не могат да те разберат...... с това не се доказваш, повярвай ми.... по скоро се излагаш;
Върки, не ти отива да имаш поведение различно от това което си.... псевдогаменското, с привкус на герой от ВИС/СИК-джийските години, не ти отива.... първо тогава си бил прекалено малък за да знаеш каква бе истината, второ - дори и фалшивото изпростяване си личи. Така че приеми една молба от мен - бъди себе си.... мисля че ще си струва много повече от това, което се мъчиш да ни представиш че си....
и накрая, Лоад, вчера даже ми обещаха да ме цитират заради теб, толкова ми импонираш.... само малко и да порастнеш...
Приятел, има време ще разбереш, че и в заяждането няма смисъл, вярно доставя моментно удоволствие... но само толкова... Като цяло после ти става тъпо....

Та да се върна към началото на поста си - заразих се от Вас и аз ще се направя на това което не съм - на раздразнен.... и ще хлопна кепенците на тази иначе интересна и на трима ви темичка.

Приятна вечер ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”