ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Не мога да повярвам, че описа Змея Спас като стария мърморко от съседния апартамент.
Хм... Странно! Не бях се замислила в-у това...
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) И бъркаш, адски бъркаш, като смяташ, че Змея Спас е лишен от чувството си за хумор и не може да различи границата между сериозното и лиготията.
Хм... Това пък къде го написах, та успях и да го сбъркам...
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Да се върнем на лиготията. Какво имаме до момента? Картинка, някакво действие от страна на Администратор и следващи натяквания как момчето било наркоман, или почти наркоман, или най-малкото със симпатия към наркоманията, но със сигурност кръгъл идиот. После се появява Сиринциту (който аз уважавам , но ми е забавно да подкачам ) с някакви фройдистки диагнози. И това всичкото го измислихте от съдържанието на една единствена картинка, която може би прилича, но вероятно въобще, на нещо си. Това е фантасмагория и философщина.
Горкото момче... Всячески се стараех към подход, за да мога да го разбера и той да ме резбере... Ужасна интерпретация.
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Та сега ти ми обясни, откъде реши, че съм черноглед, негативен, мнителен и несериозен и не съм ли прав, когато питах всички тези неща ? Нямам нужда да ми отговаряш аз и сам знам, виждам го не за първи път.
От мемоарите на една мистерия...

Изпитах нужда, съжалявам...
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) И ме дразни. Извъртането и превъртането, циганското колело, тънкия намек, несподелената интрижчица, леката обида.
Имам смелостта да казвам всичко направо и без заобикалки. Може да не ти харесва, но мърморко не можеш да ме наречеш, просто не пасвам, колкото и да ти се иска.
"Вълкът козината си мени, но нравът не" ... Дъдевилсолн
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Като за финал немога и да си помисля, че един толкова невзрачен и несериозен поуст като моя, те накара, да премислиш всички онези неща, които твърдя, че не съм. Бих те посъветвал да се откажеш от психоанализа като хоби.
Не е само един поуст - твой... Много мило за съветите, ще ги приема и ще ги осмисля, ако ми се отдаде...

Макар понякога много да ми се иска да мога да я изтръгна от себе си, защото ми пречи...