проблем с инфото на саюза

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

misterya написа:Цитат(misterya @ May 7 2008, 13:50) Само да ти кажа, че рекламата на наркотици е незаконна, както и марихуаната е незаконна в България!
Хихи, сори, 'ма чак ся го видях това. Много добре измислена опозиция :) . Ама е кат' детска :P ... Защото ако под "реклама" се разбира всяка картинка на наркотик или молекула на наркотик (то туй последното направо е терористична дейност бре ;D), то имаш ли представа колко сайтове трябва да бъдат осъдени, че съдържат подобни картинки. А какво ще кажеш за учебниците по биология? На сапун! :) Водка Мери Джейн, която на обложката има марихуанка? Ами тениските, шапките... адеее, ние май всички ще си ставаме съкилийници скоро :P . Сигурно някога и до там ще издребнеят законите, все се чудя как още не са издействали закон и данък за въздуха, който дишаме, ама... за ся няма такава опасност.

Та тей. Предадохте ли Дредлокса вече на окръжната прокоратура да се разправят с него :P . И не оставяйте темата да прашаса, хубав спам си беше :) )).
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

sin_zaek написа:Цитат(sin_zaek @ May 8 2008, 14:04) чак и аз започвам да се чудя защо ще да е това...

това си е абсолютен оффтопик.. признавам си... обаче така или иначе дискусията отдавна отиде далече от въпросната молекула и инфото на съюза...
sin_zaek, не се чуди... Това си беше такт, за да излезе после това:
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 13:14) ... защото ми е дошло до гуша от високомерни, компетентни и ителигентни приказки.
Сериозния разговор не ме интересува, вълнувам се само от начина по-който се изказвате нормално. Гледам, следя и понякога даже си позволявам да избухна.
и
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 13:55) Сарказмът ви не е нужен. Форума има крещяща нужда нещата да се казват направо, някой да ви тикне пръста под носа и да го размаха. Иначе се самозабравяме.
Едва ли мога да обясна на човек, който се е забулил в негативизъм и черногледство, в недоверие и мнителност, кога нещата са сериозни откровени и кога не. Умишлено допуснах грешка, че не сложих кавички, за да разбера дали действително съм на прага на горния си извод!
ЗмеяСпас, аз не мога да се изкривя! Не мога да залича умственото си развитие и да го върна назад с 10 или 15 години, за да ме разбереш, че максимално се опитвам да се изказвам във форума с прости думи, така че всички да ме разберат. Изказвам се до толкова нормално, колкото ти позволява интелектуалното и моралното възпитание, за да ме разбереш... Не съм виновна, че ти пречи речник - бил той богат или не, на някои хора във форума, та дори и моя. Не искам, а и не мога да ползвам прости думи, колкото и да ти се иска...

LoaDе, всеки носи отговорността за действията си - независимо как и на къде, важното е да я има :)
Последна промяна от misterya на чет май 08, 2008 3:42 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

misterya написа:QUOTE(misterya @ May 8 2008, 17:25) Едва ли мога да обясна на човек, който се е забулил в негативизъм и черногледство, в недоверие и мнителност, кога нещата са сериозни откровени и кога не.
Баси братчед колко точно те описаха...Аз откога ти го повтарям а ти все не ми вярваш :lol:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Само не разбрах в карайна сметка какво е решението ?
Картинката си остава махната, а Корвин се извинява за това че я е махнал? :dizzy:
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Pexos написа:QUOTE(Pexos @ May 8 2008, 18:01) Само не разбрах в карайна сметка какво е решението ?
Картинката си остава махната, а Корвин се извинява за това че я е махнал? :dizzy:
е ти като че ли не знаеш... първо се стреля и после гледаш по какво ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ May 8 2008, 18:01) Само не разбрах в карайна сметка какво е решението ? :dizzy:
Пиши на съпорта :) .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

И това стана една тема... всичко е въпрос на гледна точка... двама човека могат да гледат една и съща картина и да виждат две съвсем различни неща в нея, аз лично не оприличавам тази молекула на нищо анатомично... Ако тази молекула прилича на мъжки полов орган то тогава емблемата на Рено прилича женски.... Но и двете изображения са далеч от действителността. Всичко е въпрос на възприятие, подсъзнание, квото си изберете :)

[b]White Pride World Wide[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Не мога да повярвам, че описа Змея Спас като стария мърморко от съседния апартамент.
Хм... Странно! Не бях се замислила в-у това...
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) И бъркаш, адски бъркаш, като смяташ, че Змея Спас е лишен от чувството си за хумор и не може да различи границата между сериозното и лиготията.
Хм... Това пък къде го написах, та успях и да го сбъркам...
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Да се върнем на лиготията. Какво имаме до момента? Картинка, някакво действие от страна на Администратор и следващи натяквания как момчето било наркоман, или почти наркоман, или най-малкото със симпатия към наркоманията, но със сигурност кръгъл идиот. После се появява Сиринциту (който аз уважавам , но ми е забавно да подкачам ) с някакви фройдистки диагнози. И това всичкото го измислихте от съдържанието на една единствена картинка, която може би прилича, но вероятно въобще, на нещо си. Това е фантасмагория и философщина.
Горкото момче... Всячески се стараех към подход, за да мога да го разбера и той да ме резбере... Ужасна интерпретация.
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Та сега ти ми обясни, откъде реши, че съм черноглед, негативен, мнителен и несериозен и не съм ли прав, когато питах всички тези неща ? Нямам нужда да ми отговаряш аз и сам знам, виждам го не за първи път.
От мемоарите на една мистерия... :lol: Изпитах нужда, съжалявам...
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) И ме дразни. Извъртането и превъртането, циганското колело, тънкия намек, несподелената интрижчица, леката обида.

Имам смелостта да казвам всичко направо и без заобикалки. Може да не ти харесва, но мърморко не можеш да ме наречеш, просто не пасвам, колкото и да ти се иска.
"Вълкът козината си мени, но нравът не" ... Дъдевилсолн :P
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 19:11) Като за финал немога и да си помисля, че един толкова невзрачен и несериозен поуст като моя, те накара, да премислиш всички онези неща, които твърдя, че не съм. Бих те посъветвал да се откажеш от психоанализа като хоби.
Не е само един поуст - твой... Много мило за съветите, ще ги приема и ще ги осмисля, ако ми се отдаде... :) Макар понякога много да ми се иска да мога да я изтръгна от себе си, защото ми пречи... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Това си е вибратор. Като се натиснат тези двете червенките,сигурно предната част започва да извършва масажиращи функции, под въздействието на 2 батерийки по волт и половина.Някъде продават ли ги тези неща, да купя за една приятелка от форума,та да не скучае нощно време?
Отговори

Върни се в “Off Topic”