Анкета с научна стойност

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Dr3adLoX
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 24, 2008 6:53 pm
Контакти:

Мнение от Dr3adLoX »

познайте как гласувах :lol:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

НЕ
[url=http://nemexia.bg][/url]
cursed
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет юли 01, 2005 8:31 pm
Контакти:

Мнение от cursed »

Честно казано наистина не бих видях член, ако не въпросът не беше зададен така, че да насочи към това заключение. Пък и след това имаше съмнения в съзнанието ми :)
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Честно, и при мен е така - ако не ми бяха извадили очите с дългата тема не бих видял нещо свързано с физиката на един мъж :p140:
Евала на Админите, които явно виждат това, което искат .... :a013:
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

може и да е член ако го погледнеш обратно :)
на пръв поглед на обувка прилича

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Като гледам темите напоследък, стигам до извода, че понякога дори и на великите маструбатори, маструбацията им писва. Дали последните "молекулни" течения не са признак на зараждащо се асоциално поведение, разумен човек би казъл, че причините се крият в семейството, обикновено сполетяно от несполучлив брак, който е силно рефлектирал върху детето, което не само започва да вижда полови органи в молекулите, но също така започва да вижда молекула в половия си орган и опитва чрез експресивно поведение да потърси помощ, от 3 до 7 г - чрез мазане на екскременти в причудливи форми олицетворяващо фиксирания ана..но въздържателен период, от 7 и нагоре, чрез писане на странни теми с различни молекулни форми в различни форуми, слава богу, че технологийте го позволяват.

+една малка грешка, детето всъщност не е фиксирало анално въздържателния, а анално експулсивният период, да ми прости ония умрел психар Фройд.
Последна промяна от JackDaniels на чет май 08, 2008 3:27 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”