Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
xepa написа:QUOTE(xepa @ May 8 2008, 13:59) За решението на администраторите на Спийда не знам и не се меся, но аз не бих изискала корекция на подобна картинка. Лично мнение изказвам
И все пак ... независимо по какви въпроси, като се губи дискусията е безсмислено съществуването на темата. Превърне ли се всичко във викане и мерене на самочувствие нещата потъват. Пак лично мнение ...
админат който ми забрани да слагам мулекулата ми каза да се обърна към вас ако имам оплакване
с нетърпение очаквах вашето включване в разговора
щом вие не бихте изисквали подобна корекция имам ли правото да си сложа картинката отново?
Dr3adLoX написа:Цитат(Dr3adLoX @ May 8 2008, 13:02) а ако нещата се казваха направо как щеше да изглежда:
админ: махни си мулекулата защото прилича на пенис
аз: е кво като прилича на нещо... (хиляди аргоменти)
админ: вече съм ти направил забелешка и не мога да призная че не съм прав защото съм админ а админите не прават грешки
нещо такова май трябва да бъде
винаги съм твърдял, че не е грешно да си говориш сам....
виж като започнеш и да си отговаряш... значи имаш проблем над който ако можеш е по-добре да се замислиш...
та хайде моля, не вкарвай свои думи в устата на други хора....
п.п.
и мое мнение, мисля че някъде по-горе го казах с други думи, имало е решение и то е такова каквото е, взето е от човек който има правомощият да го направи, както и носи отговорност за решението си....
твоя избор се свежда до следното:
- приемаш решението - следствие, продължаваш да играеш съобразявайки се с това решение...
- не го приемаш - търсиш друго място, където твоите идеи биха се приели и няма да има проблем....
Не искам да бъда разбран превратно, но има доста други и далеч по-важни неща за които да отстояваме мнението си и позицията, която смятаме за правилна.... та дори и в играта, това не е най-жизнено важния въпрос, нали!
Или просто цялата тази тема, започва да олеква от към мотиви и основание....
В такъв случай си задаваме обикновенно въпроса. "Аджеба кой за какво се бори?"
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ May 8 2008, 14:31) винаги съм твърдял, че не е грешно да си говориш сам....
виж като започнеш и да си отговаряш... значи имаш проблем над който ако можеш е по-добре да се замислиш...
та хайде моля, не вкарвай свои думи в устата на други хора....
п.п.
и мое мнение, мисля че някъде по-горе го казах с други думи, имало е решение и то е такова каквото е, взето е от човек който има правомощият да го направи, както и носи отговорност за решението си....
твоя избор се свежда до следното:
- приемаш решението - следствие, продължаваш да играеш съобразявайки се с това решение...
- не го приемаш - търсиш друго място, където твоите идеи биха се приели и няма да има проблем....
Не искам да бъда разбран превратно, но има доста други и далеч по-важни неща за които да отстояваме мнението си и позицията, която смятаме за правилна.... та дори и в играта, това не е най-жизнено важния въпрос, нали!
Или просто цялата тази тема, започва да олеква от към мотиви и основание....
В такъв случай си задаваме обикновенно въпроса. "Аджеба кой за какво се бори?"
няма кво да вкарвам свой думи
достатъчно е да имаш лека спобност да четеш между редовете и ти става ясно
ако той носи отговорност за решението си но в същото време винаги е прав какъв е смисъла да го споменаваш тва?
той ли е най главния админ който решава сичко?
не си ли правите съвет или нещо такова когато има разминаване в мениата на админите по дадена тема?
аз не искам нищо повече освен админа да ми каже: аз не бях прав извинявай.
Последна промяна от Dr3adLoX на чет май 08, 2008 12:45 pm, променено общо 1 път.
Dr3adLoX - спокойствие и само спокойствие. Нервите водят само до 2 неща, бели коси и наказания
Аз съм главния администратор на играта, но Коруин е администратор на вселена Спийд и не прескачам решенията му, колега ми е и го уважавам безкрайно. Ако започна да му прескачам решенията за щяло и нещяло няма да е много колегиално, още повече че казуса не е от най- сложните, наказани играчи или загуби по акаунти няма. С две думи както казах в предния си пост аз няма да се меся, Коруин си има пълното право да вземе окончателно решение с което аз може и да не съм съгласна, но това няма да промени ситуацията. Не използвайте името ми за спекулации- аз съм наблюдател и приемам решенията на администратора, когото се надявам ти СПОКОЙНО да убедиш в правотата си.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
xepa написа:QUOTE(xepa @ May 8 2008, 14:48) Dr3adLoX - спокойствие и само спокойствие. Нервите водят само до 2 неща, бели коси и наказания
Аз съм главния администратор на играта, но Коруин е администратор на вселена Спийд и не прескачам решенията му, колега ми е и го уважавам безкрайно. Ако започна да му прескачам решенията за щяло и нещяло няма да е много колегиално, още повече че казуса не е от най- сложните, наказани играчи или загуби по акаунти няма. С две думи както казах в предния си пост аз няма да се меся, Коруин си има пълното право да вземе окончателно решение с което аз може и да не съм съгласна, но това няма да промени ситуацията. Не използвайте името ми за спекулации- аз съм наблюдател и приемам решенията на администратора, когото се надявам ти СПОКОЙНО да убедиш в правотата си.
наказани играчи няма само защото махнах мулекулата преди срока който ми беше даден
аз не се ядосвам и си излагам фактите съвсем нормално
не знам защо на тях им е толкова трудно да ме разберат
вече силно се съмнявам че ще вида извинение от админ или пък мулекулата в инфото ми
ама кво да се прави...
много благодаря за отделеното от вас внимание.
до сиренцето:
забавно ще е да видим резолтатите от такава анкета но пак ще ти напомня че въпроса не е дали прилича или не ами дали има значение на кво прилича при полжение че то е нещо съвсем друго
Dr3adLoX написа:Цитат(Dr3adLoX @ May 8 2008, 14:14) наказани играчи няма само защото махнах мулекулата преди срока който ми беше даден
аз не се ядосвам и си излагам фактите съвсем нормално
не знам защо на тях им е толкова трудно да ме разберат
вече силно се съмнявам че ще вида извинение от админ или пък мулекулата в инфото ми
ама кво да се прави...
много благодаря за отделеното от вас внимание.
.....
За да приключим Молекулярната сага правя следното:
1. решение - въпросната молекула няма да бъде реабилитирана като флагман в инфото на съюза ти;
2. неочакваното - поднасям искренните си лични извинения към теб, за това че евентуално сме наранили твои дълбоки чувства към "молекулата" и съответно си претърпял травми, които може би ще се отразят за в бъдеще. Изивнявма се и на целия екип на съюза ти за стреса, който са преживали, очаквайки дамоклиевия меч на административно наказание, който би ги сполетял - евентуално....
3. благодаря на колегите си и на всички форумни зевзеци за разбирането, проявено от тах по казуса "молекула" и уважението към решение на администратор на вселена...
послепис:
на мен тази история ми бе забавна, но нещо в последно време взе да ми блудкавеее... а на всички вас
Последна промяна от CORWIN на чет май 08, 2008 2:20 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]