Грешки в текста (eng/бг)
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Подновявам тази тема тъй като опростихме много системата за корекция на текстовете и мога вече много лесно да ги редактирам. Та ако сте срещнали грешки в текстовете моя споделете на коя вселена, къде се намира грешния текст и къде точно е грешката. Ще се погрижа бързо да го оправя 
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Вселена 2
Меню съюз
Комуникация --> Изпрати масово съобщение до всички съюзниц, лиспа "и"
Меню съюз
Комуникация --> Изпрати масово съобщение до всички съюзниц, лиспа "и"
Последна промяна от E_DEVIL на чет май 08, 2008 10:09 am, променено общо 1 път.
Причина: Õåðà: Òîâà ùå ñå îïðàâè êîãàòî ïóñíåì íîâàòà âåðñèÿ íà èãðàòà è çà Âñåëåíà 2.
Причина: Õåðà: Òîâà ùå ñå îïðàâè êîãàòî ïóñíåì íîâàòà âåðñèÿ íà èãðàòà è çà Âñåëåíà 2.
аканционен мод със SMS
За да активирате или спрете ваканционен мод по всяко време от разстояние, изпратете код:
на номер
1924
(за абонати на Mtel, Globul, Vivatel)
Ваканционният мод няма да се активира, ако сте превишили месечната си квота от 10 пуснати мода в рамките на 30 дни.
Одебелено е
Пише 10 а вече са 5
става въпрос за спийд
За да активирате или спрете ваканционен мод по всяко време от разстояние, изпратете код:
на номер
1924
(за абонати на Mtel, Globul, Vivatel)
Ваканционният мод няма да се активира, ако сте превишили месечната си квота от 10 пуснати мода в рамките на 30 дни.
Одебелено е
Последна промяна от ghkgk на чет май 08, 2008 12:31 pm, променено общо 1 път.
Причина: Õåðà: ãîòîâî, êîðèãèðàíî å.
Причина: Õåðà: ãîòîâî, êîðèãèðàíî å.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=4341][/url]
Инфото за проучване "Реактивни двигатели"
BG Реактивните двигатели се базират на закона за отблъскването. От двигателите биват изхвърлени големи количества топли газове, които избутват кораба.
EN Jet engines are based on the law of repulsement. A huge amount of hot gases are thrown out from the back of the engines which pushes the ship forward.
DE Die Düsentriebwerke beruhen sich auf den Wegstossgesetz. Von den Triebwerken werden grosse Menge von Gasen, die den Schiff hinausdrücken, hinausgeworfen.
Не е правописна грешка, по-скоро ... хм, по-скоро не знам как да я определя :-) може и да не се сметне въобще за грешка, но го видях и реших да пиша. Това е "Трети принцип на механиката", а и мисля, че така ще звучи по-интересно
.
EN: Third Principle of the Mechanics
DE: Die Düsentriebwerke beruhen sich auf den dritte Grundsatz der Mechanik.
румънския и да искам не мога да го оправя
BG Реактивните двигатели се базират на закона за отблъскването. От двигателите биват изхвърлени големи количества топли газове, които избутват кораба.
EN Jet engines are based on the law of repulsement. A huge amount of hot gases are thrown out from the back of the engines which pushes the ship forward.
DE Die Düsentriebwerke beruhen sich auf den Wegstossgesetz. Von den Triebwerken werden grosse Menge von Gasen, die den Schiff hinausdrücken, hinausgeworfen.
Не е правописна грешка, по-скоро ... хм, по-скоро не знам как да я определя :-) може и да не се сметне въобще за грешка, но го видях и реших да пиша. Това е "Трети принцип на механиката", а и мисля, че така ще звучи по-интересно
function girl() {
var nodes = Bulgaria.findFemalesByTownName('Plovdiv');
var availability = nodes.findFemalesByName('Maria');
var chosen = availability.findFemaleByBirthDate(**, **, ****);
return chosen;
}
function inLove(object) {
object.addProperty('care', 'love', 'solidarity', 'tenderness', 'sensitivity', 'affectionate', 'respect', 'trust', 'honesty', 'loyalty', 'responsibility', 'understanding', 'security', 'faith');
}
var me = e36;
me.onload = inLove(girl());
return chosen;
}
object.addProperty('care', 'love', 'solidarity', 'tenderness', 'sensitivity', 'affectionate', 'respect', 'trust', 'honesty', 'loyalty', 'responsibility', 'understanding', 'security', 'faith');
}
var me = e36;
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Не разбрах как точно искаш да го променя? "Реактивните двигатели се базират на Третия принцип на механиката"?e36 написа:Цитат(e36 @ May 8 2008, 14:23) Инфото за проучване "Реактивни двигатели"
Не е правописна грешка, по-скоро ... хм, по-скоро не знам как да я определя :-) може и да не се сметне въобще за грешка, но го видях и реших да пиша. Това е "Трети принцип на механиката", а и мисля, че така ще звучи по-интересно.
румънския и да искам не мога да го оправя![]()
[color=#FFCC00][b]
Да... толкова глупости изписах, най-важното не уточних :-) И предлагам, не настоявам :-)
Реактивните двигатели се базират на Третия принцип на механиката [...]
Jet engines are based on the Third Principle of the Mechanics [...]
Die DГјsentriebwerke beruhen sich auf dem dritten Grundsatz der Mechanik [...]
Реактивните двигатели се базират на Третия принцип на механиката [...]
Jet engines are based on the Third Principle of the Mechanics [...]
Die DГјsentriebwerke beruhen sich auf dem dritten Grundsatz der Mechanik [...]
Последна промяна от e36 на чет май 08, 2008 1:44 pm, променено общо 1 път.
Причина: Õåðà: È ... ãîòîâî :)
Причина: Õåðà: È ... ãîòîâî :)
function girl() {
return chosen;
}
}
var me = e36;
return chosen;
}
}
var me = e36;
-
tftd
- Редник (Private)
- Регистриран: пет яну 04, 2008 11:22 am
- Контакти:
Вселена 1
Защита
Когато сградата неможе да се построи (няма достатъчно ресурси и т.н.) вместо "Време" пише
"Вашите лични настройки"
П.С. От предното съобщение, където ония пича пише
"
DE Die DГјsentriebwerke beruhen sich auf den Wegstossgesetz. Von den Triebwerken werden grosse Menge von Gasen, die den Schiff hinausdrГјcken, hinausgeworfen.
Не е правописна грешка, по-скоро ... хм, по-скоро не знам как да я определя :-) може и да не се сметне въобще за грешка, но го видях и реших да пиша. Това е "Трети принцип на механиката", а и мисля, че така ще звучи по-интересно c022.gif.
DE: Die DГјsentriebwerke beruhen sich auf den dritte Grundsatz der Mechanik.
"
Намерих тези грешка:
"EN Jet engines are based on the law of repulsement. "
Според мен трябва да е:
"EN Jet engines are based on the repulsion law."
Аз лично не съм чувал за repulsement, май няма и такава дума?
Отделно докато днес си цъках из булфлийта, намерих следната грешка:
"С всяко ниво се покачва и броят на флотите, които могат да летят едновременно. При нулево ниво можете да изпращате само една флота, с всяко ниво на Компютърните системи броя на позволените за изпращане едновременно флоти се показва с една."
Не трябва ли да е "покаЧва" ?
П.П Между другото в английския по-често използват законите в тоя вид, в който съм го написъл. Първо слагат името на закона и после law
Поздрави,
Alpha Hack
Защита
Когато сградата неможе да се построи (няма достатъчно ресурси и т.н.) вместо "Време" пише
"Вашите лични настройки"
П.С. От предното съобщение, където ония пича пише
"
DE Die DГјsentriebwerke beruhen sich auf den Wegstossgesetz. Von den Triebwerken werden grosse Menge von Gasen, die den Schiff hinausdrГјcken, hinausgeworfen.
Не е правописна грешка, по-скоро ... хм, по-скоро не знам как да я определя :-) може и да не се сметне въобще за грешка, но го видях и реших да пиша. Това е "Трети принцип на механиката", а и мисля, че така ще звучи по-интересно c022.gif.
DE: Die DГјsentriebwerke beruhen sich auf den dritte Grundsatz der Mechanik.
"
Намерих тези грешка:
"EN Jet engines are based on the law of repulsement. "
Според мен трябва да е:
"EN Jet engines are based on the repulsion law."
Аз лично не съм чувал за repulsement, май няма и такава дума?
Отделно докато днес си цъках из булфлийта, намерих следната грешка:
"С всяко ниво се покачва и броят на флотите, които могат да летят едновременно. При нулево ниво можете да изпращате само една флота, с всяко ниво на Компютърните системи броя на позволените за изпращане едновременно флоти се показва с една."
Не трябва ли да е "покаЧва" ?
П.П Между другото в английския по-често използват законите в тоя вид, в който съм го написъл. Първо слагат името на закона и после law
Поздрави,
Alpha Hack
Последна промяна от tftd на съб май 17, 2008 5:47 pm, променено общо 1 път.