проблем с инфото на саюза

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 8 2008, 12:20) Аз едно немога да разбера. При положение че имаме явно толкова много начетени персони във форума като Кашкавалчето и някои други дами, защо се подкачате толкова често с хора, за които "се досещате", че на са на вашата възраст, култура и опит ?

Кара ли ви да се чувствате по-щастливи или просто е начин да пренесете и предадете злободневието си и на нас, останалите?

Като човек, който не се интересува от правните ви казуси, си позволявам да коментирам само и единствено поведението ви в Офтопик! :)
А аз не мога да разбера защо, след като си ни охарактеризирал така категорично поведението в Офф-топик,
като злободневно - каращо ни да се чувстваме щастливи от факта на нечетеността ни и превъзходството ни
на възраст, култура и опит - коментираш извън правните казуси в темата от чувство на:
-Самоизтъкване, с цел на чувство за пренебрежение?
-Изобличаване във високомерие и надменност (видимо само за твоите очи) - интерпретацията ти на "да бъдеш полезен"?

Иначе, много те обичам :) Ти си знаеш защо... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Но това са твоите думи...
Болиии...! Да, знам - освен това и усещам...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

За решението на администраторите на Спийда не знам и не се меся, но аз не бих изискала корекция на подобна картинка. Лично мнение изказвам :)

И все пак ... независимо по какви въпроси, като се губи дискусията е безсмислено съществуването на темата. Превърне ли се всичко във викане и мерене на самочувствие нещата потъват. Пак лично мнение ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Dr3adLoX
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 24, 2008 6:53 pm
Контакти:

Мнение от Dr3adLoX »

а ако нещата се казваха направо как щеше да изглежда:
админ: махни си мулекулата защото прилича на пенис
аз: е кво като прилича на нещо... (хиляди аргоменти)
админ: вече съм ти направил забелешка и не мога да призная че не съм прав защото съм админ а админите не прават грешки

нещо такова май трябва да бъде
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

misterya написа:QUOTE(misterya @ May 8 2008, 12:47) ...
Иначе, много те обичам :) Ти си знаеш защо... ;)
чак и аз започвам да се чудя защо ще да е това...

това си е абсолютен оффтопик.. признавам си... обаче така или иначе дискусията отдавна отиде далече от въпросната молекула и инфото на съюза...
Последна промяна от sin_zaek на чет май 08, 2008 12:07 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”