Класата никои не я отрича,Каоса я има в повече,аз съм му го казвал не един път.cuf написа:QUOTE(cuf @ May 7 2008, 01:22) Добре бе ЗАЩО пак сте го ядосали , като ви казах да не го дразните що го ядосвате глейте кви работи прави![]()
По малко с дразненето,не изцяло естественно,изслушване и на враговете и замисляне и да продължава все така,битката наистина не само радва окото,зрелище.
Явно не е имал повече флот на дадената планета,и е решил да литне с по малак флот,аз лично бих се израдвал да литне с целия флот и тогава да видим битката.
Иска ми да те видя един рунд каосе срещо диос за да направите купона,атова говори само за себе си,че ще бъде доста интересно за което всички биха наблиудавали с голям интере като на нов велик филм хъхъ
Като цяло,нпмам думи но пак повтарам битката наистина кефи,поне даите обеснение и малко за времето докато каос е летял,по какъв начин го е излъгал,щото требва да е някакъв особенн
Прави мки впечатление оръжеините системи на каос и щитовете и бронята,лично аз мисла,че за каос щеха да са по добе ако са 140 на 125 или 140 на 130.но това е като въпросче,за точките му все пак.Мисля че наистина маааалко по голе требва да са щитовете и броняпта а атаката на кораите поне с още 2 нивца да е.