.......

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

WhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ May 4 2008, 20:39) браво бе,невежи, "Песен за човека" от кога е на Христо Смирненски. Аз винаги съм си мислел, че е на Никола Вапцаров. Май ви се губят часовете по литература от училище - срамота, ей !!!... O, sancta simplicitas...
"Не стига ти хлеба,
залитнеш
от мъка
и стъпиш в погрешност на гнило."
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

.......

Мнение от expendable »

..........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:55 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Аз знам на кого си ядосан О.велики!
На мен,на додо и още няколко но особено на мен...Щото нещеш ли само аз ти се противопоставям да летиш в небесата и да ти режа крилцата...Аз вече изключително рядко се вясвам тука.На вниманието на господата админи и модератори-моля да ми се махне модераторска длъжност,защото екс-а е недоволен...А и няма да пиша още мноооого дълго време защото просто форума е пуст...

ПС:За мен твоята верига екс не струва нищо,а и като се обади и госпожа Cursed-много поздрави!
ПС2:И аз ви обичам слдури :wink:
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Виж, екс, какво правиш или не си е твоя работа. Ако искам да пиша - ще пиша. Ама насила хубост не става - затова и нямам кой знае колко произведения с които да се похваля. Какво да ти кажа? Извинявай? Че защо... Прави каквото си знаеш - предполагам си достатъчно голям да се грижиш сам за себе си...
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Цитатhttp://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=52118

4. Обиди, иронизиране, сарказъм и т.н. не са на почит в раздела. Всяко подобно действие към който и да е пишещ в раздела води до лична забележка от страна на модераторите на раздела.[/quote]

Да приложа собствените си правила.......а това е и втора тема по въпроса. Препоръчвам тази да остане отворена за изясняване на проблема.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
cursed
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет юли 01, 2005 8:31 pm
Контакти:

Мнение от cursed »

Ще се обадя, бийст, що да не се обадя... и ще го направя, за да питам защо според теб съм госпожа, защото мисля, че твоите писания не струват, както ти мислиш за тези на експендабъл? И не се притеснявам да го казвам, въпреки че една сурия хора веднага почват да те зашитават? Само че има една разлика - в началото аз поне критикувах като казвах какво точно не ми харесва, докато ти просто казваш, че не струва.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Приберете зъбките....всички. Писна ми да правя забележки...
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Колега,проблема няма да се оправи...За експандабъл и кърсед най-добре да ни нямаше.
Нека разкажа-когато единственно няколко човека пишат в един форум те сформират групичка и си контактуват и когато дойде друг да ги хули е нормално да го нападнат (човешки рефлекс).
"Критиците" се заяждат без да има градивна критика,няма такова нещо просто защото не ги кефело и дай да оплюят фантазията на един човек-това сте вие:Кърсед и екс
Аз не възнемерявам да пиша тука или където и да било,не съм добър,вие го казвате и така...
Няма да давам повече обяснения,не съм някой 13 годишна ученик-достатъчно големи хора сте,имате си свои задължения-вземете се хванете да свършите някоя и друга работа,ами не ми плетете тъпи интриги и караници...
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Абе поне като сте такива литератури,
таквиз велики, всепризнати автори,
бъдете по някак си по-оригинални,
че със заяжданията си сте банални.
Спрете със тея клишета протъркани,
със тея прости заяждания объркани.
Отправете във стегнати рими обидите,
за да е по-интересно, нали видите.

edit blood_dodo: Mess not in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup... :)
Иначе идеята е особено интересна ;)
Последна промяна от Then and now на ср май 07, 2008 9:44 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
cursed
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет юли 01, 2005 8:31 pm
Контакти:

Мнение от cursed »

За експандабъл и кърсед най-добре да ни нямаше.
Без множественото число моля. А относно критиката - дай линк към някой разказ, където да съм написал "не става", без да съм казал защо мисля така.
Последна промяна от cursed на чет май 08, 2008 1:14 am, променено общо 1 път.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”