Сагата продължава

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Нещо ми се губи частта, започваща с "Генералисимус, кажи ми защо..." и т.н. И мисля, че знам доста по-добре от теб кое е нарушение на правилата и кое - не. И затова те моля да си спестяваш компетентните мнения относно случаи, които не те касаят.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

хмм абе нз за друго но поне шоу става :lol: :bravo: ,макар че се появява един своен стандарт прикоито каос минава между капките :c022: ...ама па нали трева да има четиво за нощите :lol: :lol: :P
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kaos написа:QUOTE(kaos @ May 6 2008, 02:36) Нещо ми се губи частта, започваща с "Генералисимус, кажи ми защо..." и т.н. И мисля, че знам доста по-добре от теб кое е нарушение на правилата и кое - не. И затова те моля да си спестяваш компетентните мнения относно случаи, които не те касаят.
Как ве тва е един от великите ссср-есерци бива ли такова неуважение към най-великите :lol: въх бряяяя поне малко уважение,белкем та пощадат
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Отговорът е ясен: когато цялата тема се състои от намеци за вазелини и анални преживявания от хомосексуално естество към даден играч,определено отдавна темата е преминала "леки задявки" относоно "майката" на когото и да е било.Да не говорим за
Edit kaos на изображението имаше един голяяяям триметров чеп с топки като гуми на КаМАЗ. Мисля, че можете да си го представите и сами :)
Вазелина е изпитана марка. Доста задници сме намазали с него. Като по релси върви. Споко, ще го усетиш и ти :)
kaos написа:QUOTE(kaos @ May 5 2008, 15:11)
Цитат(Mo`Money @ May 5 2008, 15:08) Каос нали знаеш къде можеш да ме пробваш
Знам. Отзад.
Ясно че играеш за кеф. Защо мислиш ви подаряваме трилитрови буркани с вазелин? Добри хора сме, не искаме да ви причиняваме болка и разкъсвания.
2. Обиди срещу други играчи или екипа, както и нецензурен език подлежат на санкции. Използването на вулгарен език е абсолютно забранено.
Наказанията в зависимост от трезвата преценка на наказващия ще бъдат едно от следните:
Забрана за постване;
Забрана за постване преди преглед на модератор;
Бан по ИП адрес.

7. Теми в Трибуните не се заключват, освен ако те не противоречат на общите правила на този форум.
4. Език и Култура

Дискусиите във Форумите трябва да се водят с уважение към Потребителите и зачитане на правото на друго мнение Предизвикването на груби спорове и скандали е недопустимо и се наказва. Неетичното, грубо и иронично отношение към други Потребители или трети лица и институции ще бъде премахвано, и подобни действия ще се санкционират.Не могат да бъдат използвани аргументи в спора, които касаят етническата, расова, професионална, сексуална и т.н. ориентация на опонента. Не е желателно в рамките на една и съща тема един и същи Потребител да повтаря еднакви свои мнения без изменения в аргументацията. Повторенията предполагат натякване и желание да се заглуши с викове дискусията. Пускането на дублирани мнения в две или повече Теми е недопустимо и също е наказуемо. Прекомерната употреба на изразни средства (нечленоразделни, междуметия, картинки, емоционални иконки), както и употреба на неаргументирано оцветяване, удебеляване и големи букви - не се допускат.
Във постовете ти гъмжи от намеци от сексуално естество да не говорим за проявата на неуважение.И имаме доста различни разбирания за това какво е излагане и кой се излага.
За мене темата приключва след този пост.Ако имаш някакви оплаквания то форумът има достатъчно администратори които да прегледат оценката ми и да решат дали съм прав или не,ако искаш прави го на въпрос,решението ще си е изцяло твое.

EvilForce
Moderating Team
Bulfleet Forums
Последна промяна от EvilForce на вт май 06, 2008 5:58 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

От толкова лафене по тоя форум не направихте и един бекъп за тези който са в мод или не играят във вселена едно !
Чакаме ! :p140:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ May 6 2008, 07:45) Отговорът е ясен: когато цялата тема се състои от намеци за вазелини и анални преживявания от хомосексуално естество към даден играч,определено отдавна темата е преминала "леки задявки" относоно "майката" на когото и да е било.Да не говорим за
Well, не си прав. Не отричам че се задрънчвам с пешку, но - тук има едно голямо "НО" - никъде не съм употребил нецензурни изрази, нито директна обида, нито някоя дума, която е в нарушение на правилата. Навсякъде използвам евфемизми, които могат да бъдат тълкувани по много начини. И не е моя вината, че първата ви мисъл винаги е хомосексуален анален секс. Сори, но не мога да нося отговорност за вашето съзнание.

Не мога да нося отговорност, че първата ти асоциация на думата "чеп" е "кур".
Не мога да нося отговорност, че първата ти асоциация на думата "топки" е "ташаци".
Не мога да нося отговорност, че асоциираш "вазелин" с хомосексуален анален секс.
Не мога да нося отговорност, че за теб "отзад" означава "в гъза".

Като цяло, не мисля, като потребител нося отговорност за липсата ти на чувство за хумор.

За "задник" не споря - задника си е задник и всеки от нас си го има. Само че ако беше такава кръвна обида, форума щеше да го цензурира сам. Bad word филтъра си работи.

Колкото до "неуважението" - ами... когато не уважавам някого си му го казвам. И въпреки това никъде не употребявам изрази, които да са в разрез с правилата на форума. Богатството на езика ни позволява да кажеш това, което искаш така, че да не нарушиш правилата.

Също така за мен е абсолютно неприемливо модератор да ходи по гайдата на определена група потребители и да заключва теми с оправданието "защото ми пищят 15 човека на главата от теб". Хеле пък за тема в "Трибуните", които принципно са зона с по-свободни правила. Още повече, че абсолютно същата информация е поставена в инфото на съюза ни и изрично помолихме главният администратор на играта да прецени степента на незензурност спрямо същите тези правила, по които се водиш и ти и в следствие на тази консултация се направиха съответните корекции и на двете места. Създаването на прецеденти от този тип определено не работи в полза на екипа, към който се числиш.
Pipo написа:Цитат(Pipo @ May 6 2008, 03:30) хмм абе нз за друго но поне шоу става :lol: :bravo: ,макар че се появява един своен стандарт прикоито каос минава между капките :c022: ...ама па нали трева да има четиво за нощите :lol: :lol: :P
Правилата са капки, които падат на точно определени места. Ако имаш достатъчно ум в главата, винаги можеш да прецениш пътя си така, че да минеш между тях.
Последна промяна от MartinNosovich на вт май 06, 2008 9:58 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Тия софистики си ги запази за пред съдебната зала ,аз нямам време да се занимавам с правни проблеми около правилата, но щом вече си навършил 18 години сам носиш отговорност за това което си написал и внушенията които си направил с думите си.Иначе нямаше да има обвинения в подстрекателство.
Колкото до групата писала ми за тебе сметнал съм, че са прави, взел съм решение самостоятелно и независещо от тях и поемам отговорност за последващите си действията .
Предупреждавам, че всеки следващ пост с изключение на админски такъв, коментиращ решението ми за заключването на темата ще доведе до заключване на тази и наказание с читателски права за 5 дни независимo от кого е.

EvilForce
Moderating Team
Bulfleet Forums
Последна промяна от EvilForce на вт май 06, 2008 10:08 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Иначе казано - ако продължавам да изисквам от теб да спазваш правилата, което е задължително и безусловно за един модератор, ще ме накажеш. И точно тук е мястото на "софистиките" - твое задължение е да спазваш правилата и да не поставяш интересите на една група потребители над тези на други. А пък с това "подстрекателство"... И към какво точно подстрекавам - бунт, гражданска война, смяна на правителството? Стига моля те. Много добре знаеш че си сгафил, знаеш и в какво си сгафил. И не е правилно да заплашваш потребител, който си знае правата и знае как да си ги изиска с наказание. Нямаш това право. Да, имаш правата да накажеш такъв потребител, но това ще е в разрез с правилата, зад които толкова упорито се прикриваш. Прави каквото прецениш. Аз няма да спра да си търся правото на свобода на словото в рамките на правилата.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Аха,значи аз съм виновен затова ,че тебе те е избила лигата и си обидил една сюрия хора.Признавал бил за заяждането.Ти още малко за осама ще ме изкараш.Жертва на системата а?Какво да кажем за темите където "Е*еше майката на народа дето те е събудил в 3 сутринта".Ама други ги наказаваше наред.Много двулично а?Не ме интересува какъв си бил и с кого си пиеш бирата ,ще спазваш добрия тон както всички останали и аршина за тебе ще е един и същ.Толкова.
5 дена читателски статус за обиди към Мо Мъней,постване на снимки с нецензурно съдържание,неспазване на правилата на форума и опити за търсене на скандали.
Щрак и мрак.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”